Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Bursaspor kazanır

2 16.67%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 157 arası toplam 157 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor | STSL 11. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçın özetini izledim de penaltı pozisyonunda Bursasporlu oyuncunun ikinci müdahalesi Veli'nin baldırına gelmiş ve dengesi bozulup kendi ayağına takılmış,yani penaltı kararı doğru.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

penaltı kararı kesinlikle dogrudur özet görüntülerde yok pozisyon ancak macı izleyen herkes grdü ferhat arkadan velinin ayagına müdahele ediyor penaltı dogru ayrıca bos kaleye yuvarlayacak penaltı dısında kırmızı kartı es gecti hakem.
    cok kötü bir hakem vardı cogu kararı yanlıstı. ama cok güzel bir mac oldu yinede..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Markus Merk: ''Veli'nin pozisyonu tartışmasız penaltı. Ayrıca, Beşiktaş'ın 2 penaltısı verilmedi ( Necip ve Almeida'nın ceza sahası içinde düşürüldükleri pozisyonlar). Bursa'nın ve Beşiktaş'ın 2. golleri ofsayt.''

Ahmet Çakar: ''Veli'nin pozisyonu, net penaltı.''

Erman Toroğlu: ''Pozisyon penaltı.''

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben hala penaltının penaltı olduğunu düşünmüyorum, fakat BJK'ın 2 de değil 3 penaltısı verilmemiş, bir de Sivok'un pozisyonu var orada da çekiliyor Sivok.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vallahi ben de hala penaltı olduğunu düşünmüyorum o müdahale geliyor mu ayağa meçhul izlediğim açıdan boşa sallıyor gibi geldi ayağını Ferhat.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eski hakemler falan penaltı demiş ama o pozisyona ben penaltı olmadığını düşünüyorum.Kendi ayağına takıldı diye gördüm müdahale falan göremedim açıkçası

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Eski hakemler falan penaltı demiş ama o pozisyona ben penaltı olmadığını düşünüyorum.Kendi ayağına takıldı diye gördüm müdahale falan göremedim açıkçası
    Kendi ayagina takilarak düstü ama arkadan müdahale oldugu için dengesini kaybedip kendi ayagina takildi.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri