1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper bir anlatımın var kariyerini baştan sona okudum canım sıkılınca süper bir anlatım sevdimde,ilk sezon ŞL'de işler yolunda gitmemiş 4-4 lük maçta ben ağlardım resmen ya 90+5 bide. şampiyonluk yakışmış,2.sene güzel başlamış öyle devam eder umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hahahahhahahaha Olayların trajikomikliği ve diyaloglar konusundaki başarın efsane, şu an forumdaki en iyi kariyer hikayesi bence. Özgünlüğünün devamını dilerim

Heheh eyvallah, mevzu kendiliğinden akıp gidiyor. Gerçekten maçlar da öyle trajikomik geçiyor ki, ilginç bir yolda ilerliyoruz. Ben 4 dakikada Madrid'e 2 gol atıyorum onlar bana 5 dakikada 3 gol atıyor Bunun taktikle bilmemneyle açıklanacak durumu yok Eğlencelik

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Süper bir anlatımın var kariyerini baştan sona okudum canım sıkılınca süper bir anlatım sevdimde,ilk sezon ŞL'de işler yolunda gitmemiş 4-4 lük maçta ben ağlardım resmen ya 90+5 bide. şampiyonluk yakışmış,2.sene güzel başlamış öyle devam eder umarım.
    Çok sağol, hedefimizi ŞL olarak seçtiğimiz için oraya abanıyorum ama başıma gelmeyen şey kalmadı. Dortmund maçı, Porto maçı öyle çok acıklı sonlara sahne oldu, bir de üstüne tarihe geçen Valencia hezimeti.

Aynı tadı bu sene de bulacağız anlaşılan bkz Real Madrid deplasmanı

Mesaj Yetkileri