Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 318 sonuç

Konu: VfL Wolsburg - Kuzeyden gelen darbe

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Tadic bana kalırsa da en kaliteli isim ama maliyeti zorlayıcı olabilir, geçen yıl 22 asistle oynamış Twente'de! Senin önerdiğin bir isim var mı AML için?[/quote]

Nasri

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

1-2 isim bulamaya çalışıcam

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Shouthampton'da var bitane sol açık hatta jay rodriguez 'ide tavsiye edeirm forvet olarak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Shouthampton'da var bitane sol açık hatta jay rodriguez 'ide tavsiye edeirm forvet olarak
    Sağol dostum, ama teknik olarak biraz beklentimin gerisinde..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

iki ayağınıda kullanıyor bir sezon asist kralı oldu benim ligde

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Konoplyanka

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eugene oldukça başarılı ama ikna problemi yaşayacağımı belirtiyor scoutlar. Zaten Arsenal ve Liverpool'un kıskacında şuan.. Çok sağol patron..

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Atletico Mineiro'daki Bernard'a bir bakabilir misin? Sağ ayaklı AML. Hayalimdeki genç

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Atletico Mineiro'daki Bernard'a bir bakabilir misin? Sağ ayaklı AML. Hayalimdeki genç
    Bütçeyi çok aşan bi transfer, yoksa ilk düşünceğim isimdi.. Ben de 6 aydır gözlemliyordum..

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Senin bütçeyi aşıyorsa ben hiç alamam demektir. Genç düşünürsen Vitesse'de bi İspanyol çocuk var. Benfica'da da Bruma (ismi yanlış olabilir) genç. Potansiyelli çocuklar, Ajax gözlemcileri onayladı

Edit: Vitesse'deki AMR ama solda da oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

AML ve AMR için James Rodriguez'e bakabilirsin En büyük hayalim... )

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

4 gözle şampiyonlar ligi için oluşturacağın kadroyu bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by samasti View Post
    AML ve AMR için James Rodriguez'e bakabilirsin En büyük hayalim... )
    James gerçekten efsane bir profil ama ne yazık ki benim dengim bir takımda oynamaya sıcak bakmıyor.. Zaten sıcak baksa da bütçemiz yetmez almaya, şu an ki değeri 17 M $, satmaya kalksa kulübü 35-40'lardan başlar pazarlığa.

Katılıyorum
    Valla arkadaşlar ben de bekliyodum alternatifli bir kadro kurmayı ama yönetim cimrilik yapıyor, 7-8 M $ ancak çıkacak bu sezon transfer için..(Aslında bu sezon mali açıdan çok zorlu zamanlar geçirdik, ondan çok da suçlayamıyorum başkanı) O paraya da alabileceğim en iyi sol kanatı almak istiyorum, başka da transfere para kalmayacak gibi duruyor Para olsa Naldo'nun yanına Kjaer'den daha iyi bir DC almayı düşünüyordum.. Sol bek hayalim de vardı.. Görcez bakalım neler yapıcaz..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    James gerçekten efsane bir profil ama ne yazık ki benim dengim bir takımda oynamaya sıcak bakmıyor.. Zaten sıcak baksa da bütçemiz yetmez almaya, şu an ki değeri 17 M $, satmaya kalksa kulübü 35-40'lardan başlar pazarlığa.

Valla arkadaşlar ben de bekliyodum alternatifli bir kadro kurmayı ama yönetim cimrilik yapıyor, 7-8 M $ ancak çıkacak bu sezon transfer için..(Aslında bu sezon mali açıdan çok zorlu zamanlar geçirdik, ondan çok da suçlayamıyorum başkanı) O paraya da alabileceğim en iyi sol kanatı almak istiyorum, başka da transfere para kalmayacak gibi duruyor Para olsa Naldo'nun yanına Kjaer'den daha iyi bir DC almayı düşünüyordum.. Sol bek hayalim de vardı.. Görcez bakalım neler yapıcaz..
    Aynen dostum nokta atışı bir sol açık al seneye şl'den de kulübe para akar ozaman çilekler gelir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen dostum nokta atışı bir sol açık al seneye şl'den de kulübe para akar ozaman çilekler gelir
    Bu sezon yokluktan sen, balde_mir_07 ve ben efendi stili takılcaz liglerimizde sanırım, aynı kaderin yolcularıyız Şu çileği bi alayım, ilk sen bilicen zaten, özel mesajla bildiricem sana

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Bu sezon yokluktan sen, balde_mir_07 ve ben efendi stili takılcaz liglerimizde sanırım, aynı kaderin yolcularıyız Şu çileği bi alayım, ilk sen bilicen zaten, özel mesajla bildiricem sana
    Bienim ligin bitimine az kaldı ben artık sizden değilim bana para yağar yanlız bişey sorucam daha önceki fm serilerinde başınızdan şöyle bişey geçtimi 1 sezon'da 4 başkan değişti bende

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Sol açık olarak Catania'da Gomez var ve Gaitan'a da bakabilirsin..Hızlı ve kaliteli ayaklar..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bienim ligin bitimine az kaldı ben artık sizden değilim bana para yağar yanlız bişey sorucam daha önceki fm serilerinde başınızdan şöyle bişey geçtimi 1 sezon'da 4 başkan değişti bende
    O çok adaptif bi durum olmuş, ilk defa duyuyorum..

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    Sol açık olarak Catania'da Gomez var ve Gaitan'a da bakabilirsin..Hızlı ve kaliteli ayaklar..
    Çok teşekkür ederim ilgine, ikisi de gerçekten kaliteli kumaşlar, ama benim kulübümle pek ilgilenmiyorlar, bu sene biraz CL'de iş çıkarıp, isim duyurmam ve reputation yükseltmem gerekiyor bu tip oyuncuları çekebilmem için..

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Hmm o zaman Kerim Frei'yı deneyebilirsin şu an milli maçta da yardırıyor..Sol açık olara faydalı en azından seneye daha iyisini alıp rotasyon oyuncusu yaparsın..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hmm o zaman Kerim Frei'yı deneyebilirsin şu an milli maçta da yardırıyor..Sol açık olara faydalı en azından seneye daha iyisini alıp rotasyon oyuncusu yaparsın..
    Dostum o da AMC oynuyor..

Sezon öncesi yönetimle yaptığımız toplantıda kulübün popülaritesi arttırmak için antreman tesislerini geliştirme konusunda fikir birliğine vardık.. 4 ay sürecek çalışma yeni yıl öncesi tamamlanmış olacak ve kulübe 3 M $'a malolacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

senini kulübünle ilgilenecek bir oyuncu Gaston Ramirez'i düşünebilirsin...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

senini kulübünle ilgilenecek bir oyuncu Gaston Ramirez'i düşünebilirsin...
    Valla kaptan, o kadar uğraştın yılmadan, sonunda benim takıma uygun bir adam buldun.. Evet Wolfsburg'la ilgileniyor, gözlemci raporuna göre 22-30 M $ arası kulübü ikna edilebilirmiş.. Şu an satılık listesinde zaten. Bu arada AMC doğal pozisyonu olsa da sol kanata adapte olabilir gibi duruyor.. Çok teşekkür ediyorum..

Last edited by LeoN48 : 15.Kasım.2012 at 11:15

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Avrupa kulüpler sıralamasında oldukça gerideyiz, CL grup kuralarına şansımız yaver giderse 3. torbadan ancak katılırız, bu yıl CL'de iyi bir performans gösterip puanlarımızı arttırmayı hedefliyoruz...

Yönetimin yeni sezon için ayrıdığı transfer bütçesi 7.92 M $..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sol Açık için İbrahim Üzülmez'i öneririm 5 sene kontratla çok faydalı kullanabilirsin : ) Gaston Ramirez iyiymiş ama çok tuzlu mu ne satılık listesindeki oyunculara didin ucuza kapatabilirsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sol Açık için İbrahim Üzülmez'i öneririm 5 sene kontratla çok faydalı kullanabilirsin : ) Gaston Ramirez iyiymiş ama çok tuzlu mu ne satılık listesindeki oyunculara didin ucuza kapatabilirsin.
    Düşündüm onu bro, ama saç stili bu tip oyuncular Bundesliga futbolcu imajını karaladığından sınırdan içeri sokulmuyor

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

ramirez benimde aklımdan geçti açıkçası shouthamton'u çok yakından takip ediyorum direk AML ve AMR olmadığı için söylemek istemedim aldıysan hayırlı olsun diyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

İyi transfer alırsan gerçekten..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ramirez benimde aklımdan geçti açıkçası shouthamton'u çok yakından takip ediyorum direk AML ve AMR olmadığı için söylemek istemedim aldıysan hayırlı olsun diyelim.
    İyi transfer alırsan gerçekten..
    İkinize de ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar, akşama eve geçince para çıkışırsa almaya çalışıcam, bonservise ancak yetecek gibi elimdeki para, ücreti napıcaz bilmiyorum. Tekrar sağolun beyler..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yedeklerde oynatmadığın ve takıma katkısının olacağını düşünmediğin oyuncuları bedeva'ya ya sat ya da serbest bırak, maaş alanını biraz daha genişlet, hatta ana kadroda bile böyle adamlar varsa tutma.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 5 / 11 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri