Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

3 16.67%
  • Berabere biter

3 16.67%
  • Fenerbahçe kazanır

12 66.67%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 283 sonuç

Konu: Eskisehirspor - Fenerbahçe | STSL 12. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Penalti poZisyonunu habgi acidan izlerseniz izleyin penalti hasan celmeyi takmis ustune ustluk ayak yerden havaya dogru yani cekme pozisyonu var
    2 pardonda esesin oyunu neden bu kadar yabana atiliyor maci izlemesek fener muthis oynadi sanacagiz eses becerikli olsa 3 e giderdi bu mac fb 11 kisi olsa kazanacagi ne malum .. gsye yine sallamalar var fb konusunda gs konusu aciliyor uzucu

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Maçın hakemi konusunda en güzel yorumu Mustafa Çulcu yaptı. Son 3,4 sezondur ligde en kritik maçlar Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'a veriliyor. Fırat Aydınus başta bu iki hakeminde ruh halini düşünmeleri gerek. Mutlaka bir yerde patlayacaklardı bu maçta tam tescilli oldu. Geçen haftaki Fırat Aydınus'un berbat performansından sonra haftanın en kritik maçına veriyorsan hala o yanlışta diretiyorsun demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Gözlerden kaçmış.

Kale içinde olduğu için ofsaytmış heralde bende tam bilmiyorum bu kuralı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Gözlerden kaçmış.

Pozisyon ofsayt. Kaleci son adam olarak sayılıyor.

Pozisyon ofsayt çünkü çizgideki adamdan başka adam yok kaleci de Sow'dan ileride.Çizgideki adam sayılıyor yani.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sow'dan sonra 2 adam olması lazım o pozisyon direk ofsayt zaten.

Kırmızı pozisyonuna girmeyeceğim, atılırım siteden.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tamam anladım.Yalnız o top auta gidiyormuş net bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Tamam anladım.Yalnız o top auta gidiyormuş net bence.
    Bende öyle gördüm her yerde Sow golü cıkardı yazıyorlar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bende öyle gördüm her yerde Sow golü cıkardı yazıyorlar.
    Sow'un zaten orada topa hamlesi var pozisyonu tamamlamak istiyor, aslında çarpmamış Sow bilerek vuruyor topa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner "Lan" demiş midir ? dememiş midir ? bilmiyorum ama bu gözler ve kulaklar kmlerce uzakta duymuş ve kart verilmediğini görmüştü. Bunu verilen kararın meşru veya yanlış olduğunu göstermek için söylemedim. Lig TV'nin özel Emre Belözoğlu dudak okuma kamerası sayesinde çoğu maçta çoğu oyuncunun maç içinde defalarca Argo'lu konuştuğuna şahit oldum. Arada sırada burada da paylaşırım. Demek hassas dönemdeyiz.

http://www.vidivodo.com/video/hadi-lan-ayhan/138754
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hata var eyyam var. Akşam maçta yapılanlar hata değil eyyamdı bize göre. Eleştirilerimiz bundandır.

https://twitter.com/yunusfaruk41/sta...665984/photo/1

bir de paylaşıldı mı bilmiyorum ama şu foto var. herşeyi gösteriyor kırmızı kart ile ilgili.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bizimkiler de yapsın Fırat'a özel video bari. Hataların her takımın başına gelebileceğinin farkındayız. Bu konuda önceki sayfalarda Galatasaray'lı çoğu arkadaşımız bariz bir şekilde hakkımızın yendiğini de söyledi, eyvallah sağolsunlar. Bir de ' her hakem hata yapar ' cı kesim var. Hakemler de insan farkındayım, ancak maç boyunca çoğu pozisyonda bir tarafı doğramaya yönelik düdükler çalınıyorsa, her hakem hata yapar denemez, çünkü ortada bir hata yok, bir katliam var. En son bu kadar sinirlendiğim maç deplasmandaki Trabzon maçıydı geçen sezon süper finalde. Dayak yemiştik, tekmelenmişti oyuncularımız, tekmeleyenlere kart çıkmıyordu. O maçtan sonra hiç bu kadar kızmamıştım ta ki dün akşama kadar. Sözün özü , bir spesifik düşüncemiz olsun hakem hataları konusunda. Bir takım aleyhine doğrama usulü kararlar verildiğinde, hemen istatistikler ortaya çıkıyorsa, videolar konulmaya başlanıyorsa, aynısını ben de yaptığımda sesini çıkarana dün Fırat Aydınus'un duyduğu hayali küfürleri hediye ederim. Yine tekrarlayayım, hatayı her hakem yapar, evet, onlar da insan ; ama dün akşam sahada hatalı kararlar yoktu, fazlası vardı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Hata var eyyam var. Akşam maçta yapılanlar hata değil eyyamdı bize göre. Eleştirilerimiz bundandır.

https://twitter.com/yunusfaruk41/sta...665984/photo/1

bir de paylaşıldı mı bilmiyorum ama şu foto var. herşeyi gösteriyor kırmızı kart ile ilgili.
    Herşey çok net.Veysel'de itiraf edecek cesaret yokmus demekki.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Veysel ben söyledim diye itiraf etmiş.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21958488.asp
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hadi tamam, varsayalim caner kufretti orda. iyi de kendi halinde onune bakarken kendikendine kufur etmis olsa, ne var bunda. hakemler sahada ahlak polisi midir, her kufredeni atacak sahadan. hakemi kucuk dusurucu, otoritesini bozacak herhangi bir davranis yok ki ortada. dunyanin her tarafinda bu tip kufurler edilir, insaniz. o pozisyonda adamin ettigi kufuru duymak icin gayret ederek ustune kirmizi kart veriliyorsa burda bir art niyetin oldugu aciktir. eger artniyet yoksa da simdiye kadar gordugum en sacma karardir. hakemin psikolojik destek almasi gerekir, asiri alinganlik ve paranoya uzerine.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Veysel eğer bunları söyledi ise tebrik ediyorum kendisinin nasıl biri olduğunu da anlamış olduk.

Kıvırmak için elinden geleni yapmış (Eğer o Hürriyet'teki haber doğru ise)

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

benim kendi görüşüm şudur ; hakemin duymasını isteyerek ettiğin küfür, ceza almalı. gidip adamın yüzüne söylersin yersin kartı. adama duyurmaya çalışırsın yersin kartı. ama maç içinde küfretmeyen futbolcu yoktur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

MHK Başkanı Zekeriya Alp: Caner, ifadeleri Veysel'in söylediğini iddia etti. Fırat, bunları duyunca daha da morali bozulmuş. Fırat, kartı göstermesinden dolayı ortaya çıkan ikili konuşmaların yanlış olduğunu düşünüyor. 'Lan' kelimesi içeren cümlenin Veysel ve Caner tarafından inkar edilmesi bizi son derece üzmüştür. Fırat, Caner'in bahsi geçen cümleyi kullandığını, kırmızı kartı da bu nedenle gösterdiğini söylüyor.

Biri bu adama geçen sezon Galatasaray'ın sadece yarım puanla şampiyon olduğunu hatırlatsın. Üzülmüşmüş, onun bu hatası belki de yarın milyonlarca insanın üzülmesine sebep olacak beyfendi. Hem suçlular hem de güçlüler bu ne pişkinlik.
    ...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Veysel, ben söyledim, Caner bir şey söylemedi diyor. Hâlâ inkar diyor Zekeriya Alp. Şaka gibi!!

Caner'e ceza gelirse yer yerinde oynaması lazım! Böyle saçmalık olamaz. Nasıl bir vicdan var sizde keyfi bir takımın hakkını yiyorsunuz?! Allah'a nasıl hesap vereceksiniz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Veysel, ben söyledim, Caner bir şey söylemedi diyor. Hâlâ inkar diyor Zekeriya Alp. Şaka gibi!!

Caner'e ceza gelirse yer yerinde oynaması lazım! Böyle saçmalık olamaz. Nasıl bir vicdan var sizde keyfi bir takımın hakkını yiyorsunuz?! Allah'a nasıl hesap vereceksiniz?
    Çok zor bir şey değil aslında. Fırat Aydınus o an yanlış bir karar verdi ve hata yaptı. Onun adına MHK Başkanı olarak ben Özür Dilerim deyip her şeyi sonlandıracaksın. Caner de -Eğer kusuru yoksa- ceza almayacak.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şöyle bişey buldum nette

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Adam ya adam
    Dün arada kaynamıştı bu, demin stadyumda bununla ilgili görüntüler çıkınca hatırladım tekrar. Gökhan Gönül zaten en sevdiğim futbolculardan birisidir karakter olarak. Hatta bazı Galatasaray'lı futbolculardan bile daha çok severim kendisini. Bunu görünce sevgim ve saygım 2 kat daha arttı, helal olsun başka ne denir ki. Diğer yandan o çocukları Eskişehir'in meşhur soğuğunda kısa kollu incecik formalarla çıkartan, tir tir titremelerine sebep olanlara da yazıklar olsun! Ersun Yanal'ı gösterdi, kapkalın montla üşüyordu adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gökhan kadar insaflı bir oyuncu olamaz, ona saygım sevgim çok farklıdır zaten bu takımda.

Böyle bir şeyi daha önce de yapmıştı zaten Gökhan helal olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    ...Diğer Avrupa(!) takımı milli maçta oyuncularını dinlendirirken bizim oyuncularımız 90 dakika sahada tutuldu,3 gün sonra 1 saat 10 kişi oynatıldı.Sanki Fırat,Galatasaray Avrupa'da görev alacakken biz Avrupa'da değiliz.
    Şu Milli maç olayını da güzel çarpıtıyorsunuz.

1. Milli maçta Galatasaray'dan 4, Fenerbahçe'den ise 5 oyuncu forma giydi.

Galatasaray'dan; Semih 90 dakika, Burak ve Selçuk 45'er dakika, Umut ise 6 dakika oynadı.

Fenerbahçe'den; Bekir, Gökhan ve Hasan Ali 90'ar dakika, Caner 65 dakika, Mehmet Topal ise 45 dakika oynadı.

2. Galatasaray lig maçını milli maçtan 2 gün sonra oynadı (kendi isteğiyle de olsa). Fenerbahçe ise 3 gün sonra oynadı yani oyuncuları Galatasaray'dan 1 gün daha fazla dinlenme şansı buldu.

3. Galatasaray'ın Avrupa maçı Fenerbahçe'den 2 gün önce. Yani Galatasaray lig maçından 4 gün sonra, Fenerbahçe ise 5 gün sonra Avrupa maçına çıkacak.

4. Galatasaray ayın 14'ü ile 20'si arasında yani 6 gün içinde 3 maça çıkarken Fenerbahçe 8 gün içinde 3 maça çıkıyor. Galatasaray maçlar arası 2 ve 4 gün, Fenerbahçe ise 3 ve 5 gün dinlenme fırsatı buluyor.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Şu Milli maç olayını da güzel çarpıtıyorsunuz.

1. Milli maçta Galatasaray'dan 4, Fenerbahçe'den ise 5 oyuncu forma giydi.

Galatasaray'dan; Semih 90 dakika, Burak ve Selçuk 45'er dakika, Umut ise 6 dakika oynadı.

Fenerbahçe'den; Bekir, Gökhan ve Hasan Ali 90'ar dakika, Caner 65 dakika, Mehmet Topal ise 45 dakika oynadı.

2. Galatasaray lig maçını milli maçtan 2 gün sonra oynadı (kendi isteğiyle de olsa). Fenerbahçe ise 3 gün sonra oynadı yani oyuncuları Galatasaray'dan 1 gün daha fazla dinlenme şansı buldu.

3. Galatasaray'ın Avrupa maçı Fenerbahçe'den 2 gün önce. Yani Galatasaray lig maçından 4 gün sonra, Fenerbahçe ise 5 gün sonra Avrupa maçına çıkacak.

4. Galatasaray ayın 14'ü ile 20'si arasında yani 6 gün içinde 3 maça çıkarken Fenerbahçe 8 gün içinde 3 maça çıkıyor. Galatasaray maçlar arası 2 ve 4 gün, Fenerbahçe ise 3 ve 5 gün dinlenme fırsatı buluyor.

Yani Galatasaray oyuncuları oyuncu başına ortalama 46 dakika sahada kalırken,Fenerbahçe oyuncuları 76 dakika sahada kaldı.Fenerbahçe'den 3 oyuncu 90 dakika görev alırken Galatasaray'dan sadece 1 oyuncu 90 dakika sahada kaldı.

Kaç günde kaç maça çıkacakları beni ilgilendirmiyor kadrolarındaki rotasyon kısıtlıysa bu onların sıkıntısı sezon öncesinde bunu düşünüp ona göre geniş kuracaklardı kadrolarını.Adamlar Manchester maçına zinde çıkabilmek adına maçını erkene aldırdı,böyle olunca lig maçı için milli maçta oyuncuları azar azar oynadı.Eğer diğer maçlarda da(hazırlık olsun,resmi olsun farketmez) Galatasaray oyuncuları bu kadar az süre alacaksa ben o zaman çıkar kimin günahını aldıysam bu söylediklerimle ondan özrümü diler helalliğimi isterim ama ikimizde adımız gibi biliyoruz ki bir başka hazırlık maçında bile Galatasaray oyuncuları bu kadar az süre almayacak bu sadece bu maça özel bir durumdu.

Ekleme: 22 Kasım - Marsilya 25 Kasım - Gençlerbirliği 28 Kasım Pendikspor sesimiz çıkıyor mu hayır.
    Last edited by Dennis Bergkamp : 19.Kasım.2012 at 02:32

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Seni ilgilendirmiyor ama Milli takımın hocasını ilgilendirmek zorunda. Milli takım hocasının söz konusu hazırlık maçıysa 6 günde 3 maça çıkacak bir takımı düşünmesi gerekir, bunun tersi anormaldir bana göre. Ayrıca Galatasaray'ın maçı Fenerbahçe'nin maçından kat kat daha kritik. Fenerbahçe gruptan çıkmayı bırak liderliği bile garantiledi neredeyse. Galatasaray'ın ise tüm kaderi bu maça bağlı. Kaldı ki Abdullah Avcı Galatasaray'ı düşünseydi -hadi Umut'u saymayalım- takımın 3 as oyuncusunu sahaya sürüp birini 90 diğer ikisini 45'er dakika oynatmazdı. Kritik grup maçlarında oynatmadığı Selçuk İnan'ı oynatası tuttu bu sefer, enteresan değil mi?

6 dakika oynayan oyuncuyu o ortalamaya katarsan olmaz o iş. O biraz işin uyanıklığı oluyor. Onu hesaba katmazsan Gakatasaray'lı oyuncuların ortalaması 60 dakikadır.

Ben uzun süre futbol oynadım. 1 gün fazla dinlenmenin sporcu için ne kadar farkettireceğini çok iyi bilirim. Dolayısıyla Fenerbahçe'li oyuncuların daha fazla süre alması o 1 günde fazlasıyla telafi edilir. Dünyanın her yerinde 3 günde 1'dir en sıkışık maç trafiği, neden? Çünkü en ideali odur, daha fazla yüklenmek sporcuya zarardır. Mecburi durumlarda fikstür çok çok sıkıştığında ancak 2 gün sonraya maç verilir. Burada 2 gün sonra oynamamız tabi ki Fatih Terim'in talebi ve yanlışıdır. Buna bence yönetimin karşı çıkması lazımdı, maçımızı sizinle aynı gün oynamalıydık.

"...kadrolarındaki rotasyon kısıtlıysa bu onların sıkıntısı sezon öncesinde bunu düşünüp ona göre geniş kuracaklardı kadrolarını." diyorsan oyuncularınızın milli takımda oynamasına tepki göstermemelisin, tezatlık oluyor o zaman.

Eklemeye cevap: Onların hepsi resmi maç. Milli maç ise hazırlık maçı. Biz bir hazırlık maçı uğruna bu durumla karşı karşıya kaldık. Kıyaslama yanlış. Ve dikkat et, aralar hep 3 gün...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim oyuncular zaten oynamıyordu ki diğer maçlarda da. Selçuk oynatılmıyor diye herkes eleştirdi günlerce. Hamit kesiği yedi, açıklamalarından sonra zor forma giyer. Normal şartlarda oynayanlar sadece Semih, Burak, Umut 3'lüsü. Semih yine 90 dakika oynadı zaten.

Fenerbahçe açısından bakarsak, beklerin alternatifi yok şu anda. Bekir'in durumu aynı Semih gibi, Egemen yok, Ömer yok mecburen oynuyor. Burada yapılacak eleştiri kadroya çağırılan Ersan'ın oynatılmamasıdır, Aykut Demir'in oynatılmamasıdır. Caner'n Fenerbahçe'de 11 çıkacağı bile belli değildi, son maçlarda Stoch oynuyordu. Topal 45 dakika oynamış zaten. Evet daha düşünceli olabilirdi Abdullah Avcı ama abartıldığı kadar kötü niyet var mı, ben emin değilim. Adam her konuda yetersiz kalıyor ne yazık ki.

Zaten ben milli takımda oynamasına tepki göstermiyorum yanlış anlaşılmayayım.Öyle bir tepkim olsa Gökhan ve Hasan'ın Eskişehir maçında pas atacak halleri olmamasından filan dem vururdum.Benim derdim Fatih Terim ve Galatasaray yönetiminin ne isterse yapması resmen at koşturması.

Dakika ortalamasında böyle bir tez öne süreceğinizi bildiğimden 90 dakika oynayan oyuncu sayılarını da yazdım.Bende 2-3 sene gibi kısa bir sürede olsa bir amatör küme takımında ve Gençlerbirliği altyapısında oynadım bilirim dinlenmek ne kadar önemli.Dediğiniz gibi çok gerekli olmadıkça 3 gün ara olmalı ama zaten eğer maç günü değişmeseydi 3 günde 1 maçınız olacaktı.O gün değişince oyuncular az süre almak zorunda kaldı milli takımda bu da Fatih Terim'in uyanıklığı.3 gün sonra maçı olsa 90 dakika sahada kalacak oyuncular Semih hariç en fazla 45 dakika oynadı ve daha az yoruldu bir yandan da Manchester maçı arası açıldı benim dile getirmek istediğim bu.

Milli Takım kadrosunda ise istense değişik şeyler uygulanabilirdi.Dediğiniz gibi Semih ve Bekir 45 dakika oynardı Ersan ve Aykut forma giyerdi,maça Caner yerine Gökhan Töre yada başka biriyle başlanırdı devre arasında Hasan-Caner değişikliği olurdu.Yani istendikten sonra yapılırdı 23 tane adam var elinde 2 devre farklı 11 çıkaramaması mucize olur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fırat Aydınus'un evinin bulunduğu siteye kadar gidip komşularına nasıl adamdır diye sormuş haber yapmışlar aidat falan da sormuşlar hey Allah'ım : ) Yani bazı programlar gerçekten ahlak seviyemizin ne kadar diplerde olduğunun kanıtı. İşin kötü tarafı bu programlar prim yapıyor. Futbolun teknik, taktik, felsefe, oyuna bakış açısı vs analizinin A'sının yanından geçilmediği, futbolun saha içindeki olayları değilde saha dışındaki spekülasyonlar üzerine kurgulanmış masallar silsilesi gibi.

Tamam hakem çok kötüydü, taraflı tarafsız herkes eleştirdi, hepimiz kızdık ama tepkinin veya davranışın da bir sınırı var.

Fenerbahçe Camiasının bu olayı kendi içinde kapatıp artık önüne bakması lazım, Es Es maçında 10 kişi kalana kadar iyi değildik pozisyonları bulan ve maçta baskın olan yine rakipti. Deplasmanlarda bir türlü iyi olamadık, olamıyoruz. Bizim önce bunlara çare bulmamız gerek. Bakın sizi sahanızda 3'leyen Antalya'yı Beşiktaş deplasmanda 5'liyor. 17.haftanın sonuna kadar 2 deplasmanımız var. Kayseri ve Galatasaray. Deplasmandaki mevcut oyun anlayışımızla ve ortaya koyduğumuz oyun kimliğiyle bu deplasmanlardan da eli boş döneriz. Sadece Kadıköyde maç kazanarak Şampiyon olamayız.
    ...

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri