1 ile 30 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

UEFA Avrupa Ligi İkinci Eleme Turu 1. Maç

Gençlerbirliği 1-0 Anderlecht

Bu kariyerimin en zevkli maçlarından birini oynadım.İki kaleci de dünyaları kurtardı ama Tunay sahneye çıktı ve galibiyeti getirdi.Evimizde gol yemeden aldığımız galibiyet eşleşmede bizi avantajlı duruma getirdi.

2. Default

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

UEFA Avrupa Ligi İkinci Eleme Turu 1. Maç

Gençlerbirliği 1-0 Anderlecht

Bu kariyerimin en zevkli maçlarından birini oynadım.İki kaleci de dünyaları kurtardı ama Tunay sahneye çıktı ve galibiyeti getirdi.Evimizde gol yemeden aldığımız galibiyet eşleşmede bizi avantajlı duruma getirdi.
    Toplam 40 şutun olduğu maçtan 1 gol çıkmış. Sen buna normal demek istiyorsan diyebilirsin kardeşim, buna da reel hayattan bin tane örnek verebilirsin ama nedense daha oyun çıkalı 2 hafta olmadan ben sana zilyon tane örnek sayabilirim

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Toplam 40 şutun olduğu maçtan 1 gol çıkmış. Sen buna normal demek istiyorsan diyebilirsin kardeşim, buna da reel hayattan bin tane örnek verebilirsin ama nedense daha oyun çıkalı 2 hafta olmadan ben sana zilyon tane örnek sayabilirim
    Bu maç çok ayrıydı iki kalecide panter kesildi neler neler kaçtı.Top bir o kalede bir bu kaledeydi.Fakat oyun 2 hafta önce çıkmış olabilir ama biz oyunda oyun zamanıyla 3 sene ilerlemişiz ki 10 sene ilerlemiş olanı bile gördüm yani 2 haftadır oynuyoruz diye 2 hafta ilerlemedik oyunda senelerce ilerideyiz.Bu yüzden böyle örneklerin gerçek hayattan daha çok olması normaldir.Zaten dediğim gibi bu maç çok ayrıydı

Tabi ki eksiklikleri var oyunun ama bu kadar acımasızca eleştirilmesi gerekecek eksiklikler değil bence.Acımasızca eleştirilmesi gereken eksiklikler ve hatalarda zaten yavaş yavaş düzeltiliyor yamalarla.

Mesaj Yetkileri