Maçın özetini izledim de penaltı pozisyonunda Bursasporlu oyuncunun ikinci müdahalesi Veli'nin baldırına gelmiş ve dengesi bozulup kendi ayağına takılmış,yani penaltı kararı doğru.
Maçın özetini izledim de penaltı pozisyonunda Bursasporlu oyuncunun ikinci müdahalesi Veli'nin baldırına gelmiş ve dengesi bozulup kendi ayağına takılmış,yani penaltı kararı doğru.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
penaltı kararı kesinlikle dogrudur özet görüntülerde yok pozisyon ancak macı izleyen herkes grdü ferhat arkadan velinin ayagına müdahele ediyor penaltı dogru ayrıca bos kaleye yuvarlayacak penaltı dısında kırmızı kartı es gecti hakem.
cok kötü bir hakem vardı cogu kararı yanlıstı. ama cok güzel bir mac oldu yinede..
Markus Merk: ''Veli'nin pozisyonu tartışmasız penaltı. Ayrıca, Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi ( Necip ve Almeida'nın ceza sahası içinde düşürüldükleri pozisyonlar). Bursa'nın ve Beşiktaş'ın 2. golleri ofsayt.''
Ahmet Çakar: ''Veli'nin pozisyonu, net penaltı.''
Erman Toroğlu: ''Pozisyon penaltı.''
![]()
Ben hala penaltının penaltı olduğunu düşünmüyorum, fakat BJK'ın 2 de değil 3 penaltısı verilmemiş, bir de Sivok'un pozisyonu var orada da çekiliyor Sivok.
Vallahi ben de hala penaltı olduğunu düşünmüyorum o müdahale geliyor mu ayağa meçhul izlediğim açıdan boşa sallıyor gibi geldi ayağını Ferhat.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eski hakemler falan penaltı demiş ama o pozisyona ben penaltı olmadığını düşünüyorum.Kendi ayağına takıldı diye gördüm müdahale falan göremedim açıkçası