-
.
.
.
Mourinho: Ajax ve bir Alman, ilginç bir karışım
Şampiyonlar Ligi A grubu mücadelesi öncesi yapılan basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho yaklaşan Ajax maçını değerlendirdi. Maçın kesin favorisi olduklarını belirten Mourinho, menajer Erdem J.D. ile ilgili soruya yine çok konuşulacak bir yanıt verdi:
"Ajax takımının kültürüne ve tarihine saygı duyuyorum, her zaman inandıkları şeyleri yaptılar. Şimdi başka bir yola girmiş gibi duruyorlar. Ben bunu oldukça manasız buluyorum. Başka bir ülkeye gittiğiniz zaman orada oynanan futbola ve kültüre saygı duymanız ve bildiklerinizi tek doğruymuş gibi dayatmamanız gerekir" şeklinde konuştu.
.
.
.
Erdem J.D. : Sizden peygamber olmanızı istediklerinde, eski dinlerin işi bitmiştir
Şampiyonlar Ligi A grubu açılış maçı iki teknik direktörün söz düellosuna sahne oldu. Önceki gün Jose Mourinho'nun Erdem J.D. 'yi Ajax kültürünü mahvetmekle suçlaması üzerine J.D. 'den aynı sivri üslupla yanıt geldi. Basın toplantısında kendisine ilk yöneltilen Mourinho'nun söylediklerine ne diyeceksiniz sorusuna
"Evet Jose'yi dinledim. Şartları doğru tahlil etseydi akıllıca bir konuşma olabilirdi ama ne yazık ki değil. Ben buraya ne olduğum bilinerek çağrıldım, farklı bir şey, farklı bir yol için. Eğer size bir peygamber kurtarıcı gelmişse, eski dininize tekrar geri dönemezsiniz. Ben onun gibi her kaba uyan bir siyasetçi değilim, ben bir devrimciyim" şeklinde konuştu.
.
.
.
Mesaj Yetkileri