-
Eredivisie 17.Hafta
Dortmund maçının hemen akabinde çıktığımız bu zorlu maçta büyük bir beklentim yoktu. Oyuncuları konuşmalar, gazete demeçleri vs Dortmund maçına şartlandırdıktan sonra bu maça konsantre olmalarını beklemek aklılcı değil.
Bu maçla birlikte bütün defans dizilişimi değiştirmeye karar verdim. aptalca bir penaltı yapıp bir de üstüne itirazdan atılan Vanden Borre ile maçtan sonra çok sert tartışma yaşadık. Onu kulüpten kovmak pahasına azarladım ve yedek takıma gönderdim. Biriki gün sonra asistanımla haber göndererek konuşmak istediğini söyledi. Yedek takıma gitmekten mutsuzmuş. Ben de oraya çalışmadığın için düştün, anca çalışarak çıkarsın diyerek taviz vermedim. Biraz yola geldi. Fakat kendisini sezon sonu postalarım büyük ihtimalle.
DL - DR mevkileri yazın kesinlikle güçlendirilecek. Ve konsantrasyonu, pozisyon alma bilgisi az adamı topu omzunun üstünde sektirerek rakip sahaya bile taşısa takıma koymayacağım.
.
.
.
Bu yenilgiye rağmen 17 maçlık ilk yarı periyodunu lider tamamladık. 25 günlük bir ara olacak fakat Ocak ayında, o zamana kadar birkaç önemli maçımız daha var.
.
.
.
.
.
.
Eredivisie 18.Hafta
Asistanımın verdiği lig raporunu incelerken Venlo takımından iki futbolcunun asist sıralamasında ilk beşte olduğunu gördüm. Hemen oyuncuları incelettim. AMC ve Sol Santrafor. Bunu tesadüfen fark etmem iyi oldu. Sadece bu iki oyuncuya önlem aldım ve kolay bir maç oldu bizim için. sağbek ve solbeki değiştirdim bu maçta.
.
.
.
.
Eredivise 19. Hahta
Ligin ilk yarında bizi yenen sürpriz takım NEC ile evimizde karşılaştık. NEC ligin ikincisi ve oldukça istikrarlılar. Aşağıda PSV, Twente, AZ kıyasıya bir mücadele var yer değiştirip duruyorlar. Ado Den Haag'da sürpriz bir ekip. Yine aptalca bir korner golü yiyip ümitsizliğe düşmüşken Babel neredeyse santrayla birlikte üstün bir çaba göstererek maçı tekrar bize getirdi. Babel'i oyuna sonradan aldığımı da ekleyeyim. İstikrarsız biri ama işe yarıyor.
.
.
.
.
Eredivisie 20. Hafta
İlk üçün adayların AZ Alkmaar'ı deplasmanda iyi bir performansla yendik. Sol bek Drenthe arıza verdi
Callejon yoktu genç Fischer oynadı. Sigporsson'a doyamıyorum. İyi takımlarda oynayabilecek dengeli bir profili var.
.
.
.
.
Az maçıyla birlikte transfer sezonuna girdik. Yönetimden maaş bütçesi istedim beni anlayışla karşılayıp 300B ekleme yaptılar
Toplamda 18M maaş bütçesiyle iş yapmak çok zor. Schöne ve Enoh gibi adamları göndermek istiyorum kimse almıyor.
Bazı isimler belirledik.
DC Bochetti (1.800M Maaş talebi)
DC Kolo Toure (Masaya oturmadı)
DC Martins Indi (Feyenoordlu, genç Hollandalı. Burnu havada)
MC M. Bodmer
MC Odjidja (Club Brugge, genç potansiyelli -1.600M maaş talebi)
MC Canadjija (18 yaşında, potansiyelli 30 kadar kulüp peşinde)
AMR V. Weiss (1.900M maaş talebi)
SC Mattia Destro (Rüyalarımı süsledi)
Sc Paloschi (900B maaş talebi)
İmkan olsa Bochetti, Odjidja, Weiss ve Paloschi'yi alırdım. 1Milyonun üstünde tek maaş verebilirdim ben orta sahaya Odjidja'yı almayı tercih ettim. Kalan parayla da Canadjija'yı aldım. Orta saha işini ucuza kapattım.
Destro ve Paloschi sözleşme imzalamışlar sanırım, tek yıllık? Analamadım, imza attır seçeneği kalkmış. Zaten param yoktu. Nicklas Helenius'a güvenmeyi seçtim.
Genç Canadjija

.
.
Nispeten yetişmiş genç Odjidja. Albin Ekdal'ı beğenirdim, profilleri arasında önemli bir fark göremedim ve parayı bu adama yatırdım.
Last edited by nessus : 17.Kasım.2012 at 14:54
Reason: NEC maçını unutmuşuz
Mesaj Yetkileri