Maç içinde JK'nin sizi karşılayışı ve maç sonu demeçlerini de merak ediyorduk
Dortmund galibiyeti hoş olmamış, karşılaşma oynanırken hakeme aşırı tepkiler vermiş ve Dortmund taraftarından maç boyunca ıslık yemişsiniz diye duydum![]()
Maç içinde JK'nin sizi karşılayışı ve maç sonu demeçlerini de merak ediyorduk
Dortmund galibiyeti hoş olmamış, karşılaşma oynanırken hakeme aşırı tepkiler vermiş ve Dortmund taraftarından maç boyunca ıslık yemişsiniz diye duydum![]()
Hakem konusunda haklısın bizim oyunculara kolay sarı kartlar çıkardı, Poulsen'i de bu kart korkusuyla oyundan aldım zaten. Ama Dortmund taraftarı beni sever
Maç sonrası el Jürgen beni tebrik ederken kulağıma "Şanslı" diye fısıldadı ve birbirimize gülümseyip ayrıldık. ŞL ligine iki mağlubiyetle başladıktan sonra onunla oturup havadan sudan konuşmak mümkün değil.
Jürgen hala gruptan çıkabileceklerine inanıyor, ben de temkinliyim. Genç oyuncuları fazla göklere çıkarıp dağılmalarını önlemek gerek. Bir basın mensubunun "Porto deplasmanında bu kadar şanslı olabilir misiniz?" sorusuna "Futbolda maç günü kimin daha çok dua ettiğini bilemezsiniz" şeklinde kinayeli bir cevap verdim. Belki de dua etme sırası Portodadır kimbilir?