Tadic bana kalırsa da en kaliteli isim ama maliyeti zorlayıcı olabilir, geçen yıl 22 asistle oynamış Twente'de! Senin önerdiğin bir isim var mı AML için?[/quote]
Nasri
Tadic bana kalırsa da en kaliteli isim ama maliyeti zorlayıcı olabilir, geçen yıl 22 asistle oynamış Twente'de! Senin önerdiğin bir isim var mı AML için?[/quote]
Nasri
1-2 isim bulamaya çalışıcam
Shouthampton'da var bitane sol açık hatta jay rodriguez 'ide tavsiye edeirm forvet olarak
Eugene oldukça başarılı ama ikna problemi yaşayacağımı belirtiyor scoutlar. Zaten Arsenal ve Liverpool'un kıskacında şuan.. Çok sağol patron..
Atletico Mineiro'daki Bernard'a bir bakabilir misin? Sağ ayaklı AML. Hayalimdeki genç![]()
Senin bütçeyi aşıyorsa ben hiç alamam demektir. Genç düşünürsen Vitesse'de bi İspanyol çocuk var. Benfica'da da Bruma (ismi yanlış olabilir) genç. Potansiyelli çocuklar, Ajax gözlemcileri onayladı
Edit: Vitesse'deki AMR ama solda da oynar.
AML ve AMR için James Rodriguez'e bakabilirsinEn büyük hayalim...
)
4 gözle şampiyonlar ligi için oluşturacağın kadroyu bekliyoruz.
James gerçekten efsane bir profil ama ne yazık ki benim dengim bir takımda oynamaya sıcak bakmıyor.. Zaten sıcak baksa da bütçemiz yetmez almaya, şu an ki değeri 17 M $, satmaya kalksa kulübü 35-40'lardan başlar pazarlığa.
Valla arkadaşlar ben de bekliyodum alternatifli bir kadro kurmayı ama yönetim cimrilik yapıyor, 7-8 M $ ancak çıkacak bu sezon transfer için..(Aslında bu sezon mali açıdan çok zorlu zamanlar geçirdik, ondan çok da suçlayamıyorum başkanı) O paraya da alabileceğim en iyi sol kanatı almak istiyorum, başka da transfere para kalmayacak gibi duruyorPara olsa Naldo'nun yanına Kjaer'den daha iyi bir DC almayı düşünüyordum.. Sol bek hayalim de vardı.. Görcez bakalım neler yapıcaz..
Sol açık olarak Catania'da Gomez var ve Gaitan'a da bakabilirsin..Hızlı ve kaliteli ayaklar..
O çok adaptif bi durum olmuş, ilk defa duyuyorum..
Çok teşekkür ederim ilgine, ikisi de gerçekten kaliteli kumaşlar, ama benim kulübümle pek ilgilenmiyorlar, bu sene biraz CL'de iş çıkarıp, isim duyurmam ve reputation yükseltmem gerekiyor bu tip oyuncuları çekebilmem için..
Hmm o zaman Kerim Frei'yı deneyebilirsin şu an milli maçta da yardırıyor..Sol açık olara faydalı en azından seneye daha iyisini alıp rotasyon oyuncusu yaparsın..
senini kulübünle ilgilenecek bir oyuncu Gaston Ramirez'i düşünebilirsin...
Valla kaptan, o kadar uğraştın yılmadan, sonunda benim takıma uygun bir adam buldun.. Evet Wolfsburg'la ilgileniyor, gözlemci raporuna göre 22-30 M $ arası kulübü ikna edilebilirmiş.. Şu an satılık listesinde zaten. Bu arada AMC doğal pozisyonu olsa da sol kanata adapte olabilir gibi duruyor.. Çok teşekkür ediyorum..
![]()
Last edited by LeoN48 : 15.Kasım.2012 at 11:15
Sol Açık için İbrahim Üzülmez'i öneririm 5 sene kontratla çok faydalı kullanabilirsin : ) Gaston Ramirez iyiymiş ama çok tuzlu mu ne satılık listesindeki oyunculara didin ucuza kapatabilirsin.
...
ramirez benimde aklımdan geçti açıkçası shouthamton'u çok yakından takip ediyorum direk AML ve AMR olmadığı için söylemek istemedim aldıysan hayırlı olsun diyelim.
İyi transfer alırsan gerçekten..
Yedeklerde oynatmadığın ve takıma katkısının olacağını düşünmediğin oyuncuları bedeva'ya ya sat ya da serbest bırak, maaş alanını biraz daha genişlet, hatta ana kadroda bile böyle adamlar varsa tutma.
...