Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 72.73%
  • Berabere biter

3 13.64%
  • Gençlerbirliği kazanır

3 13.64%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 77 arası toplam 77 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 13. Hafta

Aykut Kocaman:"Hakem ölçüyü kaçırdı Gençlerbirliği lehine verilmesi gerekenleri de vermedi."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Aykut Kocaman:"Hakem ölçüyü kaçırdı Gençlerbirliği lehine verilmesi gerekenleri de vermedi."
    Bu yüzden seviyorum işte bu adamı ..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kötü sonuçlar alınca herkes Aykut kocaman gitsin bu takımdan diyor, iyi sonuç alınca herkes sahipleniyor.
    Kendi adıma konuşayım hiç bi zaman Aykut Kocaman gitsin demedim. Genelleme yapıp "herkes" kelimesini kullanmadan önce araştır bi zahmet.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kendi adıma konuşayım hiç bi zaman Aykut Kocaman gitsin demedim. Genelleme yapıp "herkes" kelimesini kullanmadan önce araştır bi zahmet.

Geçen sene Kadıköy'de oynanan şampiyonluk maçında bna benzer bir yorumun vardı çok iyi hatırlıyorum. Şimdi inkar etmek niye? Herneyse konuyu saptırmayalım. Bence her taraftar takımına iyi gününde kötü gününde sahip çıkmalı. Ben bundan yakınıyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen sene Kadıköy'de oynanan şampiyonluk maçında bna benzer bir yorumun vardı çok iyi hatırlıyorum. Şimdi inkar etmek niye? Herneyse konuyu saptırmayalım. Bence her taraftar takımına iyi gününde kötü gününde sahip çıkmalı. Ben bundan yakınıyorum.
    Söyleyecek birşey bulamayınca bu konuyu açıp mı gereceksin ortamı. Tamam biz kötü taraftarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Muhabir:''Oyuncularınız gergin mi?'' Aykut Kocaman: Umarım bu tür soruları başka takımların teknik direktörlerine de sorabiliyorsunuzdur''
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mesajı bulursan sevinirim. Atıp tutmakla olmuyor. Hele geçen sene hiç demedim öyle bişey de neyse.

Maça gelirsek takım 2. yarıda oynadığı gibi oynasın canımızı alsın ! Sow'a ayrı parantez açmak istiyorum gerçekten büyük futbolcu. Tartışmasız en iyi forvet.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Savcı göreve maç başlamadan bilinen gol Sezer Öztürk için

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kötü sonuçlar alınca herkes Aykut kocaman gitsin bu takımdan diyor, iyi sonuç alınca herkes sahipleniyor.

hihi, evet. yonetimin hic katkisi yok, tabii tabii.

Geçen günlerde Aykut kocaman gitsin derken neredeydi bu ciddiyetsiz yorumun . Her hafta görüyoruz mesajları Aykut Kocaman'ın bu takımda işi yok küfür yemeden gitsin bu takımdan vs vs. Bir iki galibiyette ondan iyisi yok. Çok güzel taraftarsın helal sana.
    iyi de guzel abim, beni niye o topluluga kattin ki. ben de serkan gibi hicbir zaman aykut kocaman gitsin demedim, ustelik o donem sahiplendigim icin tu kaka oldum cogu zaman. bu forumda benim gibi destekcisi olanlari da cok iyi biliyorum. dedigin gibi bir durum olursa merak etme, ben yazarim. bilip bilmeden yazma. bunu belirtmek istedim sadece. buna ilave maclari izlemeden yuzeysel yorumlarla gelme lutfen. aykut kocamanin en dogru hamleleri yaptigi bir macta o yorumu yapmandan dolayi biraz dalgami gectim senle, hakkettin ama. bari maci izleyip de yazaydin.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Fenerbahçe'nin maçı koparan 2.golü öncesi Sow faul atışını faulün olduğu yerden en az 2-3 metre önde kullanıyor. Hakemin tekrarlatması lazımdı atışı.

Gökhan Gönül maç sonrası Jimmy Durmaz'a yaptığı hareket nedeniyle özür dileyerek ne kadar düzgün karakterli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak hakemin o pozisyona kart göstermemesi de enteresan.

Hele hele Baroni'nin tekmesine kırmızı kart çıkmaması tam bir skandal.

Hakem geçen haftanın telafisini mi yapmak istedi ya da o yönde bir talimat mı aldı nedir...

Ekleme: Meireles geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 2.sarı karttan yırttı. Hasan Ali'nin sarı kart gördüğü pozisyon öncesi yaptığı hareket %100 sarı kart. Skor 1-1 iken maçın kırılma anı kesinlikle.
    Last edited by Walter Sakana : 26.Kasım.2012 at 01:56

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Fenerbahçe'nin maçı koparan 2.golü öncesi Sow faul atışını faulün olduğu yerden en az 2-3 metre önde kullanıyor. Hakemin tekrarlatması lazımdı atışı.

Gökhan Gönül maç sonrası Jimmy Durmaz'a yaptığı hareket nedeniyle özür dileyerek ne kadar düzgün karakterli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak hakemin o pozisyona kart göstermemesi de enteresan.

Hakem geçen haftanın telafisini mi yapmak istedi ya da o yönde bir talimat mı aldı nedir...
    Zaten herşey bizim lehimize oldu sizin şu yorumunuzu gören hakem sayesinde maçı kazandık sanır.Dedikleriniz dogru ancak bir bu kadar da bizim aleyhimize hata var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Volkan da kaleci vuruşlarını çizginin bi kaç santim önünde kullanmıştı, tekrar edilmesi lazım.. Nelere kaldık..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Bekir bir serbest vuruşu 5 cm kaleye daha yakın şekilde kullandı. Onu da es geçmeyelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kendi adım'a Aykut hocanın gitmesini çok istedim.Ben yine sözümün arkasındayım bu takım şu oyunla bile Avrupa da lider, ligde şampiyonluk kovalıyor.

Ancak bu benim için yeterli değil, takımın toparlandığı ortada ama benim gözümde takım çok daha iyi olabilir.Kötü işler yaptığında nasıl eleştiriyorsam bu 2 haftadır ki duruşundan ötürü tebrik ediyorum hocamızı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

''Hakem sanki özellikle ilk yarıda, geçen hafta Gençlerbirliği Kulübü'nün benim soyadımdan esinlenerek verdiği cevabın bir şeyi gibiydi, hani 'Ezilmem, doğru bildiğimi çalarım' gibi. Keşke doğru bildiklerini çalsalar. Sonra ölçüyü kaçırdı. 4. hakeme de söyledim. Zaman zaman Gençlerbirliği lehine durumları da atlamaya başladı. Çünkü ölçüyü kaçırdı. Çok net bir şekilde oyun içinde görünüyordu. İstediğim tek şey, her takım adına mümkün olduğu kadar, yüzde 100 eşitlik olmadığını bilmekle beraber, yüzde 100 eşitlik."

Aykut Kocaman
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Baroniyi geriye çekmesi takımı rahatlattı çünkü adam ileride oynadığı hiçbir maçta verimli değil hatta sahada yok,ilk yarı 10 kişiydik ikinci yarı Baroninin geriye çekilmesiyle 11 e 11 maç başladı ve üst üste goller bulduk 2. yarı güzeldi ancak kafamda soru işaretleri yok değil,Gençler mi oyundan düştü biz mi güzel oynadık ilerleyen maçlar bunun cevabını verecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

önce oynanan futbol ve alınan galibet için hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum gitsin diyenlerden biri benim oynanan futbol kadro kalitesini yansıtmıyordu şimdi en azından ortaya bişeyler çıkmaya başladı ama bu yeterlimi ve devam edecekmi bilmiyorum genede marsilya maçı hoşuma gitmedi ama şu aşamada kredi depoladı diyebiliriz

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri