Sanırım Stoch'lu oynamaya yavaş yavaş başlayacağız şimdilik Stoch'tan daha fazla savunma yapan isimle takım savunmasını oturtup yavaş yavaş ofansif özellikli futbolcularla başlayacağız en azından böyle umuyorum.
Sanırım Stoch'lu oynamaya yavaş yavaş başlayacağız şimdilik Stoch'tan daha fazla savunma yapan isimle takım savunmasını oturtup yavaş yavaş ofansif özellikli futbolcularla başlayacağız en azından böyle umuyorum.
Evrime inanıyorum artık. Bekir'e bak![]()
Futbol dünyası karışıyor stoperler rövaşata atıyor hem de bekir.
Yeter ulan artık anlamı kalmadı bu gollerin.
Mexes = Bekir![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yaw bunlar antremanda rövoşata mı çalışıyorlar ne bu böle![]()
Sow tüm takıma özel ders veriyor sanırım. Bekir'den hiç beklemezdim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bekir İbrahimoviç'le Mexes'e nazire yaptı : )
...
Ya güzelim gol , arkasından taraftar coştu Star Tv'de hala taraftar sesi en kısıkta.
Fenerbahçe yarı final oynar bence. İlerisi biraz zor ama yarı final hayal değil.
Ibra Reyiz'den sonra Bekir'de nacizane bir gol attı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gerçekten Fener'in kadrosu çok kaliteli. Fenerbahçe bu kupayı almaya oynar biz de Uefa'ya düşersek beraber oynarız Uefa için takımlarımız iyi.
Bir golümüzde normal olsun arkadaş...![]()
Uzun top futbolu,kornerden gelen gol..Marsilya arada sırada geliştirdiği ataklar tehlike olmaya "ÇALIŞIYOR" ..Sadece cabalıyor bunun için diyelim..Fenerbahce mümkün olduğunca orta sahada top cevirip topa hakim olmak istiyor uzun toplarla SOWu kaçırma peşinde..
Bekirinhooo.Sıkıcı bir maç oluyor baya extra bir gol attık.
Bu maçı kazanırsak kendi rekorumuzu gelistirip 16 puan yapabiliriz.
Bekir ? Mayalar ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sakın Selçuk ikinci yarı oyuna girmesin?
İbrahimovic , Mexes atarda ben atmazmıyım dedi Bekir Reyiz![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Şimdinin konusu değil uefada neler yapacağımiz ama şlden gelecek takımlar çok zor olabilir mesela man. city uefaya düşerse az puan aldığı için 2. Torbada olacak ve ilk turdan bize düşme ihtimali olabilir. Ya da chelsea vs. Biz final bile oynayabiliriz ama kura şansı da yanımızda olmalı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Caner yine çok etkili ve o kornerde muhteşem koşuyu yapan Gökhan'a da helal olsun...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zaten bu taktiğin kilit oyuncusu Gökhan çünkü bunu etkili olarak yapan tek oyuncu : )
Aykut Kocaman'ı bu konuda takdir etmek gerek. 3 senede bize kazandırmış olduğu ender stratejilerden biri budur diğeri de Şampiyon olduğumuz sene santra noktasından topu rakibin köşe alanından taca atıp psikolojik baskı oluşturmamız.
Şuan yedekte Krasiç ve Stoch gibi iki kaliteli isim var ve Fenerbahçe ortada. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu çok kaliteli ama hala o kaliteyi sahaya yansıtacak futbolu oynayamıyoruz. Maçtan önce söylemiştim şu Fenerbahçe'ye bakıp büyük bir saygı duyan Avrupalı takımlar kadar kendi gücümüze, kalitemize ve mevcut durumumuza saygı duysak şuana kadar üst düzey bir takım görüntüsü verirdik.
...
ilk yarı extra golle öne geçtik, bence top ayağımızdayken cristianın meirelese daha çok yaklaşması lazım
Bu arada TV'den göstermiyor ama stadda taraftarlar arasında büyük olaylar yaşandığı konuşuluyor. Bizim Tribünler 2 defa ihtar aldı zaten, Umarım olaylar daha da büyümez ve sorun yaşamayız.
...
Acaba Krasiç oynasa şuan izlediğimiz Kuyt'tan daha kötü oynayabilir mi ?
...
O kafa vuruşunu gol sandım bir an baktım adam sevinmiyor bi oh çektim ofsayt falan zannettim autmuş![]()
Rövaaşata golününde bir albenisi kalmadı ya
Taraftar sesi 0'da şu an Star Tv'de böyle yayıncılık olmaz.
O ne rezil bir görüntüdür yahu, Aykut Kocaman polislerin arasında taktik veriyor, Maçı Fransa'da mı oynuyoruz Gazze şeridinde mi çözemedim.
...