1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: FM 2013 13.1.3 Güncellemesi

Hybrid View

Nesil
    2006

Tam da yeni kariyer açmıştım dün gece süper oldu, hiç maç yapmamıştım. Saçmalıklar umarım bitmiştir.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Tam da yeni kariyer açmıştım dün gece süper oldu, hiç maç yapmamıştım. Saçmalıklar umarım bitmiştir.
    malesef dewam etmekte bu yama ile bu saçmalıklar silsilesinin ancak %10 luk bir dilimi giderilmiş yani sağolsun sigames te de hatalarının farkında olduklarına dair yada yama çalışmlarına dair bi bilgi paylaşımı da yok herhalde bu hızla giderlerse ara transfer güncellemesiyle oyuun anca oturcak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by heartbreaker007 View Post
    malesef dewam etmekte bu yama ile bu saçmalıklar silsilesinin ancak %10 luk bir dilimi giderilmiş yani sağolsun sigames te de hatalarının farkında olduklarına dair yada yama çalışmlarına dair bi bilgi paylaşımı da yok herhalde bu hızla giderlerse ara transfer güncellemesiyle oyuun anca oturcak
    Volkan hazırlık maçında bir top tuttu, gerçekte insan olan tutamaz o topu. Uzun atlamaya katılsa olimpiyatlarda öyle bir rekor kırardı ki kimse geçemezdi.

Gene hayal kırıklığı, ama en azından kanattan akın akın gelen oyuncular yok.

Mesaj Yetkileri