Sanırım 16 senedir Antalyaspor Beşiktaş'ı yenemiyormus.Bu sene bizi tarihlerinde ilk kez deplasmanda yenip sanssızlıklarını kırdılar.16 sene şanssızlıgını da kıracaklardır bence.Oyunda olanlar katkı veremedigi halde yedekten girebilecek Murat D. , Ömer Ş. ve Emrah çok etkili oluyor.Yani gol atmada sıkıntı cekecegini sanmıyorum Antalya'nın.İyi defans yaparsa kazanır bu maçı.Bende maçta olucam.
Last edited by attirson : 16.Kasım.2012 at 15:23 Reason: eksik kelime
Zor bir maç daha. Averajla 2. sırada bulunan bir Antalyaspor ile oynayacağız; ama benim kazanacağımıza olan inancım tam. Galibiyet konusunda, Bursaspor maçına göre daha da eminim hatta bu maçla ilgili. Oğuzhan'ın cezasının bitmesi bizim için önemli ve güzel bir haber; ancak bu defa da Hilbert sarı kart cezalısı. Bu durumda, şu 11'i bekliyorum Samet Aybaba'dan:
McGregor
Toraman - Sivok - Ersan - Uğur
Necip - Oğuzhan
Holosko - Fernandes - Olcay
Almeida
Çekişmeli geçecek bir maç. Antalya, Fenerbahçe ve Trabzon'dan sonra Beşiktaş'ı da affetmez ve büyükler önünde sürdürdüğü kazanama olayını bu sene bitirirler.
Tempolu, gollü, zevkli bir maç bekliyorum. İki takımda kazanmak için oynayacaktır. Antalyaspor'u bir adım önde görüyorum.
Haftanın maçı sanırım yine bizim maç olacakZevkli maç bekliyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Böyle önemli ve zevkli beklediğim bir maçı, bir işim nedeniyle izleyemeyeceğim. Umarım kazanırız.
FM Gazetesi
Haftanın bana göre en keyifli maçlarından biri olacaktır.:Görüşüm Antalyaspor kaybetmez..
Bizim her maçımız zevkli bu sene![]()
FM Gazetesi
Fernandes oynamayacak diyorlar ama medyanın hikayesi olduğunu düşünüyorum, kesin bilgisi olan ?
Ben oynayacak diye biliyorum. Oynasa da oynamasa da sonuçta futbol takım oyunu. Bir futbolcuya bel bağlamamak gerekir.
Antalya'da 3 puana ulaşacağımıza inanıyorum.
Canım FEDA olsun sana !
aldım biletimi staddayım.
Bu haftaki beraberlik kervanına bu maçta adını yazdırır. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada ne zaman kazandı ki takım
Almeida'dan bu haftada gol bekliyorum.
İşte şimdi haftanın maçı oldu gerçek anlamda. Bir yenersek varyaa....
FM Gazetesi
1-0 Beşiktaş. Gol Almeida. Kafayla.![]()
Steam ID: fotosuki
Mehmet Akgün'ün asistti iyiydi.
İlk kez Antalya organize bir şekilde geldi ve gol oldu, Isaac.![]()
Uğur Boral'dan sol bek olmaz, adam her maç bağırıyor benden olmaz bu iş diye.
Bu Gangnam Style'dan sıkılmadı mı insanlar? Stadyuma bile girmiş şarkı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ferdi adamın dibisin.
Steam ID: fotosuki
Fernandes insan değilsin.
Fernandes naptı öyle![]()
Almeida yine ilk golu kafayla atmis bu adam ayak ile(penalti haric ) gol attigi gun ders calismaya baslayacagim2.Golu kim atti?
Fernandes![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yayıncı kuruluş ne biçim maç yayınlıyor ya, ofsayt mı değil mi ben anlamadım 2. golü, görebilen oldu mu ?
İlk yarı çok garip başladı, Beşiktaş takır takır geldi golü de buldu, sonra skoru 3-0 yapabilirdi, olmadı. Antalya ilk gelişinde golü buldu, sonra karşılıklı pozisyonlar oldu ama kontrol Antalyaspordaydı. Sahanın en verimsiz ismi Fernandes, bir pasla işleri değiştirdi. Golden önce faul var mı -Uğur Boral'ın yaptığı- devamında ofsayt mı değil mi tartışılır ama iyi ki verdiler golü, bu pasa yazık olsa futbol adına üzülürdüm.