Odjidja iyi bir oyuncu, her kariyerimde en az birkaç defa alsam mı almasam mı diye düşünmüşümdür fakat "vücut zindeliği" çok düşük olduğu için hiç almadım. Birkaç maç geçsin senden bir yorum alalım kendisi ile ilgili.![]()
Odjidja iyi bir oyuncu, her kariyerimde en az birkaç defa alsam mı almasam mı diye düşünmüşümdür fakat "vücut zindeliği" çok düşük olduğu için hiç almadım. Birkaç maç geçsin senden bir yorum alalım kendisi ile ilgili.![]()
ŞL bahsini sakinleştirici içerek unutmaya çalışıyorum
Belirtmeyi unuttum Odjidja ve diğer jija'lı arkadaş [] bosman kuralıyla transfer edildi. Yazın gelecekler yani. Vücut zindeliği hakikaten can sıkıcı ama onun dışında bedava alınması makul bir adam. Bariscamur'un önerisi Markus Henriksen de iyi biri onu transferlerden sonra gördüm. Bir de tamamen basının uydurma haberi sonucu fark ettiğim Frankfurt'dan bir çocuk var "mücadeleci orta saha" için. Bazı fazlalıkları atarsam bu ikisinden birisiyle ilgileneceğim.
Üst düzey maçlarda "güç" özelliği de ortaya çıkıyor. Tek bir özellik değil, genel profil özellikleri bakımından. Bravery, Agg, stamina da eklenebilir. Özellikle taktikteki iki MC için. Evimizdeki Valencia maçında resmen ikili mücadele sorunu yaşamıştık. İtalyancı bir Alman olduğum için mücadeleci, güçlü ortasahaları severim![]()