.
.
.
.
.
Lyon maçına da Real Madrid'e oynadığım deplasman formatıyla çıktım. Deplasman formatı diyorum ama Vitesse'yi 5-1 RKC'yi 4-2 yendik deplasmanlarda. Madrid maçı malumunuz. Bu şekilde rakibin belini büken kontralara çıkıyoruz fakat gol yemeye devam ediyoruzDaha önceden bahsetmiştim, NTV'deki ŞL programında Dortmund'un topa sahip olmayı rakiplerine bırakıp çok iyi kontralarla oynadığı bilgisiyle yaz sezonunda yaptığım taktiği revize etmiştim. Real Madrid maçında 2-0 öne geçtik ama işe yaramadı. Normal oyunumuzu oynarken genelde topa sahip olan takım biz oluyoruz.
Lyon ilk yarı attığımız her gole cevap verince canım sıkılmadı değil ama maçın bizde olduğu çok belliydi. İkinci yarı Barrientos kendisine ödediğim her kuruşun hakkını verecek uzun mesafeli muhteşem asistleriyle maçı 4-2 'ye getirdi. Hücum hattımız çok iyiydi. Grup ikinciliği için en büyük rakibimizi evimizde yenmiş olduk. Şimdi onlar düşünsün
Düzeltme: Lyon 2-2 'yi ikinci yarının hemen başında bulmuş, benim aklımda ilk yarının sonu diye kalmıştı, öyle yazmışım

Daha önceden bahsetmiştim, NTV'deki ŞL programında Dortmund'un topa sahip olmayı rakiplerine bırakıp çok iyi kontralarla oynadığı bilgisiyle yaz sezonunda yaptığım taktiği revize etmiştim. Real Madrid maçında 2-0 öne geçtik ama işe yaramadı. Normal oyunumuzu oynarken genelde topa sahip olan takım biz oluyoruz.