ben 18 yaş oyuncularını oynatıp eleniyorum türkiye kupasından çok gereksiz bence.
ben 18 yaş oyuncularını oynatıp eleniyorum türkiye kupasından çok gereksiz bence.
Katılmıyorum, orta halli takımlarla (Orduspor, Eskişehirspor, İBB, Gençlerbirliği, Gantepspor vb.) oynarken Eğer ilk 4'ü zorlayamıyorsan Türkiye Kupası Avrupa Kupasına katılabilmek için çok önemli. Final bile oynamak yetebiliyor bazen. Bu durumda daha oynanabilir bir fikstür oluşturulmalıydı.
Last edited by SteveScarlett : 14.Kasım.2012 at 14:48
İlk dörde hiç sıkıntı çekmeden girebilecek bir takım isen evet gereksiz olabiliyor. Ama ilk dördü zorlayabilecek kaliteye ve kadroya sahip değilsen, Türkiye Kupası'nı almak hem Avrupa Ligi'ne gidişi sağlayacak aynı zamanda takımda ki başarısızlığınıza göre kulüp yönetimi tarafında üstünüzde ki güvensizlik azalacaktır. Belkide kovulmanızı bile engelleyebilir.
Ama şu var Türkiye Kupasında alınan başarıyla birlikte gelen yüksek moral ve ya elenmeden kaynaklı moral bozukluğu lige de yansıyabiliyor. Bu da ayrı bir dezavantajı tabii. Sonuç olarak bu kişinin tercihlerine kalmış bir şey. İsteyen elenir, isteyen Türkiye Kupası'nda yoluna devam eder.