Quote Originally Posted by romelon View Post
Hocam baştan aşağı soluksuz okudum gecein bu saatinde Fenerbahçe maçı sonrası keyfim yerindeyken birde yazdıklarını okuyunca özellile drenthe ile olan kısmı koptum gülmekden gece vakti bu foruma yakllaşık 3 yıldır üyeyim çok azdır senin ayarında kariyer yazan birşeyi merak ediyorum maç motoru güncellenince pozisyonlar kısırlaştı mı ? yani bir değişiklik oldu mu senin oyunda ?
Eyvallah siz böyle yazıp muhabbeti alevlendirince daha daha güzel oluyor. Valla pozisyon kısırlığı şöyle oldu: Ben genişletilmiş modda izlerim maçları, daha seyrek pozisyon gösteririr oldu. Ben bunu evvela şampiyon olduğum için takımların bana daha fazla kapanması olarak yordum ama sizlerin patch ile ilgili yazdıkları da aklımı kurcalamadı değil. Hangisi geçerli bilemiyorum. Ama AZ ve ADO maçları tam şenlik havasındaydı. Diğer iki maç ve PSV maçı kısır geçti.

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
sezona çok güzel başlamışsın. yalnız bu 48 ay olayı bu seneki oyunda pek işlemiyor malesef. fm 12de çok kolaydı bu sene rahat yapamıyoruz transferi. merak ediyorum bu sezonki topla oynama istatiskilerin nasıl?
Yok ya ADO mağlubiyeti beni derin bir karamsarlığa götürdü. Deplasmanda 4231'im fazla hücumcu kalıyor. Geçen seneki ŞL maçlarını da hatırlarsın Dortmund ile 4-4 kalarak elenmiştik. Her maç en az iki gol atıyoruz, ama bir o kadar da yiyoruz. Artık deplasmanlara normal anlayışla çıkmayacağım.

Radyodan NTVSpor'da yayınlanan ŞL programını dinlerken Dortmund hakkında, topa fazla sahip olmuyorlar hızlı oyunlarla rakiplerini alt ediyorlar yazdı. Bu oyunda oynadığıma bakmayın ben 433 ve topa sahip olma sevdalısıyımdır. Programda Dortmund hakkında bunlar söylenince acaba topa sahip olmaya çalışmakla hata mı yapıyorum diye düşündüm.

İstatistikleri oyunu açınca paylaşırım, zaten artık maç sonuçlarını geniş ekranda vereceğim goller şutlar gözüksün. Hatırladığım kadarıyla bazı maçlarda 60-40 oranı yakalıyoruz bazı maçlarda 52-48 gibi oranlarda geriye düşüyoruz.