Hakan Şükür Lig Tv'de konuştuğu kadar meclisde söz almadı. Türkiye işte böyle bir ülke.
Hakan Şükür Lig Tv'de konuştuğu kadar meclisde söz almadı. Türkiye işte böyle bir ülke.
Şuan sadece O kırmızı kart pozisyonunu ve devamındaki olayları izledim. Ben Caner'in haklı olduğunu düşünüyorum. En son çıkarken Aykut Kocaman'a "Allah, Kuran-ı Kerim çarpsın ki ben bişey demedim hocam" diyordu. Tamam Caner normalde biraz aksi biri ama bence burda haklıydı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Caner Erkin: "Yere düşürken Veysel, "hangisini vericen lan" diye bir şey söyledi. Ağzımdan harf çıktıysa lisansımı yırtmaya hazırım."
CANER: BEN GEREKİRSE LİSANSIMI DA YIRTARIM ANCAK KARAR HATALI İSE KARARI VERENLER LİSANSLARINI YIRTSINLAR!
Caner "çocuğum ölüsünü göreyim" diyor. Bir insan inançsız olsa bile böylesi bir yemin edemez kolay kolay. Şimdi FBTV'de takım otobüsündeki açıklamasını dinledim. Normalde her şeyi beklerim kendisinden ama küfür etmemiş buna inanıyorum.
Edit: her şeyi beklerim dediğim yanlış anlaşılmasın, küfür açısından söyledim.
Her olayın altında bu kadar büyük şeyler aramaya gerek yok. Her ligde hakem hatası oluyor, hakemlerde insan.
Takımının gösterdiği reaksiyon yerine, verdiği mücadeleyi kutlamak yerine, olayı dış güçlere bağlayanlar, ligin sonu belli diyenler, bir şekilde işin içine Galatasaray'ı sokanlar, tuttuğu takımın, oyuncularının hakkını yiyorlar bence.
Şu takımda en sevdiğim kişidir Caner ve gerçekten çok yazık.
Olanları izledikten utandım.
Adam ya adam
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kuyt İngiltere'de bu hatalar olmuyor dedi, Caner düşünce suçundan atılmıştır. Hakem duymadığı bir şey sonucu o oyuncuyu atmıştır. O kadar mesafeden Caner'in sesini duyması imkansızken atmıştır.
Bunun altında büyük şeyler ararım çünkü; bu ülkede milletvekili olup meclisde çalışmak yerine televizyonlarda çalışanlar var. Bu ülkede büyük şeyler oluyor.
AYKUT KOCAMAN'NIN KONUŞMASININ ÖZETİ
" Maçın değerlendirmesini ben yapmayacağım, o değerlendirmeyi MHK ve Fırat Aydunus yapsın."
"Maçı terkedecektim karardan sonra.Değil maçı, futbol dünyasını terkedesi geliyor insanın."
" Ne maçı değerlendirmesi,ne sezonu değerlendirmesi ?"
" Sanki 3 Temmuzdan veri cezamız bitmedi. Hala birileri - o birileri kimse- ceza kesiyor bize."
"Bu güne kadar hep içimize attık sustuk sustuk ama yeter artık.Bardağı taşıran son damla bu."
" Hiç kimse, büyük bir takımın emeğiyle bu şekilde oynayamaz"
" Çok açık söylüyorum, Fırat Aydınus ön yargılı davranmıştır."
"Kendisi iyi bir hakem olabilir, ama ön yargılı. Ön yargılı olduğunuzda başarılı bir hakem olamazsınız"
"Bütün Fenerbahçeliler bunları bilmeli artık, farkına varmalılar"
"Hiç bir şey söylemiyorum maç ile ilgili. YAZIKLAR OLSUN"
Sakat Sow'u kakalamışlar bize yahu, bir de sakat olmasa, bu adam ne yapacak acaba?
Hakeme hiç girmiyorum, bu sezon bir daha maç vermezler umarım.
2. devre sahaya konan mücadele takdire şayan, saçma bireysel hata harici Eskişehir'e pozisyon vermediler ve üst düzey mücadele gösterdiler, üstelik de Aykut Kocaman'ın takımı fiziksel olarak yetersiz dendiği halde.
Ben geçtiğimiz dönemde olduğu gibi aynı anda 5-6 oyuncumuz sakatlık yaşamazsa 2. devre çok zor maç kaybederiz diye düşünüyordum ama şimdi bu düşüncem değişti, o kadar beklemeye gerek yok, artık bu takım çok zor maç kaybeder diye düşünüyorum. Yeter ki 11'e alternatif isimler daha hazır duruma gelsinler.
"YÜCE ATATÜRK"
Sezer Öztürk: Hakem Kaşımın açıldığını görüyor, oyunu durdurmuyor.
Sezer Öztürk: Bana dirsek atıldı. Yan hakem 1 metre uzaklıktaydı. Nasıl görmediğini anlamış değilim.
Sezer Öztürk: Zaten 10 kişi oynuyoruz,kaşım açılmış, oyun durdurulmuyor, 2 pozisyona giriyor rakip. Bu karar da bu akşamki maç yönetimine yakıştı.
Sezer Öztürk: Aldığımız 1 puan 3 puandan daha önemliydi. Maçı izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır.
Daha bunun ötesi var mı?
Caner Erkin'in küfür ettiğini de duymadığını ifade eden Veysel, "Caner benim küfür ettiğimi söylüyor ancak benim böyle küfür ettiğim falan olmadı. Caner bunu söylüyorsa ayıp ediyor. Ben küfür etmedim ve Caner'in de küfür ettiğini duymadım" dedi.
Caner ile girdiği pozisyonun ardından hakem Fırat Aydınus'un Caner'e kırmızı kart gösterdiğini belirten Veysel, "Biz kafa topuna çıktığımız zaman Caner Erkin'in bir dirseği oldu ve daha sonra oyun durdu. Hakem, Caner'e kırmızı kart gösterdi, ben de ne olduğunu anlamadım" şeklinde konuştu.
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...igini-duymadim
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben hayatımda böyle saçma, böyle mantıksız açıklanamaz bir kırmızı kart görmedim. Fenerbahçeli arkadaşlar olayı anladı mı bilmiyorum ama en az 10 kere izledim pozisyonu ne amaçla o kırmızı kartın çıktığına anlam veremedim.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Volkan Demirel: Herkes her şeyin farkında ancak herkes 3 maymunu oynuyor. Ancak biz tırnaklarımız ile kazıya kazaıya biryerlere geleceğiz.
Gökhan Gönül: Haksızlıklar olacak, hakemler gördükleri halde görmemezlikten gelecek. Bunlar olacak.
Fırat Aydınus'u zorluk seviyesi yüksek maçlara vere vere kafayı yedirttiler, psikolojisi bozuldu. Ya da bir başka seçenek, nirvanaya ulaştı, akıl okuyor![]()
Verilen tepkileri abartılı olarak görsem de yapmayın diyemiyorum çünkü bunu bütün taraftarlar yapıyor ve yapılmadığı takdirde,bu haksızlıklar sık sık yineleniyor çünkü burası Türkiye.
Şimdi Caner'in kartı iptal mi edilecek yoksa Caner'e 3 maç ceza mı gelecek? Ama eyyam meşhur, küfür ettiyse 3 maç ama verirler 1 maç, neye istinaden verdikleri de belli olmaz, yürür gider kervan.
Çık basının karşısına özrünü dile, daha bana küfür etti diye rapor falan yazma...
"YÜCE ATATÜRK"
Gökhan G:Bu şartlarda alınmış 1 puan güzel. Bazen bir şeylerin yaşanması gerekiyor hırslanmamız için. Belki de daha güzel oldu.
Gökhan G: Zor şartlar altında 1 puanı aldık. Herkes üzerine düşeni yaptı. Yedek kulübesi de dahil olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.
Penaltı ve kırmızı kartın dışında Sezer'in anlattıkları ve uzatmalarda maç en fazla 30 saniye uzamışken maçı 96'da bitirmesi daha mühim bence. Direk amacını gösteriyor.
Cezayı kaldırma olayının örnekleri var.. Rüştü'nün ve yanılmıyosam Trabzonlu bi genç vardı Memiş, onların cezası kalkmıştı sanırım..
Ancaak eğer 3 maç verirlerse tüm bunlara rağmen, bu olayın bir hatadan daha fazlası olduğunun kanıtıdır..
Pardon filmi vardı, onun gibi olacak Caner'in olayı. Pardon derler kararı düzeltirler. Ama ya giden onurlar?
Caner'in açıklamaları...
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3GPS7qfEAi4