1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ajax'ta Alman ekolü: Hedef 1995! | 2. Sezon

Hybrid View

hocam resimler ve izahın açıkçası herşeyi anlatıyor zaten. bi tane mc yi full defansif oynatmalısın. hatta ikincisi de defans görevlerini biraz daha artırmalısın. böylece o boş koridor ve boşboş bakan mcler ortadan kalkar zannedersem. ya da tam tersi bir olaya geçebilirsin tamamen kısa paslarla %75lere varan topla oynama hedefiyle topu rakibe vermeme olayına geçebilirsin. ancak bu da alman ekolüne uymuyor kısaca almanların taktiği ancak oyundaki bütün adamların bastımı alan cinsten olursa başarılı olabilirsin gibime geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by 61trabzon61 View Post
    hocam resimler ve izahın açıkçası herşeyi anlatıyor zaten. bi tane mc yi full defansif oynatmalısın. hatta ikincisi de defans görevlerini biraz daha artırmalısın. böylece o boş koridor ve boşboş bakan mcler ortadan kalkar zannedersem. ya da tam tersi bir olaya geçebilirsin tamamen kısa paslarla %75lere varan topla oynama hedefiyle topu rakibe vermeme olayına geçebilirsin. ancak bu da alman ekolüne uymuyor kısaca almanların taktiği ancak oyundaki bütün adamların bastımı alan cinsten olursa başarılı olabilirsin gibime geliyor
    Oyun biraz motomot bir kafaya sahip olduğu için tüm takımı çok geri çekmedikçe MC'leri asla DMC pozisyonunda oynatamazsın. Mentality vs ayarıyla olmuyor.

Demin meydan okuma oyunum vardı Yenilmezler B.Münih ile. Ona bir devam edeyim hem deneme yapayım dedim. Rakibin AMC'sine markaj verdiğim halde, defansif seçtiğim, hatta presini dahi sıfırladığım halde MC Javi Martinez ısrarla direkt markaj verdiğim adamın yanından ayrıldı, ayrıldı, ayrıldı...

Sonuç? Deplasmanda 27 dakikada 3-0 öne geçtim. Maç 4-4 bitti. Mainz maçı. Yani bu pek takımın güç dengeleriyle de alakalı değil. Bu bana aşılamayacak bir olay gibi gelmeye başladı. Hele ki markaj verdiğim adamın inatla tutulmaması beni de sevgili LeoN gibi bıktırma aşamasına getirdi.

Bu sorunu evde başka dışarda başka oynayarak çözeceğiz mecburen.

Mesaj Yetkileri