1 ile 30 arası toplam 654 sonuç

Konu: FM 2013 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Oyunu bırakıyorum bugün, karar verdim. Bunca yıldır FM oynuyorum hayatımda bu kadar saçma bir seri daha görmedim.. SS koymaya gerek duymuyorum bile.. Galatasaray ile 1 sezon oynadım.

İlk sezon:

TÜRKİYE LİGİ'NDE ŞAMPİYONLUK
    TÜRKİYE KUPASI
    ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU

Böyle bir rezillik olamaz. İlk sezondan final oynamak nasıl bir oyun yanlışıdır. Siliyorum oyunu, büyük konuşuyorum FM 2014 çıkana kadar oynamayacağım bu oyunu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Oyunu bırakıyorum bugün, karar verdim. Bunca yıldır FM oynuyorum hayatımda bu kadar saçma bir seri daha görmedim.. SS koymaya gerek duymuyorum bile.. Galatasaray ile 1 sezon oynadım.

İlk sezon:

TÜRKİYE LİGİ'NDE ŞAMPİYONLUK
    TÜRKİYE KUPASI
    ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU

Böyle bir rezillik olamaz. İlk sezondan final oynamak nasıl bir oyun yanlışıdır. Siliyorum oyunu, büyük konuşuyorum FM 2014 çıkana kadar oynamayacağım bu oyunu.
    Gs'nin müthiş adamları var. İyi bir taktikle oralara gelebiliyorsun ama bence çok büyük konuşmuşsun Alt liglerden takım alıp oynamak da var. Oralarda aynı taktik işlemez sonuçta.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gs'nin müthiş adamları var. İyi bir taktikle oralara gelebiliyorsun ama bence çok büyük konuşmuşsun Alt liglerden takım alıp oynamak da var. Oralarda aynı taktik işlemez sonuçta.
    Ben onu bunu bilmem valla, bu kadar kolay seri oynamadım hayatımda. Hiçbir türlü Galatasaray ilk sezonda 0 transfer ile deplasman galibiyeti ile Real Madrid'i eleyemez, Arsenal'e toplamda 6 tane gol atamaz, Chelsea'ye bir maçta 5 tane sallayamaz.. Sildim oynamıyorum işte

Mesaj Yetkileri