Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

8 20.00%
  • Manchester Utd kazanır

10 25.00%
1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Galatasaray - Manchester Utd | Şampiyonlar Ligi H Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu anda en büyük ManU tezahüratları yapılıyor, bunda amaç Cluj ve Braga'yı yenmiş olmalarına teşekkür etmek.

Gece de sürekli odaları aranacak, bir ihtiyacınız var mı diye sorulacak. Türk misafirperverliğini gösteriyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şu anda en büyük ManU tezahüratları yapılıyor, bunda amaç Cluj ve Braga'yı yenmiş olmalarına teşekkür etmek.

Gece de sürekli odaları aranacak, bir ihtiyacınız var mı diye sorulacak. Türk misafirperverliğini gösteriyoruz.
    adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini gaza gelmesinler şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini gaza gelmesinler şimdi
    Dalga geçiyorum yahu, no way out diye bağırıyorlardır muhtemelen, izlemiyorum ben görüntüleri.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Dalga geçiyorum yahu, no way out diye bağırıyorlardır muhtemelen, izlemiyorum ben görüntüleri.
    valla demek istediğim orda ne derlerse desinler adamlar bişey anlamıcak(ingilizce dışında tabi ) full ıslıklasınlar bence tırssınlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Manu sitesinde Samiyenden bir kesit

http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...aray-1993.aspx
    Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Taraftar akın etmiş havaalanına.Taşkınlık yapılmaz inşallah.

At Old Trafford a fortnight earlier we’d drawn 3-3 in the first leg after leading 2-0. That result gave everybody connected with Galatasaray the belief that they could finish the job in Turkey and I remember their manager, Reiner Hollmann, warned us that their fans would be “waiting for you” at the airport.

He wasn’t wrong! When we landed there were hundreds of fans at the airport, singing and chanting, some of them right in our faces. There was a sign that said “Welcome to Hell”. Others said “This is the end” and “You shall die”. It wasn’t the nicest welcome we’d ever had.

Adamlar dejavu yaşıyorlardır sanırım paste ettiğim 2 paragraftaki 93 anısı çok hoş
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri