Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Elazığspor kazanır

4 17.39%
  • Berabere biter

5 21.74%
  • Galatasaray kazanır

14 60.87%
1 ile 30 arası toplam 170 sonuç

Konu: SB Elazığspor - Galatasaray | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Babam yüzünden ntvspor'u izliyorum, gülmek isteyen Galatasaray'lılara tavsiye ederim.

Programdan başlıklar, Melo öne çıktı, ifadeler dünyada ilkmiş gibi. Göksü gibi genç oyuncu penaltı atmalı mı, 27 yaşında Göksu. Taffarel kale arkasına geldi, ihlal var. Maç tekrar edilmeli, Melo'ya kırmızıya kadar gidecek neredeyse.

Bu arada ikinci yarı 4-3-3 oynadık sonunda, 1-2 oyuncu farkıyla denenebilir gözüküyor.
    Last edited by uAburak89 : 24.Kasım.2012 at 23:54

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Babam yüzünden ntvspor'u izliyorum, gülmek isteyen Galatasaray'lılara tavsiye ederim.
    Ahaha Güntekin Onay fena olmuştu Ligte atılan penaltıların hemen hemen hepsinde kaleci önde ama Melo çıkınca sorun oluyor Bir de 1,5 metre demiyolar mı şaka gibi Adam 1,5 adım falan çıktı öne

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ahaha Güntekin Onay fena olmuştu Ligte atılan penaltıların hemen hemen hepsinde kaleci önde ama Melo çıkınca sorun oluyor Bir de 1,5 metre demiyolar mı şaka gibi Adam 1,5 adım falan çıktı öne
    Böylesi çok daha iyi, çok daha eğlenceli, çok daha keyifli. Bilgisayarımı kıracak noktadan, sebepsizce gülecek noktaya geldim, aklıma sürekli Melo'nun kurtarış sevinci geliyor, tutamıyorum kendimi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Böylesi çok daha iyi, çok daha eğlenceli, çok daha keyifli. Bilgisayarımı kıracak noktadan, sebepsizce gülecek noktaya geldim, aklıma sürekli Melo'nun kurtarış sevinci geliyor, tutamıyorum kendimi.
    ama yapmayın melo o pozisyonda 2. sarıdan atılmalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aynen Bakalım Balıkesirspor maçında kalede Ufuk mu olacak Melo mu

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Programdan başlıklar, Melo öne çıktı, ifadeler dünyada ilkmiş gibi. Göksü gibi genç oyuncu penaltı atmalı mı, 27 yaşında Göksu. Taffarel kale arkasına geldi, ihlal var. Maç tekrar edilmeli, Melo'ya kırmızıya kadar gidecek neredeyse.

Bu arada ikinci yarı 4-3-3 oynadık sonunda, 1-2 oyuncu farkıyla denenebilir gözüküyor.
    Desene , yandaş medyalığını açık açık gösteriyor Ntvspor yine
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Mesaj Yetkileri