1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Birşeyi Kazanmak İçin , Bazı Şeyleri Kaybetmelisin | Galatasaray SK - 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Öncelikle başarılar , her sene olduğu gibi bu sene de sunum harika bir şekilde gidiyor hatta bunu başarılarla da taçlandırıyorsun. Kariyer bir diğer güzellikte iki Türk takımının da şampiyonlar liginde gruplarını lider tamamlamışlar.Transfer politikanı açıkçası beğenmedim , neden diye sorarsan mali durumu kötü olan bir takım değil Galatasaray.Bence gençleri ucuza alarak misliyle satma yöntemine bakabilirsin ve eminim ki bunun üstesinden kolayca gelebilirsin . Takiptesin.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    ''GALATASARAY'DA ŞOK!'' yazınca kötü bir şey oldu zannettim
    Aman Allah korusun

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Başarılar ortak. Transfer politikası bakımından zor bir misyon üstlenmişsin ama üstesinden geleceğine inancım tam. Avrupada fırtına estiriyorsun
    Eyvallah ortak.Takım uyum sağladı çok şükür

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Öncelikle başarılar , her sene olduğu gibi bu sene de sunum harika bir şekilde gidiyor hatta bunu başarılarla da taçlandırıyorsun. Kariyer bir diğer güzellikte iki Türk takımının da şampiyonlar liginde gruplarını lider tamamlamışlar.Transfer politikanı açıkçası beğenmedim , neden diye sorarsan mali durumu kötü olan bir takım değil Galatasaray.Bence gençleri ucuza alarak misliyle satma yöntemine bakabilirsin ve eminim ki bunun üstesinden kolayca gelebilirsin . Takiptesin.

Murat öncelikle nerelerdesin diye soruyorm Övgülerin için teşekkür ederim.Transfer içinse evet gençler için o dediğin taktiği uygulayacağız ama kalkıp 15-20M arası para vermeyeceğiz bir oyuncu için.Ama tabi cazip şeyler gelirse veya taraftar yani sizler aşırı bir istekte bulunursanız bir yıldız getirebiliriz ilerleyen senelerde.Tekrar teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Evet arkadaşlar ilgi az O yüzden ben biraz ilerledim.Buyrun ss'ler.

Puan Durumu

Puan Durumu

Şampiyonlar Ligi 1.Tur Eşleşmeleri

İki takımımızdan en az birinin ilerleyeceğini düşünüyorum.

Transferde öncelik olarak serbest kalacak oyuncularla ilgilenen Galatasaray gelecek senenin kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başladı.Aldığımız haberlere göre Galatasaray hem yurt içinden hem de yurt dışından önemli oyuncularla anlaştı.

Sezon sonu defansta Cris ve Ujfalusi ile yollarını ayıracak olan Galatasaray bu bölgeyi Türkiye'den yabancı bir stoperle doldurdu.

Ayrıca hücum yönüne çeşitli kadro derinliği yapacak genelde genç isimlerle anlaştılar.

Takımın transferlere devam edeceği yine ağırlıklı olarak serbest oyuncularla anlaşacağı öğrenildi.İşte o sır gibi saklanan isimler.

Diego Angelo

Eskişehirspor'un vazgeçilmez stoperi ile Galatasaray şimdiden söz kesti.Eskişehirspor başkanı Halil Ünal ise Galatasarayın oyuncularını ayarttığını ve TFF'ye gideceklerini söyledi.

Diğer oyuncuların profilleri

Mesaj Yetkileri