.
.
.
.

Maça inanılmaz bir baskıyla başladılar. Sanıyorum 2nci dakika falandı Ryan Babel harika top sürdü, slalom yaptı, kaleciyi de geçti ve topu direğe vurdu! (açısı biraz dar gibiydi ama imkansız yine de) Ondan sonra bizim takımı atak yaparken falan görmedim. Önce normal düzene, baktım olmuyor 4-1-4-1'e geçtim. Top sürekli Dortmund'da kaldı, belki net pozisyona giremediler ama sağlı sollu vurdular topa. İlk yarıyı bu şekilde dualarla bitirdik.

İkinci yarı başlarken yine standart anlayışımıza döndüm. Fakat bütün Atakları (A) Support (Destek) yaptım. Dortmund bu şekilde biriki kere açık alanda yakaladı bizi ama bizim takımda sahada oynadığını göstermeye başladı. 1-2 yoklama derken golü attık. Ben korktum takımı defansa çektim fakat ne mümkün, topa sahip olan atak yapmaya başlayan biz olduk. Öyle böyle derken futbolda olur böyle şeyler denilen türde bir galibiyet aldık. Valencia maçında şans bize borçlanmıştı bu maçta ödemiş oldu.

İstatistiklere bakarsanız benim yarı sahamda Dortmund'un nasıl topa sahip olduğu ve bizi ezdiği ortaya çıkıyor. DC transferim Paletta maçın adamı seçildi. bilmiyorum özellikleri pek parlak gelmeyebilir, Parma ile yaptığım meydan okumada çok beğenmiştim, burada da yüzümü kara çıkarmadı.