Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
Çok yavaş ilerliyosun kariyerinde meşgulsün heralde bu aralar
elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum. dersler falandı biraz yavaşlatıyor tabi.

-------------





Ziraat Türkiye Kupası ilk turda 3.lig ekiplerinden Oyak Renault ile karşılacağız. Ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmek istiyoruz.







1.Hafta



Her ne kadar çok şut çeksekte istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve gol yollarında inanılmaz başarısızdık. Kötü bir başlangıç oldu bizim için.


2.Hafta



3-5-2 taktiğiyle sahaya çıkan Gümüşhanespor'a karşı hiç bir varlık gösteremedik. Maç içinde ne yaptıysak işe yaramadı ve sahadan hakettiğimiz bir mağlubiyetle ayrıldık.


3.Hafta



Üstün olan taraf bizdik ama girdiğimiz 2 3 tane karşı karşıya pozisyonu değerlendiremedik. 57'de kırmızı gören rakibimize sağolsun Oğulcan 70'de karşılık verdi ve oyunun bütün kontrolünü kaybettik. 70. dakikaya kadar 1 şutu olan rakibimizden son dakikada duran top organizasyonundan yediğimiz gol ile yine sahadan puansız ayrıldık. 3. lige çok kötü bir başlangıç yaptık. Bir an önce toparlanmamız lazım.


4.Hafta



3.lig'de ilk puanımıza 6 golle kavuştuk. Takımın toparlanması açısından bu galibiyet bize çok iyi moral oldu.




1.Tur



Kontrollü oynadığımız maçta son dakikalarda bulduğumuz 2 golle adımızı bir üst tura yazdırdık. Oynadığımız futbol da gelecek maçlar için ümit verdi.





2. Tur için güzel kura çektik ve rakibimiz yine 3.lig ekiplerinden Arsinspor oldu. Bu kez deplasmana gidecez. Yenip 3.Tura çıkmak istiyoruz.