Hocam Manchester United'dan kiraladığın Martin Olsson , şuan Blackburn'de oynayan mı ?
Profilini koyar mısın ?
Gökhan İnler nasıl oynuyor ?
Profilini koyar mısınız ?
Hocam Manchester United'dan kiraladığın Martin Olsson , şuan Blackburn'de oynayan mı ?
Profilini koyar mısın ?
Gökhan İnler nasıl oynuyor ?
Profilini koyar mısınız ?
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Harika başladık sezona açıkçası bu kadarını ben bile beklemiyordum, takımda tam bir arkadaşlık havası ve inanmışlık var.. Kötü oynadığımız maçlarda bile pozisyona bir şekilde girip gol buluyoruz.. Ligde 6'da 6 yaptık, Şampiyonlar liginde 2 maçta 4 puanla Barça'nın ensesindeyiz.. Umarım işler böyle devam eder..
Hocam , Olsson Orta ve Top sürme özelliklerini 2-3 puan daha yukarı çekerse gerçekten harika bir sol bek olacak tabi ben bunu Galatasaray için düşünüyorum o yüzden benim düşüncelerim bu yönde , Gökhan ise Selçuk'un yanına cuk oturur Melo'nun yerine , azalan yabancı kontejanı göz önünde bulundurulduğunda.
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
Gökhan İnler veya Jem Karacan alabileceğin en iyi orta sahalar zaten Türk olarak, Jem biraz daha genç o yüzden tercih edilebilir.
Alex'i naptın gönderdinmi yoksa hala takımdamı ?
Tutto Sport mikrofonlarına konuşan Napoli Teknik Direktörü Çakmak, ummadıkları kadar iyi başladıkları sezonda bunu devam ettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacaklarına inandığını belirtti..
Bu sezon özellikle Cannavaro, Cavani ve Hamsik önderliğinde Ligde 12 maçta alınan 12 galibiyet ve 36 puanla zirvede yer alan Napoli, Şampiyonlar liginde 4 maçta aldığı 10 puanla Lider Barcelona'nın ardından averajla 2. sırada yer alıyor.
Hocam mükemmel gidiyorsun. Ben her ne kadar bana 2 sezondur dis geçiremesede Juventus'u liderlikten edemiyorum. Adamlar mükemmel oynuyor, çok zor puan kaybi yasiyorlar. Ilk sezon son haftada Juve'yle berabere kalarak Milan'inda yenilgisi sayesinde 1 puan farkla 2. oldum. Süper Kupayi yine vermedim Juve'ye ama ara sira gereksiz puan kayiplari adami delirtiyor.
Kullandigin taktik kendi taktigin mi? Eger sakincasi olmazsa bende denemek isterim paylasabilirsen. Tabii olmazsa anlayisla karsilarim.
Bu arada 12 hafta sonrasinda 27 puanla ikinciyim, Juventus 30 puanla lider.
Gereksiz puan kayıpları ilk sezon benide çileden çıkardı ama bu sezon kötü oynadığımız maçlarda bile 3 puan alabiliriyoruz ilginç bir şekilde. Taktiğim kendi taktiğim geliştirme aşamasındayım henüz bu sezon bittiğinde istediğim başarılar gelirse forumda paylaşmayı düşünüyorum.![]()
Ligde süper gidiyoruz ancak Juventus'ta puan kaybetmiyor ve fark açamıyoruz. Şampiyonlar ligi kuraları yaklaşıyor. Heyecan dorukta demek isterdim ama hiç heyecan yok bu sezon hedefimiz dediğim gibi gruptan çıkmaktı ve başardık. Buradan sonra 1 tur daha geçersek başarı olur geçemezsek problem değil![]()
Olağanüstü performans gösteriyosun gerçekten ama şanssızlığın aynı performansı Juventus'ta gösteriyorTakım mükemmel devre arası transfer gerekmez bence ama yinede karar senin
Napoli teknik direktörü Ocak ayı transfer dönemi içerisinde sezon sonunda bedelsiz olarak takıma katacağı oyuncular olduğunu ve bu çerçevede bazı seyahatleri olacağını açıkladı. Transfer etmeyi düşündüğü oyuncular ile ilgili olarak çalışmaları bizzat kendisi yürütmeyi tercih ettiğini söyleyen Murat Çakmak bir forvet ve bir orta saha oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini sözlerine ekledi..
Şimdiden Napoli takımına gelecek oyuncular merak konusu..