Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 80 sonuç

Konu: Adapazarıspor | Amatör'den Süper lig'e | 2.Lig | [3.Sezon]

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Görünüşe bakılırsa çok yakında şampiyonluğunu ilan edeceksin. Tebrik ediyorum.

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Görünüşe bakılırsa çok yakında şampiyonluğunu ilan edeceksin. Tebrik ediyorum.
    1 2 maç sonra ilan edecez inş. , teşekkür ediyorum

Hocam öncelikle yaptığınız işler karşısında saygıyla eğiliyorum .
    Kolay değil , sıfırdan bir takım kurmak . Üstelik amatör bir takım için müthiş takım kurmak .
    Alınan sonuçlar ortada , harika gidiyorsun gerçekten .

Ancak merak ettiğim bir konu var , Bebbe , Kerim , Aykut , Orkun gibi oyuncuları almayı nasıl başardın ben hala konunun bu kısmındayım . Nasıl ikna ettin yani ?

Quote Originally Posted by nampster View Post
    Hocam öncelikle yaptığınız işler karşısında saygıyla eğiliyorum .
    Kolay değil , sıfırdan bir takım kurmak . Üstelik amatör bir takım için müthiş takım kurmak .
    Alınan sonuçlar ortada , harika gidiyorsun gerçekten .

Ancak merak ettiğim bir konu var , Bebbe , Kerim , Aykut , Orkun gibi oyuncuları almayı nasıl başardın ben hala konunun bu kısmındayım . Nasıl ikna ettin yani ?
    Öncelikle güzel yorumların için teşekkür ederim.

Nasıl ikna ettim konusuna gelirsek de boştaki adam için basınla görüşüp takdir falan edemediğinden dolayı ikna etme yok aslında.Kariyere başlarken geçmiş deneyimi milli futbolcu olarak seçmiştim onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Bi de amatör sözleşme imzalama sisteminin bi hatasının da etkilediğini düşünüyorum. Çünkü söylediğin oyuncuların hepsiyle sözleşme imzalamaya girdiğimde oyuncu takımınızla ilgilenmiyor onu ikna etmek için çok iyi bir teklif yapmalısınız falan diyordu. Amatör sözleşmede de sade kadro durumunu ayarlayabiliyorsun diğer yerlere dokunamıyorsun. Kadro durumu ayarladığımda kabul ettiler. Halbuki parasız oynatmak çok iyi bir teklif olmasa gerek

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Benim memleketin takımı inşallah çıkarsın süper lige .
    ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takımda genç oyuncuların var mı bilmiyorum ama lig neredeyse bitmiş, Eğer gelecekte kullanabileceğin potansiyelde oyuncular varsa ligin kalan sürecinde mutlaka değerlendir : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by SnickeedTR View Post
    Benim memleketin takımı inşallah çıkarsın süper lige .
    inş. hemşerim teşekkürler

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Takımda genç oyuncuların var mı bilmiyorum ama lig neredeyse bitmiş, Eğer gelecekte kullanabileceğin potansiyelde oyuncular varsa ligin kalan sürecinde mutlaka değerlendir : )
    genç oyuncularım var elimden geldiğince şans veriyorum da potansiyelleri olduklarını sanmıyorum elimdeki gözlemcinin iyi olmamasından dolayı da tam bir fikir sahibi değilim. Ama 3.lig seviyesinde 2 3 tane genç oyuncum var onları değerlendiriyorum.

Ve Emirdağspor maçıyla 8 hafta önceden şampiyonluğumuzu ilan edip gelecek sezon profesyonel olmaya hak kazanıyoruz.

23.Hafta

24.Hafta

Puan Durumu

Tüm maçlar tamamlandı 29 galibiyet 3 beraberlik ile bir üst ligdeyiz.

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

Sonuçların toplu görünümü

Sezon Sonu Bölgesel Amatör Lig I Grubu Puan Durumu

Sezon Değerlendirmesi: Öncelikle bu ligi bi ölçü olarak değerlendirmemek lazım sonuçta diğer takımların çoğundaki oyuncular regen ve yetenekleri çok düşük. Bizim için asıl sınav 3.lig'de başlayacak. 3.lig için bi kaç ufak bilgi vereyim. 3.lig'de en fazla 6 adet 24 yaş üstü oyuncu kayıt edebiliyorsunuz. Bunların 4'ü ilk 11'de yer alabiliyor. Bunun benim açımdan bir sorun olacağını düşünmüyorum. Kadroyu genç oyuncularla kurmayı ve o gençleri geliştirmeyi seviyorum.Son olarak da yabancı oyuncu kayıt edemiyoruz 3.lig'de. O yüzden bu sene takımın en skorer ismi Bebbe ile yollarımız ayrılacak. Kadromda bulunan ve gelecek sezon elimde tutmayı düşündüğüm arkadaşları aşağıda paylaşıyorum. Büyük ihtimal bunların haricinde ki çoğu oyuncumuz ile yollarımız ayrılacak.

Gelecek sezon kadromuzda düşündüğümüz genç arkadaşlar:

Anıt Şengüler: Aralarında en güvendiğim isim. Serbest transferde daha iyisini bulamazsak yeri ilk 11'de garanti.

Oğulcan Erdul: Bu arkadaşımızın profili düşük gibi gözüksede iyi bir performans gösterdi bu sene, transferlerime göre mücadeleci orta saha rolünde kadro rotasyonu için tutmayı düşünüyorum.

Hasancan Demir: Sol bek ve sol kanat oynabilmesinden, hızından ve bu seneki güzel performansından dolayı elimde tutmak istediğim bir diğer arkadaş da Hasancan olacak.

Ulaş Balaban: Aralarında en çok gelişme kateden kişi Ulaş oldu daha gelişeceğini düşündüğümden dolayı kadro tutacam kendisini.

Eren Tuncel: Kadromda ki en geç arkadaş. Bu sene ki performansından dolayı Eren'i de kadro da tutmak istiyorum.

Can Keskin: Hızlı bir forvet olmasına rağmen son vuruşlarda baya bi etkisizdi. Yine de forvet rotasyonu için kadro da tutmayı düşünüyorum.

Doğanay Uzun: Cenk İşler ve Bebbe'den hiç şanş bulamasa da transfer durumuna göre kadro da tutmayı düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by burak54 View Post

Transferlerimiz

Kadromuzda oyuncu bulunmamısından dolayı serbest oyunculardan baştan aşağı bir takım kurduk. Toplamda 23 oyuncuyla anlaştık. Hedeflerimizden bahsettiğimiz Cenk İşler, Orkun Uşak, Aykut Erçetin, Bülent Bölükbaşı, Kerim Zengin ve Bebbe gibi Süper Lig tecrübesi olan oyuncular boşta duracaklarına Adapazarıspor için ter dökmeyi kabul ettiler.

Hazırlık Maçlarımız

İlk hazırlık maçımızı yedek takımımızla yaptık, daha transfer yapmadığımdan dolayı antrenöre bıraktım bu maçı.

İkinci maçımızı 3.lig temsilcisi Gölcükspor ile yaptık. İyi oynadık ama hem kadronun uyumsuz olmasından hem de basit hatalarımızdan dolayı 3-1 yenildik.

Bu sefer aynı ligde bulunduğumuz Beyköy Bld. ile karşılaştık ve rahat bi galibiyet aldık.

4. Hazırlık maçımız , bu sene 2.lig'e yükselen Bayrampaşa ile yaptık. Ne yazık ki 2. dakikada kırmızı kart gördük. Buna rağmen başa baş bir oyun götürmemize rağmen son vuruşlarda başarısızlığımız ve Eren Açıkgöz'ün üstün performansıyla sahadan 3-0 yenik ayrıldık.

Bu maçı ise bizimle aynı şehirde bulunan Sapancaspor ile oynadık. İlk yarıyı 4-0 kapadıktan sonra ikinci yarıda futbolcularımızın rahatlığından dolayı 4-2 bitti maç.

Son hazırlık maçımız, hazırlık maçları arasındaki en güçlü rakiple oynadık. 89. dakika'da attığımız gol ile güçlü rakibimizi 1-0 ile geçtik. Sezon öncesi mükemmel bir moral oldu bu maç.

Hazırlık Maçlarımızın Toplu Görüntüsü ( Paramız olmadığından şehir dışında hazırlık maçı yapamadık )

Amatör Lig oynarken böyle bir saçmalık oluyor.. 2. lig takımına gelmeyecek olanlar amatöre gelebiliyorlar.. Bu düzeltilebilirse, iyi olur..

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    Amatör Lig oynarken böyle bir saçmalık oluyor.. 2. lig takımına gelmeyecek olanlar amatöre gelebiliyorlar.. Bu düzeltilebilirse, iyi olur..
    Evet katılıyorum. amatör sözleşme sisteminin üstünde pek durmamışlar, kadro durumu belirleyip sözleşme imzalıyorsun.Görüşmeye girenler için onunda pek etkisi olmuyor zaten ne yapsan kabul ediyorlar.

Sezon Sonu Haberleri

Bölgesel Amatör'de gösterdiğimiz performansla Türkiye'nin dikkatini çektik.

Sezon Sonu Değerlendirmesi

Taraftarlarımız yılın oyuncusu olarak Kerim Zengin'i seçti.

Profesyonel olduğumuz resmileşti.

Mali Durumumuzu -700.000$ 'dan -400.000$'lere çektik. Yeni sezonda hedefimiz borcumuzu kapamak.

Yeni Sezonda mücadele edeceğimiz grup ve fikstürümüz belli oldu. Takımımız bu sene 3. Lig Grup B'de mücadele edecek.

3. Lig Grup B

Fikstürümüz

Transfer yapabilcekmisin ?

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Transfer yapabilcekmisin ?
    evet ama maaş bütçemiz daha belirlenmedi ve çoğu oyuncumuza teklifler var, yakın bi zamanda transfer hakkında da bilgilendirme yapacam.

Transfer Haberleri

Kalecimiz Orkun Uşak ve santraforumuz Bebbe takımdan ayrıldı. Orkun Uşak 2.lig ekiplerinden Alanyaspor ile anlaşırken 23 gol ile Bölgesel Amatör gol kralı olan Bebbe ise bu sene PTT 1.Lig'e yükselen Ünyespor'un yolunu tuttu. İkisinede verdiği emekler için teşekkür ediyoruz.

Evet düşündüğümüz gibi oldu ve geriye kalan 20 oyuncumuzdan 15'i başka kulüplerin yakın takipinde. Bu oyuncuların 13'üne de teklif geldi. Bu sezon kadromuzda düşündüğümüz oyuncuları da elimizde tutamayabiliriz. İç transferde zorlu bir süreç bizi bekliyor.

Transfer Güncellemesi

İç transferde Bülent Bölükbaşı, Mehmet Aslan, Can Keskin, Hasancan Demir, Doğanay Uzun ile 1'er yıllık, Anıt Şengüler, Kerim Zengin, Aykut Erçetin ile 2'şer yıllık ve son olarak Ulaş Balaban'la 3 yıllık sözleşme imzaladık.

Yollarımızı ayırdığımız oyuncular ise Zafer Arı, Burhan Cihangir, Berkan Özbek, Çoşkun Kılıç, Tevfik Baş, İlker Baş, Cenk İşler ve İsmail Oruç oldu.

Dış Transferde ise şu an için 4 oyuncuyla kiralık olarak anlaştık. Kaleci, sol bek, stoper, ortasaha orta , sol kanat ve santrafor olmak üzere 6 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Rotasyon açısından bu sayı 6'dan fazla da olabilir.

Hazırlık maçları programımız ise şöyle:

hadi yeni sezonda başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar kaptan. Yalnız logo biraz Antalyaspor'dan araklama gibi geldi bana, ne dersin

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Başarılar kaptan. Yalnız logo biraz Antalyaspor'dan araklama gibi geldi bana, ne dersin
    harbiden de adam napsın kardeş kulüp bunu seçmiş

Quote Originally Posted by fermanager View Post
    hadi yeni sezonda başarılar.
    teşekkürler kardeşim.

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    teşekkürler. sen diyince dikkat ettim utanmasalar bire bir aynı yapcaklarmış

Transfer Güncellemesi

İç transferde Bülent Bölükbaşı, Mehmet Aslan, Can Keskin, Hasancan Demir, Doğanay Uzun ile 1'er yıllık, Anıt Şengüler, Kerim Zengin, Aykut Erçetin ile 2'şer yıllık ve son olarak Ulaş Balaban'la 3 yıllık sözleşme imzaladık.

Yollarımızı ayırdığımız oyuncular ise Zafer Arı, Burhan Cihangir, Berkan Özbek, Çoşkun Kılıç, Tevfik Baş, İlker Baş, Cenk İşler ve İsmail Oruç oldu.

Dış Transferde ise şu an için 4 oyuncuyla kiralık olarak anlaştık. Kaleci, sol bek, stoper, ortasaha orta , sol kanat ve santrafor olmak üzere 6 transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Rotasyon açısından bu sayı 6'dan fazla da olabilir.

Hazırlık maçları programımız ise şöyle:

*46 nolu mesajın resimleri güncellenmiş halidir.
    Last edited by burak54 : 10.Kasım.2012 at 19:34

Son Transfer Güncellemesi

Berk Elitez, Doğancan Akkaya, Mehmet Tosun ve Hasan Demir ile 1 yıllık kiralık, serbest transferden Berkay Öztuvan, Sinan Altınel ile 2 yıllık, Berat Satılmışla 1 yıllık sözleşme imzalayarak transfere noktayı koyduk. Aslında bir tane de ilk 11 oynatacağımız bir sol bek istiyorduk ama istediğimiz nitelikte bir sol bek bulamadığımızdan duruma göre devre arasına bıraktık.

Hazırlık Maçlarımız

3.Lig'de çıkacağımız ilk karşılaşmada evimizde Hacettepe'yi ağırlayacaz. Lige galibiyet ile başlamak istiyoruz.

*Resimler patladığı ve düzenleme yapamadığım için bir önceki mesajı düzenleyip resimleri güncelleyecem.

Çok yavaş ilerliyosun kariyerinde meşgulsün heralde bu aralar

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Çok yavaş ilerliyosun kariyerinde meşgulsün heralde bu aralar
    elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum. dersler falandı biraz yavaşlatıyor tabi.

-------------

Ziraat Türkiye Kupası ilk turda 3.lig ekiplerinden Oyak Renault ile karşılacağız. Ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmek istiyoruz.

1.Hafta

Her ne kadar çok şut çeksekte istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık ve gol yollarında inanılmaz başarısızdık. Kötü bir başlangıç oldu bizim için.

2.Hafta

3-5-2 taktiğiyle sahaya çıkan Gümüşhanespor'a karşı hiç bir varlık gösteremedik. Maç içinde ne yaptıysak işe yaramadı ve sahadan hakettiğimiz bir mağlubiyetle ayrıldık.

3.Hafta

Üstün olan taraf bizdik ama girdiğimiz 2 3 tane karşı karşıya pozisyonu değerlendiremedik. 57'de kırmızı gören rakibimize sağolsun Oğulcan 70'de karşılık verdi ve oyunun bütün kontrolünü kaybettik. 70. dakikaya kadar 1 şutu olan rakibimizden son dakikada duran top organizasyonundan yediğimiz gol ile yine sahadan puansız ayrıldık. 3. lige çok kötü bir başlangıç yaptık. Bir an önce toparlanmamız lazım.

4.Hafta

3.lig'de ilk puanımıza 6 golle kavuştuk. Takımın toparlanması açısından bu galibiyet bize çok iyi moral oldu.

1.Tur

Kontrollü oynadığımız maçta son dakikalarda bulduğumuz 2 golle adımızı bir üst tura yazdırdık. Oynadığımız futbol da gelecek maçlar için ümit verdi.

2. Tur için güzel kura çektik ve rakibimiz yine 3.lig ekiplerinden Arsinspor oldu. Bu kez deplasmana gidecez. Yenip 3.Tura çıkmak istiyoruz.

Lige kötü başlamışken son haftalarda toparlanmışız güzel gidiyoruz.

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Lige kötü başlamışken son haftalarda toparlanmışız güzel gidiyoruz.
    evet taktik oturdu sanırım ilk 3 hafta çok taktikle oynadım. Bir de defans sorununu çözsem bi sıkıntı kalmıcak çok pozisyon veriyorum.

5.Hafta

Bir 6-0 daha. Kendimize geldik farklı galibiyetlerle.

6.Hafta

1-0 önde götürdüğümüz maçta 74. dakikada yedğimiz golle bir puanla yetindik.

7.Hafta

İki yarının uzatmalarında attığımız gollerle 2-0 aldık. Bu maçta Bülent Bölükbaşı'nın sakatlığı bizi üzdü.Bülent Bölükbaşı, 6 ay sahalarda olamayacak ve futbolu bırakmayı düşündüğünü söyledi.

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

10 Hafta Sonunda Puan Durumu

2.Tur

70'den sonra bulduğumuz 4 gol ile 5-0 gibi rahat bir skorla 3.tura yükseldik.

3.Tur'da rakibimiz 3.Lig Grup C'de düşmemeye oynayan Menemen Bld. oldu. 3. Tur için gayet iyi bir kura çektik. Bu sene hedefimizde 3.Tur'a kadar yükselmek vardı ama bu kurayla 4. Tur için umutlandık.

*İlk 3 haftanın sonrasında çıktığımız 7 maçtan 4 galibiyet 3 beraberlik ile ayrıldık ve Türkiye Kupası'nda 3.tura yükseldik.Şu an için her şey istedğimiz gibi gidiyor. Bir de tarihe tanıklık edecek 72 fedakar taraftarımıza buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Elimde olsa gelecek 5 yılın kombinesini hediye etmek isterdim.

Nesil
    2011
    Yer
    beylerbeyi

Quote Originally Posted by burak54 View Post
    Evet katılıyorum. amatör sözleşme sisteminin üstünde pek durmamışlar, kadro durumu belirleyip sözleşme imzalıyorsun.Görüşmeye girenler için onunda pek etkisi olmuyor zaten ne yapsan kabul ediyorlar.
    Senin yaptığının aynısını ben de FM12'de Dersimspor'la yapmıştım.. Eski Fenerbahçeli futbolcular gelmeye başlayınca "höh" dedim çıktım oyundan.. Başarılar, oldukça zaman alan bir işi yapıyorsun..

Amatör kariyerler keyifli oluyor bence,geçen seneki oyunumda Akyurt Belediyespor'a aldığım Hızır Ayaz,bu sezon gerçekten Akyurt Belediyespor'a gelince o kadar sevinmiştim ki.Başarılar dilerim,kadroyu büyük ölçüde korumuşsun galiba.

Quote Originally Posted by cangulerdc View Post
    Senin yaptığının aynısını ben de FM12'de Dersimspor'la yapmıştım.. Eski Fenerbahçeli futbolcular gelmeye başlayınca "höh" dedim çıktım oyundan.. Başarılar, oldukça zaman alan bir işi yapıyorsun..
    aynen neyse ki 3.lige çıkınca düzeliyor. teşekkür ediyorum.

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Amatör kariyerler keyifli oluyor bence,geçen seneki oyunumda Akyurt Belediyespor'a aldığım Hızır Ayaz,bu sezon gerçekten Akyurt Belediyespor'a gelince o kadar sevinmiştim ki.Başarılar dilerim,kadroyu büyük ölçüde korumuşsun galiba.
    gerçekten bende baya keyif alıyorum oynarken. İyi denk gelmiş Hızır Ayaz transferi 24 oyuncudan 9'uyla sözleşme imzaladık 2 tanesinin de amatör sözleşmesi devam ediyor. İşimize yarayacakları tuttuk sayılır. teşekkür ediyorum.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri