Rezalet bir karar daha verdi Fırat Aydınus.
Meireles'in direkten dönen şutunda kalenin yanında ceza sahası dışına çıkmış bir Eskişehirsporlu vardı ve kaleci kalede. Bu nasıl ofsayt olabiliyor? Tek kelime ile rezalet.
Rezalet bir karar daha verdi Fırat Aydınus.
Meireles'in direkten dönen şutunda kalenin yanında ceza sahası dışına çıkmış bir Eskişehirsporlu vardı ve kaleci kalede. Bu nasıl ofsayt olabiliyor? Tek kelime ile rezalet.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
veysel biraz delikanlıysa çıkar açıklar
Caner'e pek güvenmem, benim gibi agresif, tezcanlı bir arkadaşAma karşısında Veysel varsa doğrudur
![]()
Yuh Sow!!!!
ohahahahahahD: sowwwww
gooooooooooooooolllllllll
Aha Sow ? ? ne yaptin la
SOOOOOOWWWWWWWWWWW Ulan ! Koçum Benim
...
fırat 1 fener 1
Sow Adamsın Adam Herkese Inat Saldır Fener !
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şu maç Fırat Aydınus'u ve eger haber dogruysa Velsel Sarı'yı yenmeliyiz.
Fener alır maçı, hem de 1-3 ile.
Ya bu gökhan dede mücadelesinde ne faulu var simdi? Ayıptır yan hakemin gözünün önünde o devam ediyor bayrak kaldırmıyor yok yere pozisyonu durduruyorsun fırat hoca ya. Amacın ne anlamıyorum ki
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kuyt'a bak be hani emeklilik için gelmişti?
Anladık adrenalin tavan yapmış durumda da, biraz mantık ? Rüya kadro harcanan para diyorsun, bizden fazla para harcayan senin takımın, 3 puan alırsa bizle aynı puanda olacak o nasıl iş ? Transfere daha fazla para harcayıp, kadrosu daha değerli olan takım gezegen üstü o zaman ? Ayrıca bazı projeler neymiş ? Biliyorsanız açık açık yazın, yoksa bu şekilde ayıptır.
Tamam anladık 10 kişi kaldınız ama Yobo ve Bekir inanılmaz bireysel hata ile oynuyor. Sizin futbolunuz da mı 10 kişi kaldı be adam biraz ayağınız yere bassın.
...
bizim harcadığımız parayı tolere edebilecek durumumuz var sizin yok.
borç içindesiniz harcadığınız paranın karşılığını alamazsanız iflas kaçınılmaz
3 puan konusuna gelince dediğim gibi galatasaray düşüş fener çıkış içinde bütün psikolojik üstünlüğğün bize geçeceği bir hafta bu hafta
projeleride başka bi zaman anlatım gerçi çok göz önüne çıkıyor ama
Bizim defansa bugun sokaktan 2 kisi koysan bu kadar pozisyon verirlerdi en fazla daha fazlası olmazdı.
Bir maçı kazanmayı bu kadar istedigimi hatırlamıyorum sırf şu hakem bozuntusuna kapak olsun.
tam stoch'un vakti takar bir tane uzaktan.
Bence baroni sarı görmeli.
Nasıl eminsin bundan ? Ayrıca o yazdıklarına açıklama olacak şeyler değil bunlar. Para konusunda çok büyük yanılgıdasın, ne Galatasaray Adnan Polat'ın çıkıp yardım istediği durumda, ne Fenerbahçe o dönemki kadar güçlü finansal açıdan. O makas çoktan kapandı. Psijokolik üstünlüğüne ise hiç katılmıyorum, al bu maçı ne olacak, baştan başlayacağız, daha çok hafta var. Galatasaray ManU'yu yensin, Fenerbahçe Marsilya'da kaybetsin ne olacak, psikolojik etkiler günlüktür. Kıssadan hisse, her şeyi Galatasaray'a bağlamayın. Hiçbir Galatasaraylı burada Es - Es bize attıklarını nasıl kaçırıyor falan yazmıyor, en ufak tahrik yok, maç Eskişehirle, Galatasaray ile değil.
Bu Baroni ne yapmaya calısıyor zaten sinirliyim iyi küfürler yedi benden 1-1e yatıyoruz sanki !
bu maç bitmiş bir maç. önemli olan sahaya karakter koymaktı. bunu başardık. yenilsek de canı sağ olsun takımın.
Hatalarin GS ile alakali oldugunu dusunmuyorum ben de ama hakemin yaptiklari sacmalik baska birsey degil. Firat Aydinus umarim uzun sure dinlendirilir bu mactan sonra. Tatile ciksin,beynine oksijen girsin biraz
Al işte Stoch'u arkadas.Bu maçı kaybetsende kimse birşey demeyecek zaten kazanmaya calıs bari.
Gözünün önündeki eli vermiyor,gol yiyorduk
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kendini tamamen kaybetti Fırat Aydınus 10 hafta filan maç yönetmesin bu adam.
kardeşim elle aldı diye bağırdı yanımda yazık fırat hoca yazık
Bu fenerli arkadaslar her mac rahat kazaniriz rahat aliriz havasindalar.. uyanin bence. Fenerbahce iyi futbol falan oynamiyor ustuste 2 basit galibiyetle taraftar gozunu boyuyor eses antalya gibi direncli guxlu takimlara karsi birsey yapamiyor.. ek olarak istatistige bakin gsbib puan kaybettigi haftada bir rahatlik oluryor sanirim fenerde kaybediyor. Hala sozumun arkasindayim fenerbahce bu sistemle sampiyon olamazki aykut kocaman sezon sonunu goremez 2 olarakta sezon sonu gorecegiz ki selcuk meirelesten guc olarak daha faydali olacak fenere