Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
Söylemeyi unutmuşum. Karşılaştığınız hataları buraya yazabilirsiniz. Ben hepsini derleyip, SI forumlarında paylaşmayı düşünüyorum. İlla ki bazıları daha önce gündeme getirilmiş olacaktır; ancak, en azından, sizin sorunlarınızı dile getirmiş olurum.
mümkün olduğunca ayrıntıya girerek açıklama yapacağımki soru sormakla geri dönüş yaşamayalım diye...

lehte yada alehte fark etmiyor ceza sahası içine giren oyuncu sakinki dokunulmazlık özelliğine sahip yanından geçse penaltı çalınmakta. Bununla bağlantılı olarak penaltıyı kaçıran oyuncunun derecesi bir anda 6 ya inmekte ve kendini topralayamıyor halbuki morale bakıyorum kendinden emin yazıyor.

sezon başı antremanında formu çok yüksek tuttum sezon başlayınca ortalama seviyede fizik kondisyonerlerim 5 yıldız (hatta biri roland KOCH) FİZYOTERAPİSTLERİN en kilit olan fizyoterapi ve motivasyon özellikleri en düşüğü 18 fakat her maçta AMA her maçta en az bir oyuncum hafif sakatlık geçiriyor. ve oyundan hemen anında almama rağmen en az 5-8 gün arası sahalardan uzak normal sakatlıkta ise şu ana kadar 5 haftanın altında sakatlanan adamım olmadı malesef.(itiraf etmek gerekirse güncellemeden önce sakatlık problemi çekmiyordum şimdi ise takımın tek derdi bu oldu)

her maçta en az 4-5 sarı kartım oluyor ve her 2 maçta bir mutlaka bir oyuncum çift sarıdan atılıyor takımın topa girmesini en yumuşak hale getirsemde ve oyuncu morallerinde sinirli,gergin vb yazmasada ben 2-3 farklı önde olsamda mutlaka cart faul cart sarı yada kırmızı. bununla ilişkili olarak göbek orta saha oyuncuma topu tut(hold on ball) özelliği vermiştim takım tam atağa çıkacak top onda(meireles) baskı yiyor müdahale geliyor kendisine ki 2 kere öyle sakatlandı ve topu da öyle kaybediyor aa faul yok we bunun sonunda otomatik olarak gol geliyor ztn en az 3-4 gol yedim böyle farklı maçlarda. özetle faul konusunda bi acaiplik war aha faul bu dediğin pozisyona dewam edilip bir şey beklemediğin pozisyonda faul çalınabiliyor (lehte veya alehte)

Yamadan sonra hucüm yiyen takım ben isem evet daha gerçekçi bir pres görüyorum en azından rakip beni boğamıyor yada artık takım konuşmasından 'rakibi rahatsız et seçeneğini' her maç için değilde benden güçlü olan takımlarda baskı yediğim dakikalarda yaptığımda oyunu dengeleyebiliyorum.

kanat oyuncuları daha çok sıfıra iniyorlar veya önüne atılan toplarla driblinge kalkıp orta açabiliyorlar.

Yıllarca fm de 4-5-1 yada hücumda 4-3-3 top rakipteyken 4-5-1 diye adlandırılan sistemle oynadım çünkü 4-4-2 taktiğini oturtmak çok zor oluodu yapamıodum şimdi ise 4-4-2 (kanatlarda am değil normal m olarak) alanı daraltıp kısa pas taktiğiyle ve çabuk bir tempoyla oynadığınında çok rahat sonuca gidiyorsun 3 farklı kariyerde de bunu yaşadım(Göztepe ile 1.ligden süper lige devamında ilk senede kayserispor kıvamına gelen bir takım. Fenerbahçe ile kazanılan derbiler Ş.L vizesi ve nağmuğlup giden bir lig atletico madrid ile de şu an gerçek durumu kadar olan bir netice) sanki taktikler çok çabuk oturuyor gibime geldi.

topta hala bi saçmalık var. Özellikle degajlarda top bir anda öyle bir yükseliyorki ekrandan kayboluyor ve yarım saniye sonra inişe geçiyor ayrıca şut sonrasında direkten yada kaleciden dönen toplara bir acaiplik var KALE SAHASI İÇİNDE karşı karşıya kalan forvetin şutunu kaleci çıkarıyor yada direğe çarpıor duvara karşı abansan o kadar gitmez top orta sahanın ortasına kadar gidiyor ve buna paralel o top o kadar mesafe kat etmesine rağmeN KALECİ yine pozisyon alamıyor ve o mesafeden eğer top hucum yapan takıma gelmişse şutu çekiyor ve gol

İlgine teşekkür ederim