-
Hehe, sol kanat sıkıntısı yok mu?
Yahu, M.Hanefi ile Avrupa'da başarı gelmez. En önemli mevki sol kanat. Sol kanattan atak yapamıyoruz, adam gibi orta açamıyoruz. Carlos şart.
Lugano Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, 100. yılın ilk bombasını patlattı. Lugano, 100. yılda Fenerbahçe forması giyecek. 26 yaşındaki Uruguaylı stoperin menajeri Juan Figger, "Bir Avrupa kulübüyle sözleşme imzaladık." demişti.
Bunu zaten herkes biliyor. Ben bilinmeyenleri, çok sağlam bir kaynaktan açıklıyorum.
Lugano ile bir ara Milan ilgilenmiş. Fenerbahçe'nin ilgilendiği sıralarda ise, Sevilla ve Liverpool da Lugano'ya teklif götürmüş. En ciddi teklif ise Sevilla ve Fenerbahçe'den gelmiş. 5 milyon pound bonservis bedeli teklif eden Sevilla'nın teklifin reddetmiş Lugano. Fenerbahçe de muhtemelen 5 milyon pound civarı teklif etti veya biraz daha fazla. Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesinde ise en büyük etken Zico olmuş. Sevilla'da oynama garantisi olmadığı için de Fenerbahçe'yi tercih etmiş. Liverpool, Sevilla ve Milan'ın almak için kapıştığı Lugano'yu Fenerbahçe kaptı.
Lugano'nun haftaya gelmesi bekleniyor.
Kaynak, bir menajerdir arkadaşlar. Bizzat kendisinden aldım bu bilgileri, ismini açıklamayacağım, zira kendisi açıklamamamı istedi. Kendisine güveniyorum, doğrudur tüm dedikleri. Aldığım bilgiler bu doğrultuda. Hayırlı olsun
Mesaj Yetkileri