Yeni sezona zaman ayırabilmek için hızlandırılmış özet geçiyoruz
.
.
.
Utrecht 1-2 Ajax
Deplasmanda kurdeşen dökmeye devam ediyoruz. Bu maçtan sonra şöyle güzel bir gelişme oldu. Asistan yeni denenecek gençleri önerdi, 19yaş altıyla maç yapıldı falan. Ben de bana regen geldisye diğerlerine de gelmiştir diye düşünerek üşenmedim bütün birinci lig takımlarının 19yaş takımlarını taradım. Bir ST ve bir AMR bulduk, geleceği çok parlak gençler. Trasnferleri için kulüplerine 500er bin ödemek gerekiyordu yönetim sağolsun bu yoklukta yardımcı oldular. Geleceği emanet altına aldık başka isimleri de not ettim yaz döneminde ilgilenebilirim.
Ajax 0-1 Groningen
Kendi sahamızda ilk ve tek puan kaybımızı yaşadık. Aptalcaydı. PSV'de yenilerek ekmeğimize yağ sürdü.
Wiilem II 2-3 Ajax
Doktorum kalp krizi geçirme riskim olduğundan bahsetti ben de bunu oyunculara (ve Sigames'e!) söylemesini istedim.
NAC Breda 3-3 Ajax
Çılgın maçlardan biri. Gol atıp santrada falan yiyorum. Korner goller desen peşisıra. Hele bi şu lig bitsinde...
Şampiyonluk Maçı
Ajax 4-2 Feyenoord
5 puan farkla girdik bu maça. Şampiyonluğu düşman Feyenoord karşısında almak harikulade oldu. ŞL'de şansızdık istediğimizi bulamadık, bunun üzerine şampiyonluk şarttı zaten.
Ajax 2-1 PSV
Bu da şampiyonluğun çileği
.
.
.
.
Sezon değerlendirmesini yaptıktan sonra ikici sezon hazırlıklarına başlayacağız. İlk sezon boyunca mesajlar ve muhabbetiniz için teşekkürler beyler. Daha işimiz bitmedi
*Bir maç motoru güncellemesi de beklemiyor değilim. Gelse de ferahlasak.