emre'nin gerçek mevkisinin amc olduğunu düşünüyorum.

crossing 16 kesinlikle ve kesinlikle çok fazla bence. biz sistem olarak çok fazla orta açıyoruz ve bu ortaların çoğunu doğal olarak kanatlar açıyor. ortalarıyla asist yapıyor olabilir(ki sayı olarak da az bence) ama o kadar çok orta deniyor ki... hem % hem etkili orta olarak düşünürsek 16 çok fazla.

passing'e gelince bu konu biraz karışık. alt yaş kategorilerinde emre çolak müthiş paslar atıyordu kendine hayran bırakıyordu. ama su son 1.5 yılda pasının 16 oldugunu düşünmüyorum. denediği arapasların çoğu hatalı ya fazla hızlı kaçıyor top ya da aradaki defans oyuncusunun alabileceği şekilde atıyor pası. potansiyel olarak pası 16 olabilir ama şu an öyle olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

son olarak composure değeri daha da aşağıya çekilebilir. emre o kadar heyecan yapıyor ki oyununu inanılmaz etkiliyor. özellikle stattan izleyenler beni daha iyi anlar top ondayken de değilken de çok heyecanlı. bu heyecanı oyununa da yansıyor ve sabırsızlık gibi bir çok soruna yol açıyor. mantıklı düşünemiyor normalde yapabileceği şeyleri yapamaz hale geliyor.

ama mentaller ve fizikseller tam bir emre çolak elinize sağlık.