Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 16.67%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

12 66.67%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: Eskisehirspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hakemin gözünün içine bakıp kufur edersin kırmızı yemezsin ya da.

Kural her küfür kırmızı der ama bu uygulanmaz kaldı ki tartışma sirasinda falan degil darbeye ani bir tepki olarak edilmiştir kufur. bunu görmezden gelmeyeceksin de neyi geleceksin
    Küfür edip etmediğini bilmiyoruz sadece tahmin ama eğer etmişse ve bu nedenle ihraç edilmişse yapacak bir şey yok. Ümit Karan Sivasspor maçında taca giden topu yakalamayıp "hay ben böyle topun .... ...." diye küfürü basınca kırmızıyı yemişti. Yani emsali var. Yalnız pozisyonda Fırat Aydınus'un arkası dönük yani eğer bir küfür mevzusu varsa bunu 4. hakem veya yardımcı hakem bildirmiştir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Küfür edip etmediğini bilmiyoruz sadece tahmin ama eğer etmişse ve bu nedenle ihraç edilmişse yapacak bir şey yok. Ümit Karan Sivasspor maçında taca giden topu yakalamayıp "hay ben böyle topun .... ...." diye küfürü basınca kırmızıyı yemişti. Yani emsali var. Yalnız pozisyonda Fırat Aydınus'un arkası dönük yani eğer bir küfür mevzusu varsa bunu 4. hakem veya yardımcı hakem bildirmiştir.
    Yanlış mi biliyorum bilmiyorum ama 4. Hakemin karar verdirme yetkisi yok diye hatırlıyorum ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yanlış mi biliyorum bilmiyorum ama 4. Hakemin karar verdirme yetkisi yok diye hatırlıyorum ben.
    Bizim Galatasaray'la oynadığımız maçta 4. hakemin önünde Keita düşerken Carlos'a yumruk atmıştı, 4.hakem orta hakemi uyardı ve Keita kırmızı gördü. Yani Orta Hakem'e bu konularda yardımcı olabiliyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri