İnanılmaz zevkli bir maç oldu 7 golün atıldığı maçta iki kere biz öne geçtik , ama dakika 89 'da yıkıldık, en azından 1 puan kesinlikle hakkımızdı
GS : 4 İBB : 3
Ceza sahamızda oynanan maç tam bir kabus gibiydi. evimizde kiev' 4-0 öne geçmişken yeiğimiz 2 gol bizi turdan etti ama takıma çok büyük bir tecrübe oldu en fazla bir tur daha giderdik zaten.
Buyur dostum değerini 3 'e katladı, geçen yılnda gol kralı
profili oldukça iyiymiş... Hız,bitiricilik,top sürme tam istediğim gibi... Tam benim sistemime uygun Yeni kariyerimde düşünebilirim. Ne kadara almıştın?
profili oldukça iyiymiş... Hız,bitiricilik,top sürme tam istediğim gibi... Tam benim sistemime uygun Yeni kariyerimde düşünebilirim. Ne kadara almıştın?
2 milyon tl peşn 7,50 milyon tl 48 ay taksit , aldığın ilk sene kaleye plase şut atamayı çalıştırmanı tavsiye ederim , hangi takıımla kariyer açmayı düşünyorsun ?
2 milyon tl peşn 7,50 milyon tl 48 ay taksit , aldığın ilk sene kaleye plase şut atamayı çalıştırmanı tavsiye ederim , hangi takıımla kariyer açmayı düşünyorsun ?
Manejersiz başlayacağım Bakalım artık hangi takım olursa... Bir de ben takım yönetmeye başladığımda o oyuncu nerede olacak
Sao paulo 'da ama takım seçmeden başlarsan bu oyuncuyu ancak emekliliğinde alırsın antrenrör olarak benden söylemesi
Yok yahu... Alt ligleri seçmeyi düşünmüyorum. Sadece 1. ligler seçili olacak... Değişik bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. 2011 de denemiştim Mönchengladbach'la oynamıştım büyük keyif almıştım
Yok yahu... Alt ligleri seçmeyi düşünmüyorum. Sadece 1. ligler seçili olacak... Değişik bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. 2011 de denemiştim Mönchengladbach'la oynamıştım büyük keyif almıştım
Alt lig olmadan pek uzun olmaz ama genede sen bilirsin keyif alıyosan madem diyecek bir şey yok
Hafta arası Bursaspor evinde marsilya'ya elenmenin moral bozukluğunu ve yorgunluğunu üzerinden atamamış olacak ki çok rahat bir galibiyet aldık , Tabi Kralın'da bunda etkisi çoktu