1 ile 30 arası toplam 266 sonuç

Konu: Bul, Yetiştir ve Sat ( İBB 3. Sezon )

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    profili oldukça iyiymiş... Hız,bitiricilik,top sürme tam istediğim gibi... Tam benim sistemime uygun Yeni kariyerimde düşünebilirim. Ne kadara almıştın?
    2 milyon tl peşn 7,50 milyon tl 48 ay taksit , aldığın ilk sene kaleye plase şut atamayı çalıştırmanı tavsiye ederim , hangi takıımla kariyer açmayı düşünyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    2 milyon tl peşn 7,50 milyon tl 48 ay taksit , aldığın ilk sene kaleye plase şut atamayı çalıştırmanı tavsiye ederim , hangi takıımla kariyer açmayı düşünyorsun ?

Manejersiz başlayacağım Bakalım artık hangi takım olursa... Bir de ben takım yönetmeye başladığımda o oyuncu nerede olacak

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Manejersiz başlayacağım Bakalım artık hangi takım olursa... Bir de ben takım yönetmeye başladığımda o oyuncu nerede olacak
    Sao paulo 'da ama takım seçmeden başlarsan bu oyuncuyu ancak emekliliğinde alırsın antrenrör olarak benden söylemesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Sao paulo 'da ama takım seçmeden başlarsan bu oyuncuyu ancak emekliliğinde alırsın antrenrör olarak benden söylemesi

Yok yahu... Alt ligleri seçmeyi düşünmüyorum. Sadece 1. ligler seçili olacak... Değişik bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. 2011 de denemiştim Mönchengladbach'la oynamıştım büyük keyif almıştım

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yok yahu... Alt ligleri seçmeyi düşünmüyorum. Sadece 1. ligler seçili olacak... Değişik bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. 2011 de denemiştim Mönchengladbach'la oynamıştım büyük keyif almıştım
    Alt lig olmadan pek uzun olmaz ama genede sen bilirsin keyif alıyosan madem diyecek bir şey yok

Mesaj Yetkileri