Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 208 sonuç

Konu: SSC Napoli | Hedef Sonsuzluk ! (3.Sezon)

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Hocam Manchester United'dan kiraladığın Martin Olsson , şuan Blackburn'de oynayan mı ?

Profilini koyar mısın ?

Gökhan İnler nasıl oynuyor ?

Profilini koyar mısınız ?
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Beyefendi kiralık olmasına rağmen forma şansı bulamadığı için sözleşmesini feshetmek istiyormuş. Bizde takım bu kadar iyi giderken huzursuzluğa yol açacak bir durum olmasını istemedik ve yol verdik kendisine..

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam Manchester United'dan kiraladığın Martin Olsson , şuan Blackburn'de oynayan mı ?

Profilini koyar mısın ?

Gökhan İnler nasıl oynuyor ?

Profilini koyar mısınız ?
    Evet hocam Blackburn'de oynayan Olsson, henüz forma şansı vermedim ancak sol bek için iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum..

Gökhan İnler'i defansif oyun kurucu olarak kullanıyorum ve çok verim alıyorum. Geçen sezon 8 gol 11 asistle oynadı bence bi orta saha için çok iyi istatistikler..

Serie A 5.Hafta

Serie A 6.Hafta

Şampiyonlar Ligi 2.Hafta

Harika başladık sezona açıkçası bu kadarını ben bile beklemiyordum, takımda tam bir arkadaşlık havası ve inanmışlık var.. Kötü oynadığımız maçlarda bile pozisyona bir şekilde girip gol buluyoruz.. Ligde 6'da 6 yaptık, Şampiyonlar liginde 2 maçta 4 puanla Barça'nın ensesindeyiz.. Umarım işler böyle devam eder..

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mynns View Post

Evet hocam Blackburn'de oynayan Olsson, henüz forma şansı vermedim ancak sol bek için iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum..

Gökhan İnler'i defansif oyun kurucu olarak kullanıyorum ve çok verim alıyorum. Geçen sezon 8 gol 11 asistle oynadı bence bi orta saha için çok iyi istatistikler..

Hocam , Olsson Orta ve Top sürme özelliklerini 2-3 puan daha yukarı çekerse gerçekten harika bir sol bek olacak tabi ben bunu Galatasaray için düşünüyorum o yüzden benim düşüncelerim bu yönde , Gökhan ise Selçuk'un yanına cuk oturur Melo'nun yerine , azalan yabancı kontejanı göz önünde bulundurulduğunda.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Gökhan İnler veya Jem Karacan alabileceğin en iyi orta sahalar zaten Türk olarak, Jem biraz daha genç o yüzden tercih edilebilir.

Serie A 7.Hafta

Serie A 8.Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mynns View Post
    Gökhan İnler veya Jem Karacan alabileceğin en iyi orta sahalar zaten Türk olarak, Jem biraz daha genç o yüzden tercih edilebilir.
    Gökhan'ın kesici ve defansif özellikleri daha ön planda onu tercih ettiriyor bu fark Jem biraz daha ofansa yönelik bir MC.

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Gökhan'ın kesici ve defansif özellikleri daha ön planda onu tercih ettiriyor bu fark Jem biraz daha ofansa yönelik bir MC.
    Evet defansif olarak değerlendirmeyi düşünüyorsan benim gibi, o zaman Gökhan kesinlikle ilk tercih olmalı

Şampiyonlar Ligi 3.Hafta

Durdurulamıyoruz, durmuyoruz.. Önümüze geleni ezip geçiyoruz.. Bu durum daha ne kadar devam eder bilmiyorum ama harika top oynuyoruz ve her geleni gole boğuyoruz..

Serie A 9.Hafta

9. Hafta Sonunda Ligde Görünüm

3. Hafta Sonunda Şampiyonlar Liginde Görünüm

Alex'i naptın gönderdinmi yoksa hala takımdamı ?

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Alex'i naptın gönderdinmi yoksa hala takımdamı ?
    Alex takımda bu sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve yollarımızı ayıracağız. Bu sezon fazla forma şansı bulamıyor, yaşı gereği lk 11'de başlattığımda ilk devre sonunda kondisyonu hemen düşüyor, 2. yarıda oyuna alıyorum genelde..

Serie A 10.Hafta

Serie A 11.Hafta

Şampiyonlar Ligi 4.Hafta

Serie A 12.Hafta

Tutto Sport mikrofonlarına konuşan Napoli Teknik Direktörü Çakmak, ummadıkları kadar iyi başladıkları sezonda bunu devam ettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olacaklarına inandığını belirtti..

Bu sezon özellikle Cannavaro, Cavani ve Hamsik önderliğinde Ligde 12 maçta alınan 12 galibiyet ve 36 puanla zirvede yer alan Napoli, Şampiyonlar liginde 4 maçta aldığı 10 puanla Lider Barcelona'nın ardından averajla 2. sırada yer alıyor.

Hocam mükemmel gidiyorsun. Ben her ne kadar bana 2 sezondur dis geçiremesede Juventus'u liderlikten edemiyorum. Adamlar mükemmel oynuyor, çok zor puan kaybi yasiyorlar. Ilk sezon son haftada Juve'yle berabere kalarak Milan'inda yenilgisi sayesinde 1 puan farkla 2. oldum. Süper Kupayi yine vermedim Juve'ye ama ara sira gereksiz puan kayiplari adami delirtiyor.

Kullandigin taktik kendi taktigin mi? Eger sakincasi olmazsa bende denemek isterim paylasabilirsen. Tabii olmazsa anlayisla karsilarim.
    Bu arada 12 hafta sonrasinda 27 puanla ikinciyim, Juventus 30 puanla lider.

Quote Originally Posted by tosyalinl View Post
    Hocam mükemmel gidiyorsun. Ben her ne kadar bana 2 sezondur dis geçiremesede Juventus'u liderlikten edemiyorum. Adamlar mükemmel oynuyor, çok zor puan kaybi yasiyorlar. Ilk sezon son haftada Juve'yle berabere kalarak Milan'inda yenilgisi sayesinde 1 puan farkla 2. oldum. Süper Kupayi yine vermedim Juve'ye ama ara sira gereksiz puan kayiplari adami delirtiyor.

Kullandigin taktik kendi taktigin mi? Eger sakincasi olmazsa bende denemek isterim paylasabilirsen. Tabii olmazsa anlayisla karsilarim.
    Bu arada 12 hafta sonrasinda 27 puanla ikinciyim, Juventus 30 puanla lider.
    Gereksiz puan kayıpları ilk sezon benide çileden çıkardı ama bu sezon kötü oynadığımız maçlarda bile 3 puan alabiliriyoruz ilginç bir şekilde. Taktiğim kendi taktiğim geliştirme aşamasındayım henüz bu sezon bittiğinde istediğim başarılar gelirse forumda paylaşmayı düşünüyorum.

Serie A 13.Hafta

Şampiyonlar Ligi 5.Hafta

Serie A 14.Hafta

Şampiyonlar Ligi 6.Hafta

Şampiyonlar Ligi Puan Durumu

6 maç sonunda 13 puanla Barcelona'nın ardından 2. sırada bitirdik grubu.. Bu sezon gruptan çıkmak ilk hedefimizdi. Bu aşamadan sonrası kura şansı artık Lig daha önemli bizim için inşallah bu sezon performansımızı devam ettirebilirsek kupayı kaldırabiliriz.

Bu arada 2014 Dünya Kupası Grupları belli oldu. Gruplar şu şekilde oluştu..

Serie A 15.Hafta

Serie A 16.Hafta

Ligde süper gidiyoruz ancak Juventus'ta puan kaybetmiyor ve fark açamıyoruz. Şampiyonlar ligi kuraları yaklaşıyor. Heyecan dorukta demek isterdim ama hiç heyecan yok bu sezon hedefimiz dediğim gibi gruptan çıkmaktı ve başardık. Buradan sonra 1 tur daha geçersek başarı olur geçemezsek problem değil

Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi..

Serie A 17.Hafta

Ligde Puan durumu şu şekilde..

Messi bildiğimiz gibi...

Olağanüstü performans gösteriyosun gerçekten ama şanssızlığın aynı performansı Juventus'ta gösteriyor Takım mükemmel devre arası transfer gerekmez bence ama yinede karar senin

Napoli teknik direktörü Ocak ayı transfer dönemi içerisinde sezon sonunda bedelsiz olarak takıma katacağı oyuncular olduğunu ve bu çerçevede bazı seyahatleri olacağını açıkladı. Transfer etmeyi düşündüğü oyuncular ile ilgili olarak çalışmaları bizzat kendisi yürütmeyi tercih ettiğini söyleyen Murat Çakmak bir forvet ve bir orta saha oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini sözlerine ekledi..

Şimdiden Napoli takımına gelecek oyuncular merak konusu..

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Olağanüstü performans gösteriyosun gerçekten ama şanssızlığın aynı performansı Juventus'ta gösteriyor Takım mükemmel devre arası transfer gerekmez bence ama yinede karar senin
    Takımın dengesini şu an için bozmak istemiyorum bende, sadece sezon sonu bedelsiz olarak alınabilecek bir kaç isimle görüşmeler yapacağım. Devre arası transferi düşünmüyoruz

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri