1 ile 30 arası toplam 208 sonuç

Konu: SSC Napoli | Hedef Sonsuzluk ! (3.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hocam Manchester United'dan kiraladığın Martin Olsson , şuan Blackburn'de oynayan mı ?

Profilini koyar mısın ?

Gökhan İnler nasıl oynuyor ?

Profilini koyar mısınız ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam Manchester United'dan kiraladığın Martin Olsson , şuan Blackburn'de oynayan mı ?

Profilini koyar mısın ?

Gökhan İnler nasıl oynuyor ?

Profilini koyar mısınız ?
    Evet hocam Blackburn'de oynayan Olsson, henüz forma şansı vermedim ancak sol bek için iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum..

Gökhan İnler'i defansif oyun kurucu olarak kullanıyorum ve çok verim alıyorum. Geçen sezon 8 gol 11 asistle oynadı bence bi orta saha için çok iyi istatistikler..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mynns View Post

Evet hocam Blackburn'de oynayan Olsson, henüz forma şansı vermedim ancak sol bek için iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum..

Gökhan İnler'i defansif oyun kurucu olarak kullanıyorum ve çok verim alıyorum. Geçen sezon 8 gol 11 asistle oynadı bence bi orta saha için çok iyi istatistikler..

Hocam , Olsson Orta ve Top sürme özelliklerini 2-3 puan daha yukarı çekerse gerçekten harika bir sol bek olacak tabi ben bunu Galatasaray için düşünüyorum o yüzden benim düşüncelerim bu yönde , Gökhan ise Selçuk'un yanına cuk oturur Melo'nun yerine , azalan yabancı kontejanı göz önünde bulundurulduğunda.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Mesaj Yetkileri