1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: internet bağlantısı olmadan fm 2013 oynayabilir miyim ?

Hybrid View

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    internet olmadan oynamak için, oyunu yükledikten sonra steam'da offline olman lazım.

peki güncellemeleri nasil yapicam steam'i offline yapinca ? 2 ay internetsiz oynamak için yakmayayim hesabi.

Quote Originally Posted by LakeShow View Post
    peki güncellemeleri nasil yapicam steam'i offline yapinca ? 2 ay internetsiz oynamak için yakmayayim hesabi.
    Ben sürekli offline durumdayım steam'da güncellemeleri haber verdiklerinde 2-3 saat online duruma geçip güncelledikten sonra offline olurum.
    Bir de network için steam zorunluluğu geldikten sonra Network açtığım zaman online oluyorum... (Gerçi iş yüzünden ve format yaşadığım için çok online olamyorum)

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Ben sürekli offline durumdayım steam'da güncellemeleri haber verdiklerinde 2-3 saat online duruma geçip güncelledikten sonra offline olurum.
    Bir de network için steam zorunluluğu geldikten sonra Network açtığım zaman online oluyorum... (Gerçi iş yüzünden ve format yaşadığım için çok online olamyorum)
    Online olmadan steam güncelleştirmeleri size bildiremez diye biliyorum ben ama

Sagolun arkadaslar, oynamama engel teskil etmeyecegini bildirmenizle yarin aliyorum oyunu, steam'i offline duruma getirince hesap yanmayacaksa 1.5-2 ay beklememin manasi yok.

Mesaj Yetkileri