Eredivisie 6. Hafta

Real Madrid maçı sonrası evimizde nispeten rotasyona gittiğimiz maçta ikinci yarı açıldık. Sezonun sürpriz adamı Serero bir gol atıp bir gol attırdı. Gerçekten ilginç bir performans sergiliyor.

.
.
.
.

Kupa 2. Tur

Kondisyon kazanması gereken Babel hariç PAF takım ile çıktığımız kupanın bu kolay maçında gençlerimizle gurur duydum. Zaten sürekli bu taktikle oynuyorlar, alışkınlar. Yeni Van Basten'imiz Josimar Dekker 2 gol atarken para vereceğime kendi gencimi yetiştiririm dediğim Çift Yönlü Orta Saha olmak üzere yetiştirdiğimiz Canadjidja da bir golle umut verdi.

.
.
.
.

Eredivisie 7.Hafta

RKC maçında R.Madrid maç öncesinde sunduğum deplasman taktiğimizle oynadık. Yıldırım gibi kontrataklarla ilk 30 dakikada 4-0 öne geçtik. Fakat maç motoru gol yemeden maç bitirmemize izin vermiyor. Maç bir şekilde 4-2 bitti.

.
.
.
.

-- Şampiyonlar Ligi Maçı Oynandı --

.
.
.
.

Eredivisie 8. Hafta

ŞL maçı sonrası rotasyon yapmam gerekti. Kafama vuruyorum: rotasyon! rotasyon! rotasyon! Feyenoord kendi sahasında bulduğu ilk gole yattı biz yüklenirken bir tane daha attı sonlara doğru. İyi olmadı. Ligde yenilmeden 7-8 maç kazanmamız lazım

.
.
.
.

Eredivisie 9. Hafta

Ligde PSV ve Twente bizimle birlikte atbaşı gidiyorlar hatta PSV puan dahi kaybetmemişti. Biz bu öenmli mücadelede tam Ajax gibi oynuyoruz. Böyle bir takımız işte, havamız yerinde oldu mu karşımızda 4-5 gol yemeyecek takım yok. Bu maçta olduğu gibi karşılığında 2-3 gol yemesek bu iş tamamdır

Callejon iyi ki yine kiralamışım dedirtiyor. İlaç.

.
.
.
.

-- Şampiyonlar Ligi Maçı Oynandı --

.
.
.
.

Eredivisie 10. Hafta

ŞL maçı sonrası rotasyona gittik ve takımı rahatlattık. Bu maçta benim için önemli olan 19 yaşındaki Canadjidja'nın çift yönlü rolündeki performansı. Kimler kimler oynadı şu rating alınmadı hiçbir maçta.

.
.
.
.

Kupa 3ncü Tur

Rakip kapandı pek iyi maç olmadı, maç 1-0 devam edince oyun garanti beni önce son dk golü sonra belki penaltılarla eleyecek dedim ama olmadı bu sefer Adetidir FM'nin çünkü.

.
.
.
.

Eredivisie 11. Hafta

0-0 bitmesine razı olduğum bir maçta son 5 dakikada duran toptan yedik golü. Rakibe 3 puanlık önemli bir avantaj verdik. Defansif formasyonla başladık, baktım onlar bana saldıracağına ben onlara saldırıyorum ana taktiğimize döndük. O zaman işler pek rast gitmedi falan filan derken ucuz, sıkıcı, gıcık bir mağlubiyet aldık.

.
.
.
.

Bu yenilgiyle birlikte ligde puan durumu şu şekilde oluştu:

.
.
.
.

Yönetim genelde hücum futbolu oynattığımız için, taraftar da fazla pozisyon bulmaktan seviyor bizi. Ara da böyle de ödüllendiriliyoruz (Önce övdüler sonra bir miktar transfer bütçesi verdiler)

Cruyff'da çıkmış bize hala lololo yapıyo