1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Fenerbahçe | Sarı Kanaryalar

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Başarılar öncelikle , gözlemcilerin çok iyi inanılmaz oyuncular öneriyolar dikkate almalısın , dzagoevi aldığına göre 4-2-3-1 gibi birşey oynatmayı düşünüyorsun sanırım , Andersonda var orta sahada çok iş yapar , hocam bide geri 5 'liyi yerli ön tarafı yabancı yapmaya çalış derim. yobo'yu yıl sonu gönder derimhatta yabancı kontenjanını ofansa harcardım yerinde olsam . Bende bir fenerliyim o yüzden bu kadar irdeledim umarım dikkate alırsın, tekrar başarılar.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Başarılar öncelikle , gözlemcilerin çok iyi inanılmaz oyuncular öneriyolar dikkate almalısın , dzagoevi aldığına göre 4-2-3-1 gibi birşey oynatmayı düşünüyorsun sanırım , Andersonda var orta sahada çok iş yapar , hocam bide geri 5 'liyi yerli ön tarafı yabancı yapmaya çalış derim. yobo'yu yıl sonu gönder derimhatta yabancı kontenjanını ofansa harcardım yerinde olsam . Bende bir fenerliyim o yüzden bu kadar irdeledim umarım dikkate alırsın, tekrar başarılar.
    Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Evet Dzagoev'i 4-2-3-1 taktiğini düşünerek aldım ancak 4-5-1 de kafamda var. Anderson'u düşünmedim değil ama bütçeyi fazla zorlamak istemedim. Ayrıca takıma genelde genç isimleri getirmeyi düşünüyorum öncelik olarak Türk olması önemli, genç isimler düşündüğüm için antrenörlerin hem iyi hemde gençlerle iyi geçinmesini dikkate aldım. Yobo yorumunuda dikkate alacağım, sağol.

Mesaj Yetkileri