Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Bursaspor kazanır

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor | STSL 11. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fernandesin kaLitesini tartışmak gibi bir niyetim yok. Türkiye de ki uzak ara en iyi orta saha. Fakat son 2 maçtır biLdiğimiz Fernandes in gerisinde. Sadece onu beLirtiyorum. Adamı kovaLadı ama orta saha da kaptırdığı iki top var ki goL oLacaktı neredeyse. HeLe ikinci kaptırdığında HiLbert sağda bomboş atağa çıkacak, ikiLi baskıya rağmen ayağında topu tutmaya devam etti ve pozisyon yedik.
    Katılıyorum ancak günden güne Fernandes'in etrafı boşalıyor.

Top ayağına gelince hemen herkes biryerlere kaçmaya başladı ondan asist alabilmek adına. Bazen yanında al ver yapacağı oyuncu da lazım. Bu maçta o olmadı. Necip - Veli ikilisi yetmiyor yanında çünkü Veli sadece mücadelede var ancak pas yapmada ve ileri çıkmada hiçbir katkısı yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Katılıyorum ancak günden güne Fernandes'in etrafı boşalıyor.

Top ayağına gelince hemen herkes biryerlere kaçmaya başladı ondan asist alabilmek adına. Bazen yanında al ver yapacağı oyuncu da lazım. Bu maçta o olmadı. Necip - Veli ikilisi yetmiyor yanında çünkü Veli sadece mücadelede var ancak pas yapmada ve ileri çıkmada hiçbir katkısı yok.

şu maçta Oğuzhan olsa ayağında daha net toplar tutardıı veli'den.
    velide bir panikdir gidiyor.

Mesaj Yetkileri