1 ile 30 arası toplam 826 sonuç

Konu: Ada'yı sallayan yeşil dev 2015-2016

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O gençleri nerden buldun kaptan, scout tavsiyesi üzerine mi? Çok sağlam duruyorlar.. Bir de gözlem bölgelerini baş scout belirliyor genelde, sen kendin mi belirledin?Bu arada mali kriz falan diyorsun ama Nasri'ye 64 M'u yapıştırıyorsun, UEFA'ya sesleniyorum, bu kulübü incelemeye alsın

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    O gençleri nerden buldun kaptan, scout tavsiyesi üzerine mi? Çok sağlam duruyorlar.. Bir de gözlem bölgelerini baş scout belirliyor genelde, sen kendin mi belirledin?Bu arada mali kriz falan diyorsun ama Nasri'ye 64 M'u yapıştırıyorsun, UEFA'ya sesleniyorum, bu kulübü incelemeye alsın
    Gözlemcilere sırayla görev verdim her birini bölge bölge ülke ülke gönderdim , nerdeyse bütün kalbur üstü milli takımların ve takımların alt takımlarını kendim gözlemledim daha iyilerinide buldum Meksika'da iki tane forvet buldum dünya kupasında oynadılar biri fierro biri torres di galiba biri milli takımda oynuyodu bunlarıda alacaktım ama kulüpleri satmaya yanaşmadı iyi oyunculara benziyor arjantin'de , uruguay'da buralarda'da buldum çalışma izni alamadım.

Yaptığım transferlere gelincede sadece 16 milyon TL 'lik transfer yaptım aslında EPL 'de sadece TV geliri 155 milyon TL veriliyor

Mesaj Yetkileri