1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Evet bunu çok sık uygularım. Defans yapıyorsanız, geri dörtlünün hemen önüne kondurduğunuz önliberonun fevri çıkışlar yapmasını istemezsiniz. Dortmund planım özelinde konuşamıyorum çünkü ne yapsam olmayacak gibiydi, yapay zeka muhtemelen Kontrol hücum stliyle oyuna başladı ve bu da yetmedi 4-2-2-2'ye döndüler. Kazanmaya and içmiş adamlar

Ben DMC'yi pressiz 4-1-4-1 de kullanıyorum. Örneğin iki MC'den biri defansif olacaksa onun presini de kendi sahamızda ayarlarım. Zaten motomot dinlemiyorlar, yine çıkıp presini yapıyor adam.

Selamlar.
    DMC nin tam saha pres ya da kendi yarı sahasında pres yapmasına etki eden ve Leon ile seninde dile getirmediğiniz en temel belirleyici etken; takımın alan mı adam mı markaj uygulaması ve DMC nin yine takıma ters olarak adam ya da alan markajı yapması... Be carefull! yani )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Duka View Post
    DMC nin tam saha pres ya da kendi yarı sahasında pres yapmasına etki eden ve Leon ile seninde dile getirmediğiniz en temel belirleyici etken; takımın alan mı adam mı markaj uygulaması ve DMC nin yine takıma ters olarak adam ya da alan markajı yapması... Be carefull! yani )
    Olayın o boyutunu da hesaba katmak gerekir kaptan, haklısın..

Mesaj Yetkileri