1 ile 30 arası toplam 220 sonuç

Konu: Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maalesef her serinin öne batan bir formasyonu oluyor usta. Bunda da vardır da henüz çözemedim. Yani ben başarısız oldum demiyorum, gayet iyi bir kariyerim var şu an ancak her türlü tutacak bir formasyon bulamadım henüz. Yoksa çok isterdim bir 4-6-0 yapmayı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Maalesef her serinin öne batan bir formasyonu oluyor usta. Bunda da vardır da henüz çözemedim. Yani ben başarısız oldum demiyorum, gayet iyi bir kariyerim var şu an ancak her türlü tutacak bir formasyon bulamadım henüz. Yoksa çok isterdim bir 4-6-0 yapmayı.
    Geçen seride defansif ortasaha çok önemli bir mevkiiydi. Bu yıl kanat bekler biraz daha önem kazanmış gibi. Atağa daha çok katılıyorlar, defansın arkasına iyi kaçıyorlar bir de iyi bitiriciliği olan bek olsa.

Barcelona için Jordi Alba ve Daniel Alves yedek olarak da Adriano çok iyi aslında. Bence ölçü olarak iyi bir takımı ele almalıyız. Barcelona'yı hangi taktikle oynatırsan oynat başarı gelir ama en verimli taktiği de ayırt edebiliriz bu şekilde. Sonuçta bir takımı 1-0 yenmek de var 5-0 yenmek de var.

Mesaj Yetkileri