Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 83 arası toplam 83 sonuç

Konu: Cluj-Galatasaray Maçında Şike İddası !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu haber son dakika haberi olucaksa Mehmet Baransu her gün son dakika haberlerinde olurdu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Abi Roşu'nun muhabir olduğu haliyle bir kuruma bağlı olduğunun farkındayım. Bunu dikkat çekmek için yaptıkları, iddialar var detaylar şu saatte demelerinden belli. Farklı düşünüyoruz, ben anlatamadım demek istediklerimi belki de, kısacası bunu son dakika olarak farzı misal ntvspor'da görsem, sağlam gülerdim.
    Son dakika olayı farklı. Demiyorum ki yayınlarını kessinler, ona buna telefonla bağlansınlar. Baktığım hiçbir haber ve spor kanalında yer almıyor. Yaklaşık yarım saattir NtvSpor'a takıldım. Türlü haberler verdiler. Ben sadece altyazılara bakıyorum. Altyazıdan da vermediler. Sen düşünsene; doğru olsun olmasın, amaç ne olursa olsun, bir Türk takımının maç yaptığı bir takımın ülke basınında bu maçla ilgili böyle bir iddia yer alıyor. Haber değil midir bu?

Amacım kıyaslamak ya da tartışma yaratmak değil. Sadece iki yüzlülüğe dikkat çekmek. Uzatmak da istemiyorm.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Son dakika olayı farklı. Demiyorum ki yayınlarını kessinler, ona buna telefonla bağlansınlar. Baktığım hiçbir haber ve spor kanalında yer almıyor. Yaklaşık yarım saattir NtvSpor'a takıldım. Türlü haberler verdiler. Ben sadece altyazılara bakıyorum. Altyazıdan da vermediler. Sen düşünsene; doğru olsun olmasın, amaç ne olursa olsun, bir Türk takımının maç yaptığı bir takımın ülke basınında bu maçla ilgili böyle bir iddia yer alıyor. Haber değil midir bu?

Amacım kıyaslamak ya da tartışma yaratmak değil. Sadece iki yüzlülüğe dikkat çekmek. Uzatmak da istemiyorm.
    Sebebi hazımsızlık olduğu ortadayken, bence haber değeri taşımıyor. Yani haber değildir. Beyaztv, kanaltürk, tv8 gibi kanallar için haberdir ama, zaten bu programlarda bu iddianın saatlerce konuşulacağını göreceğiz. Kıbrıs basını Fenerbahçe ile ilgili bu şekilde bir iddia ortaya atsaydı adım gibi eminim yine büyük kanallarda haber olmayacaktı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne güldüm ya Çok sağlam espriler var twitterda
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kıbrıs basını Fenerbahçe ile ilgili bu şekilde bir iddia ortaya atsaydı adım gibi eminim yine büyük kanallarda haber olmayacaktı.
    Adından çok emin değilsin o zaman. En ufak olayda her türlü kanalda haber çıkarken öyle bir iddaa olsa idi şüphesiz haber olurdu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

bu adam durup dururken nasıl cıkardı bunu acaba aklıma birden ates olmayan yerden duman cıkmaz sozlerı geldı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Adından çok emin değilsin o zaman. En ufak olayda her türlü kanalda haber çıkarken öyle bir iddaa olsa idi şüphesiz haber olurdu.
    Birinde başkan içeri giriyor , göz altına alınıyor , ünlü futbolcuları alıyorlar göz altına Dünya'nın en bomba olaylarından biri oluyor tabi ki son dakika olacak bence basınımızda az bile yankı buldu o olay. Fenerbahçe'nin başka herhangi bir olayda da o kadar çok manşet olduğunu görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Anlamaman beni şaşırtmadı. Çok gereksiz ve saçma bir kıyas içindesiniz ne yazık ki. Senin en ufak dediğin olay çıkış noktası büyük olan, devletin resmi organları tarafından yürütülen bir soruşturmayla ilgili. Doğru ya da yanlış. Kimse size süreç başlamadan şikeci yaftası takmadı.

Ayrıca, bazı kişiler diyor ya, şimdi anlıyorsunuzdur Fenerbahçelileri vs. Yani bu olayın aslında iyi olduğunu, faydalı olduğunu söylüyorlar. Bence de faydalı oldu, vatan haini ilan edilenlerin yaptıklarını yapanları görüyoruz, masumiyet karinesi diyenlerin hükmü verdiğini görüyoruz, Fenerbahçe taraftarı böyle yapmazdı diyenlerin samimiyetini görüyoruz, gerçekten çok faydalı oldu.

Hakan Şükür: Ünal Aysal şike yapmışsa selam vermem

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by ECantona View Post
    Hakan Şükür: Ünal Aysal şike yapmışsa selam vermem
    Arif Erdem:Galatasaray şike yapmışsa yorumculuğu bırakırım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bizi Sarı kırmızı ve sarı lacivert olarak böldüler...Bir ŞİKE İDDİASI konulu başlık birkaç saatte 3 sayfayı geçti ve millet birbirine düştü. Bir ŞİKE İDDİASI yüzünden hemde...
    Böldüler bizi arkadaşlar...hadi geçmiş olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gerekirse 5 yıl ŞL'ye gitmeyiz

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Bizi Sarı kırmızı ve sarı lacivert olarak böldüler...Bir ŞİKE İDDİASI konulu başlık birkaç saatte 3 sayfayı geçti ve millet birbirine düştü. Bir ŞİKE İDDİASI yüzünden hemde...
    Böldüler bizi arkadaşlar...hadi geçmiş olsun...
    Benim için hak adalet gibi kavramlar ırk ve din gibi kavramlardan daha önemli.

Bu arada konu amacından sapıyor yavaş yavaş, ciddi bişey olursa tartışırız kalp kırmaya gerek yok boş yere.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

YD " Galatasarayimiz bi degerdir onu kaybetmemeliyiz. Gerekirse avrupayi Turkiyeye getiririz"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Biz de artık başka bir Avrupa galibiyetimiz olursa Şikeee Şikeee diye bağırırız. Tezahurat çıktı bize..

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Aptalca bence 300.000 Euro diyorlar) kazansalar 1.milyon euro galibiyet primi gelecek CLUj 1 milyonu 300.000 e mi sattı) Sahaya yansımadıysa sorun yok

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Aptalca bence 300.000 Euro diyorlar) kazansalar 1.milyon euro galibiyet primi gelecek CLUj 1 milyonu 300.000 e mi sattı) Sahaya yansımadıysa sorun yok
    Cluk Değil bir tek kaptan ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Üzerine espriler yapılacak bir konu değil hatta abartıp hala bel altı vurmaya devam edilecek bir durum hiç değil. Eğlenmek için Fenerbahçe'yi kullanmayın artık.

Ciddi bir olay olduğunu düşünmüyorum, ortada ciddi bir delil, kanıt varsa yeniden açarız konuyu, yoksa üzerine konuşmaya bile gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar konuyu açıyorum. Lütfen gereksiz, iğneliyici şakalar felan yapılmasın.

Eurosport röp. yapmış adamla

Emanuel Roşu: Televizyonun kurbanıyım

Sosyal medyada Cluj-Galatasaray maçına dair tweetiyle olay yaratan Rumen gazeteci Emanuel Roşu Eurosport.com Türkiye’ye konuştu.

Twitter’da bir anda gündem maddesi olan ve özellikle Türk kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği iddia kısa sürede medyanın tamamında yer buldu.

Rumen gazeteci Emanuel Roşu’nun kişisel iddiası olarak gösterilen haberde bir Türk iş adamının CFR Cluj kaptanı Cadu’ya 320 bin avro teklif ettiği iddia ediliyordu. Hatta işler öyle ilerledi ki Türk medyasından bazı isimler Roşu’yu meşhur olmaya çalışmakla dahi suçladı.

Konuyla ilgili Eurosport.com Türkiye yazarlarından Uğur Karakullukçu’nun sorularını yanıtlayan Roşu, masum olduğunu ve sadece televizyonda yer alan haberi İngilizceye çevirerek kullanıcılarla paylaştığını ifade ederken, tweetin ardından çok büyük bir baskı gördüğünü de söyledi. İşte Roşu’nun görüşleri:

Canlı yayında söyleneni yazdım
    Cluj ve Cadu’ya yönelik suçlamaları ilk kez ne zaman öğrendin?

Emanuel Roşu: Haberi ilk kez televizyondan öğrendim. Saat 4 sularında “5’te canlı yayında büyük iddialara yer verilecek” şeklinde bir açıklama geçildi ve bir kişinin Cluj-Galatasaray maçında şike yapıldığına dair bir delil sunacağı söylendi. Ben de sadece bunu Twitter’a yazdım, haberi de nerede gördüğümü söyleyip twitledim. Sadece bu!

İddianın sahibiyle hiç konuşmadım
    Türk medyası iddiaların sana ait olduğu şeklinde haberler yapıyor, bunlar doğru mu?

Ben kimseyi hiçbir şekilde suçlamadım. Az önce de dediğim gibi sadece canlı yayındaki adamın söylediklerini dile getirdim. Zaten iddianın sahibiyle hiçbir şekilde konuşmadım ki! Kim olduğu hakkında da bir fikrim yok. O da Galatasaray’ın isminden herhangi bir şekilde bahsetmedi, ben de Galatasaray ismini kullanmadım!

Başkan yalanladı
    Olaya dair son gelişmeleri bizlere aktarır mısın?
    CFR kulübü bu iddiaları sert bir şekilde reddetti ve başkan Muresan kulüpte hiçbir kimsenin böyle bir şey yapmayacağını söyledi. Cadu’ya sonuna kadar güvendiklerini ifade etti ve bu iddianın sahibinin ruh hastası olduğunu söyledi.

Baskı altındayım
    Türk futbolseverlere söylemek istediğin bir şey var mı?
    Türk futbolseverlere söyleyeceğim şu: ben sadece canlı yayındaki bir adamın söylediklerini yazdım. Herhangi bir şey uydurmadım, Galatasaray’ı işin içine katmadım. Kendimi tekrar ettiğim için kusura bakmayın ancak sadece televizyondaki bir bilgiyi yazdığım için bu kadar baskı göreceğimi düşünmemiştim. Çok büyük bir baskı gördüm. Bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.

---

Yani anlaşılan kimden çıktığı belirsiz boş bir haber var ortada. Konuyu tekrar kilitleyebiliriz bile
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

twitter'dan atılan mesaj haber değeri taşımaz. Yarın obur gun adamı mahkemeye versen yok hesabım hacklendi falan diyecek. Her gazeteci bir iddia atabilir ortaya twitter'dan. Saçma sapan bir şey herkes sallıyor, nasıolsa hukuksal yaptırım yok anasını satiym salla bol keseden. Twitter'a üyelik her ülkede nufus kayıt bilgilerine göre olsun bence o zaman daha azalır sallamalar. En azından mahkeme yolu açılır. Sadece haber olarak değil bireylere de sallama var bol keseden. Nasıolsa tazminat yolu açılmıyor salla anasını satiym prim yap ünlü ol. Sonra da iş ciddiye binince kıvır kıvırabildiğince...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ahaha bu iddaayı ben yeni gördüm, konuyu da yeni okudum. Pazar pazar iyi güldüm valla.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri