Takım toparlanana kadar farklı bir taktik deneyebilirsin, takım üzerinde etkisi olumlu olabiliyor..
Bu arada sinyor Terim gaza gelmiş, İngiltere piyasasına da el atmış![]()
Puan durumunu görebilsek iyi olur.Son haftalarda üst üste kötü sonuçlar gelmiş sanki.
Çok iyi gidiyor. Samet Yeşil hakkındaki görüşlerin nelerdir ?
Sentugo.
Aa 4-2-3-1 oynadığını bilmiyordum, burda biz Almanların borusu öter dostum3 forvetten neden vazgeçtin?
Fena değilsin moralini bozmana gerek takım ile bir görüş derim ben,ver küsküyü![]()
Yuh United amma toparlamış haa =)
3. bitirirsin kanımca.Yani umarım![]()
İlk 3 süper olur hala lafımın arkasındayım
Anderlecht'in genç yeteneği Canesin Matos 2.5M€ bedelle Ada'nın yolunu tutuyor
Eski usül taktikle oynuyorum.
Tek forvet. Tüm toplar ona atılıyor gibi. Büyük ihtimalle poacher karşılıyor bunu.
Sentugo.
İngiltere'de şampiyonluğun yolu büyük takımlarla oynanan maçlardan değil, küçük takımlara kaybedilen puanlardan geçiyor. Bu tür maçlarda dikkatli olmanı öneririm, keza bazen küçümsenilen takımlar takım üzerinde ciddi etki yaratabiliyor. Küçük takımlara çok takılmışsın gibi görünüyor, umarım ilerleyen dönemlerde bu tür sorunlar yaşamazsın.
Bol şans.
Reading deplasmanında ölüp ölüp dirildiğimiz maçta son dakikalarda Leiva'dan gelen dramatik gol bizi lige tutundurdu. Arkamızdan gelen Manchester United'ın nefesini ensemizde hissetmemiz bizi daha çok strese sokuyor... Nuri ve Shelvye'in sakat oluşu,Kweuke'nin milli mesaide oluşu ve Gerrard ile suarez'in eksik kondisyonu mevcutken değerli bir 3 puan ile evimize dönüyoruz. Ligin sonlarına doğru yaklaşırken üzerimizdeki yük daha da artıyor... Gazamız mübarek olsun