Ve sonunda geri döndüm arkadaşlar. Sezon sonu haberlerini ve transferleri paylaşayım öncelikle.

--------

Sezon Sonu Haberleri

Yönetim, 2.Lig için maaş bütçemizi 280bin'den 575bin'e çekti. Ayrıca 30bin'lik transfer bütçesi verdi.

Yeni forma sponsoruyla anlaştık. 110 dolar gibi mükemmel(!) bir artışla 90bin'den anlaşma sağlanmış.Anlaşma 3 yıllık olmayaydı iyiydi.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin elinden en itibarlı kulüp ünvanını aldı. Bizde performansımızla itibarımızı biraz da olsa arttırmayı başardık.

Bu sene ki kâr'ımız açıklandı. Mali durumumuzu yavaş yavaş yukarılara taşıyoruz. 2.lig'de iyi bir performansla mali durumumuzun baya iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum.

Taraftarlarımız bu sene yılın oyuncusu olarak stoperimiz Sinan Altınel'i seçti. Özellikleri düşük olmasına rağmen yerine aldığım kendisinden bi iki gömlek üstün 2 stoperi keserek yılın oyuncusu olmayı haketti.

Bir üst lige yükselmeyi hedeflememize rağmen yönetime takımı kümede tutacağımıza söz verdik. Her zaman için kendimizi kötü ihtimale karşı hazır tutmalıyız.

Bu sene kombineleri ikiye katladık. Stadımızın yüzde %10'unu kombineli yaptık. İlk iki sene stadın %10'una oynadığımızı düşünürsek güzel bir rakam bizim için.

2.Lig'de mücadele edeceğimiz grup belli oldu. Güzel bir gruba düştüğümüzü düşünüyorum. En kötü play-offla çıkarız inşallah 2.Lig'den.

2.Lig B Grubu

Hazırlık maçlarımız ve fikstürümüz

Birazdan transferlerimizi paylaşacağım.