Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 80 arası toplam 80 sonuç

Konu: Adapazarıspor | Amatör'den Süper lig'e | 2.Lig | [3.Sezon]

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

14.Hafta

3.Tur

4.Tur'da rakibimiz Süper Lig'de namağlup ilerleyen Galatasaray oldu.

15.Hafta

16.Hafta

4.Tur

17.Hafta

18.Hafta

Puan Durumu

Ara transferde Berkay Dabanlı ile kiralık, Ogün Yavuz, Süleyman Özdamar ve Hüsamettin Tut ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladık. Sezon başında kiralık olarak kadromuza kattığımız Emrah Kiraz ve Mehmet Tosun'un kendi istekleri üzerine kiralık sözleşmeleri feshedildi.

sakary Ali Misafir

Gidişat iyi gibi olmasına rağmen liderlik biraz uzak gibi kalmış.En azından Play-Off gelecek gibi duruyor.

Kupada Arena deplasmanı iyi olmuş.

Çok kötü gitmiyor fakat daha iyi olabiliriz

Şampiyon olursan direk 2.ligemi çıkıcaksın ?

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Gidişat iyi gibi olmasına rağmen liderlik biraz uzak gibi kalmış.En azından Play-Off gelecek gibi duruyor.

Kupada Arena deplasmanı iyi olmuş.
    ilk 3 maçı kaybetmemiz baya bi kopardı bizi liderlikten ama iyi toparlandık ondan sonra aşağıda paylaşıyorum sezon sonuna kadar sonuçları. Arenada da 3 forvetimizin sakat olmasından dolayı forvetsiz çıktık maça elimizden bu kadar geldi.

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Çok kötü gitmiyor fakat daha iyi olabiliriz
    Toparladık Allah'a şükür.

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Şampiyon olursan direk 2.ligemi çıkıcaksın ?
    Evet şampiyon direk 2.lige çıkıyor, 3 grubun 2. ve 5. arasındaki takımlarda playoff oynuyor ordan da 3 takım çıkıyor.

--------

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

34.Hafta

Son haftalara kadar çekişme içinde geçen şampiyonluk yarışında şampiyon son hafta belli oldu. Rakibimiz Bursa Nilüfer yenildi biz yenildik , berabere kaldılar bizde berabere kaldık. Son 2 haftaya rakibimizin 2 puan gerisinde girdik. Bu sefer E.Refahiyespor maçında rakibimizin puan kaybetmesini değerlendirdik ve son maçlara girilirken 1 puan farkla liderliğe yükseldik. Son maçı da kazanarak şampiyonluğumuzu ilan ettik ve gelecek sene 2.lig'de oynamaya hak kazandık. Bizim için zor ama bir o kadar da zevkli bir lig oldu.

Sezon Sonu Puan Durumu

Yönetimin Sezon Sonu Değerlendirmesi

Sezon Sonu Transfer Bilgisi

Sözleşme yenilediğimiz oyuncular:

-Hasancan Demir
    -Berat Satılmış

*Bu oyuncuların haricinde 4 oyuncumuzun sözleşmeleri bitiyor, 9 oyuncumuzun ise sözleşmesi devam ediyor. İlerleyen günlerdeki transferlerimize göre kalıp kalmayacaklarını karar vereceğiz.

Gelecek sezon için anlaştığımız oyuncular

-Gökhan Kaba (Serbest Transfer)

-Uğur Ayhan (Galatasaray)

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferlerin iyi 2.Ligde başarılar.

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Transferlerin iyi 2.Ligde başarılar.
    teşekkürler, daha transfer yapacaz inş.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Güncellemeni bekliyorum hocam güzel bir sunumun var.

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Güncellemeni bekliyorum hocam güzel bir sunumun var.
    Teşekkür ediyorum, transfer güncellemesi yapacam ama biraz geç gelebilir transferle çok uğraştığımdan dolayı

Adapazarı'mızı en iyi yerlere getireceksin böyle giderse

Quote Originally Posted by razerss View Post
    Adapazarı'mızı en iyi yerlere getireceksin böyle giderse
    inş. kardeşim, yerinde transferlerle 2.lig'de de ipi göğüsleriz.

12. Default

Kardeşim kusura bakma biraz geç oldu ama bunu sormam lazım. Bebbe yi nasıl oynattın BAL de. Ben Çanakkale Dardanel le almaya çalışınca yabancı futbolcu olayından dolayı transfer edemiyorum. Ama Bebbe Türk statüsünde değil mi bu neden kaynaklanıyor olabilir?

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor ne durumda ya

Tebrikler bu arada

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kardeşim kusura bakma biraz geç oldu ama bunu sormam lazım. Bebbe yi nasıl oynattın BAL de. Ben Çanakkale Dardanel le almaya çalışınca yabancı futbolcu olayından dolayı transfer edemiyorum. Ama Bebbe Türk statüsünde değil mi bu neden kaynaklanıyor olabilir?
    BAL'da 2 yabancı hakkı mevcut. Amatör Statüde olduğu takdirde 2 yabancı oynatılabiliyor. (Süper Amatör Ligde de böyle)

15. Default

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    BAL'da 2 yabancı hakkı mevcut. Amatör Statüde olduğu takdirde 2 yabancı oynatılabiliyor. (Süper Amatör Ligde de böyle)
    Yani BAL de yabancı hakkı var, 3. ligde yok mu. Bence gerçekte kural böyle değildir. Yamada kural hatası var bence. Keza o kadar amatör ve 3. lig maçı izledim bir tane yabancı görmedim. TFF nin sitesine de baktım bu olaydan sonra acaba kadrosunda yabancı oyuncu olan BAL ya da 3. lig takımı var mı diye, yine göremedim

Gerçekte nasıl tam olarak bilmiyorum ama bende Bal'de yabancı sınırlaması yoktu. O yüzden yabancı oyuncu oynatabildim. Oyunda Bebbe türk statüsünde değil.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Sakaryaspor ne durumda ya

Tebrikler bu arada
    teşekkür ederim, ilk sene 14. sırada bitirmiş geçen sene de 12. sırada bitirmiş bu sene de aynı gruptayız sakarya derbisi var

Bu arada arkadaşlar sınavlarım olduğundan dolayı 1 2 hafta oynayamayacam oyunu sınavların dönüşünde bomba gibi gelecem inş.

Yani BAL de yabancı hakkı var, 3. ligde yok mu. Bence gerçekte kural böyle değildir. Yamada kural hatası var bence. Keza o kadar amatör ve 3. lig maçı izledim bir tane yabancı görmedim. TFF nin sitesine de baktım bu olaydan sonra acaba kadrosunda yabancı oyuncu olan BAL ya da 3. lig takımı var mı diye, yine göremedim
    http://www.tff.org/Resources/TFF/Doc...%202012-13.pdf
    YABANCI UYRUKLU FUTBOLCULARIN FİLİZ LİSANS, TESCİL-VİZE VE
    TRANSFER İŞLEMLERİ
    Amatör futbol kulüplerinde yabancı uyruklu futbolcunun kendisi tarafından Türkiye’de en az bir yıl (12 ay) oturma izni almış olan en çok 2 yabancı
    uyruklu futbolcu için tescil işlemi yapılır. 12 aylık oturma izni alan yabancı
    uyruklu futbolcu başvuru hhakkını oturma izninin ilk 6 ayında kullanmak
    durumundadır.
    a)Yabancı uyruklu futbolcuların tescil işlemleri Federasyonca belirlenmiş
    transfer ve tescil dönemleri içinde gerçekleşir.
    b) Yabancı uyruklu futbolcuların Uluslararası transferinde FIFA Kuralları
    geçerlidir.
    Türkiye’de transfer yapacak olan yabancı uyruklu futbolcuların transfer
    ve lisans işlemlerinde Amatör Futbolcu Lisans ve Transfer Talimatı
    hükümleri uygulanır.
    c)Uluslararası transferi yapılan profesyonel futbolcuların, Türkiye’de amatör statüde lisans alabilmeleri için Federasyonca Uluslararası Transfer
    Tescil Sertifikası’nın alınmış olmasının yanı sıra, geldiği ülkede profesyonel statüde en son oynadığı resmi müsabaka tarihi üzerinden 30 günlük
    bir sürenin geçmiş olması zorunludur.
    d)Türkiye’de herhangi bir kulübe tescil işlemi (filiz lisans) yaptırdıktan
    sonra, başka bir ülkede tescilli olduğu tespit edilen yabancı uyruklu futbolcuların lisans ve tescil işlemleri iptal edilir. Durum, ilgili Ulusal
    Federasyona bildirilir. İptal tarihinden itibaren bir yıl süre geçmeden
    Türkiye’de tescil işlemi yapılmaz.
    e)Türkiye’de herhangi bir kulüpte tescilli iken, yabancı bir ülkenin resmi
    müsabakalarına katıldığı tespit edilen yabancı uyruklu futbolcu bu - 37 -
    durumun tespiti halinde Disiplin Kurulu’na sevk edilir. Ancak, kendi milli
    takımlarının maçlarında oynamaları bu hükmün dışındadır.
    f)Yabancı uyruklu futbolcuların belgeleri, kulüpleri tarafından eksiksiz olarak Federasyon Bölge Müdürlükleri kanalı ile Amatör İşler Müdürlüğünce
    gönderilir. Amatör İşler Müdürlüğünce lisans ve tescil işleminin yapılması uygun görülmediği sürece lisans ve tescil işlemi yapılmaz

- Bu geçen sene ile aynı ancak bu sene 3. ligdeki yaş meselesi de BAL'a yansımış işlerden fırsat bulursam benim yamam biterse onu ekleyeceğim...

Ve sonunda geri döndüm arkadaşlar. Sezon sonu haberlerini ve transferleri paylaşayım öncelikle.

--------

Sezon Sonu Haberleri

Yönetim, 2.Lig için maaş bütçemizi 280bin'den 575bin'e çekti. Ayrıca 30bin'lik transfer bütçesi verdi.

Yeni forma sponsoruyla anlaştık. 110 dolar gibi mükemmel(!) bir artışla 90bin'den anlaşma sağlanmış.Anlaşma 3 yıllık olmayaydı iyiydi.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin elinden en itibarlı kulüp ünvanını aldı. Bizde performansımızla itibarımızı biraz da olsa arttırmayı başardık.

Bu sene ki kâr'ımız açıklandı. Mali durumumuzu yavaş yavaş yukarılara taşıyoruz. 2.lig'de iyi bir performansla mali durumumuzun baya iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.

Taraftarlarımız bu sene yılın oyuncusu olarak stoperimiz Sinan Altınel'i seçti. Özellikleri düşük olmasına rağmen yerine aldığım kendisinden bi iki gömlek üstün 2 stoperi keserek yılın oyuncusu olmayı haketti.

Bir üst lige yükselmeyi hedeflememize rağmen yönetime takımı kümede tutacağımıza söz verdik. Her zaman için kendimizi kötü ihtimale karşı hazır tutmalıyız.

Bu sene kombineleri ikiye katladık. Stadımızın yüzde %10'unu kombineli yaptık. İlk iki sene stadın %10'una oynadığımızı düşünürsek güzel bir rakam bizim için.

2.Lig'de mücadele edeceğimiz grup belli oldu. Güzel bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. En kötü play-offla çıkarız inşallah 2.Lig'den.

2.Lig B Grubu

Hazırlık maçlarımız ve fikstürümüz

Birazdan transferlerimizi paylaşacağım.

Transfer Güncellemesi

Anlaştığımız Oyuncular

-Erman Özgür (Serbest Transfer) - 1 yıllık

-Erkam Reşmen (Beşiktaş) - 1 yıllık kiralık

-Aykut Sevim (İBB) - 1 yıllık kiralık

-Nurettin Kayaoğlu (Kayserispor) - 1 yıllık kiralık - $8B'a satın alma opsiyonlu

-Mehmet Erkut Şentürk (Eskişehirspor) - 1 yıllık kiralık

-Emre Taşkoparan (Boluspor) - 1 yıllık kiralık

-Onur Cenik (Serbest Transfer) - 2 yıllık

-Yaşar Çetin (Serbest Transfer) - 1 yıllık

-Mümin Aysever (İnegölspor) - 1 yıllık kiralık - $14B'a satın alma opsiyonlu

-Muhammet Kurt (Altınordu) - 1 yıllık kiralık - $8B'a satın alma opsiyonlu

-Burak Kardeş (Serbest Transfer) - 2 yıllık

Sözleşmelerini uzatmadığımız oyuncularımız:

-Bülent Bölükbaşı
    -Mehmet Aslan
    -Can Keskin
    -Doğanay Uzun

Gelenler-Gidenler:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İki haftadır konuya mesaj atılmadığı için konu kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri