1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Hybrid View

hocam amc li sistemler genelde topa sahip olmayı gerektiriyor. ancak dortmund örneğinde de olduğu gibi insiyatifi rakibe veriyormuş gibi gözüküp öldürücü ataklarla sonuca gidebilirsin. deplasmanlarda dmc-mc-mc şeklindeki ortasaha iş görür kanaatindeyim. eriksen mc de iyi iş yapıyor her ne kadar özelliği göstermese de. ayrıca inşallah bu sene averaj maduru olmayız hele bol gollü hiç olmayalım. insanın içi gidiyor yahu

aklıma gelmişken bişey diyeyim. fm12deyken kullandığım bi taktik vardı.4-2-2-2 şeklinde. mc-mc-wr-wl-fc-fc dizilimindeydi bu taktikte nadiren %55i geçiyordum ancak acayip şekilde bitirici ataklar izleyebiliyordum. diceğim o ki bu tarz bi dönüşüm düşünebilirsin ancak o zamanda alman modundan, kariyerin başında anlatımınla beni mest ettiğin taktikten ödün vermiş olacaksın biraz da olsa o yüzden bişey demiyorum ...

şl de bu sefer karşına alman taktiğini en iyi uygulayan adam mourinho çıktı ne diyorsun?
    buna karşı çözümün neler olacak?

basın toplantısında sorularımın yanıtını istiyorum hocam

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    hocam amc li sistemler genelde topa sahip olmayı gerektiriyor. ancak dortmund örneğinde de olduğu gibi insiyatifi rakibe veriyormuş gibi gözüküp öldürücü ataklarla sonuca gidebilirsin. deplasmanlarda dmc-mc-mc şeklindeki ortasaha iş görür kanaatindeyim. eriksen mc de iyi iş yapıyor her ne kadar özelliği göstermese de. ayrıca inşallah bu sene averaj maduru olmayız hele bol gollü hiç olmayalım. insanın içi gidiyor yahu

aklıma gelmişken bişey diyeyim. fm12deyken kullandığım bi taktik vardı.4-2-2-2 şeklinde. mc-mc-wr-wl-fc-fc dizilimindeydi bu taktikte nadiren %55i geçiyordum ancak acayip şekilde bitirici ataklar izleyebiliyordum. diceğim o ki bu tarz bi dönüşüm düşünebilirsin ancak o zamanda alman modundan, kariyerin başında anlatımınla beni mest ettiğin taktikten ödün vermiş olacaksın biraz da olsa o yüzden bişey demiyorum ...

şl de bu sefer karşına alman taktiğini en iyi uygulayan adam mourinho çıktı ne diyorsun?
    buna karşı çözümün neler olacak?

basın toplantısında sorularımın yanıtını istiyorum hocam

Ohoo sen Almanlığımızın köküne kibrit suyu sıkacaksın Dmc-mc-mc demek 4-3-3 demek bizi elin Hollandalı'sına bak beceremedi 4-3-3 oynuyor mu dedirteceksin

Deplasman formasyonunu yaptım, kariyerle birlikte meydan okuma oynuyordum bir yandan küme düşmekte olan Parma ile evimde Milan'ı 2-0 deplasmanda Torino'yu 3-1 yendim. Sonra güncelleme çıktı iş bozuldu Gerçi güncelleme sonrası Bayern ile gayet sıkıcı bir maçta 0-0 berabere kalmıştık. Önümde bir Vitesse deplasmanı var, bu şekilde çıkabilirim. Taktiği paylaşacağım. Şimdi bu mesajdan sonra neden ve niye çok gol yediğimizi ve nasıl çaresiz olduğumu göstericem üstüne konuşalım

Mesaj Yetkileri