CANLI ANLATIM !!!
Dk. 40 : GOOOOOLLLLLL ! Hemen cevap veriyoruz. Golün adı Edinson Cavani.. Şimdi 2-1 öndeyiz..
CANLI ANLATIM !!!
Dk. 40 : GOOOOOLLLLLL ! Hemen cevap veriyoruz. Golün adı Edinson Cavani.. Şimdi 2-1 öndeyiz..
CANLI ANLATIM !!!
İlk yarı sona erdi. İlk yarıda üstün bir oyunumuz var skor daha farklı olabilirdi bizim açımızdan. Diğer taraftada haberler güzel. Parma - Juventus mücadelesi 0-0 devam ediyor.
CANLI ANLATIM !!!
Dk. 49 : GOOOOOOOLLLLLLL Cannavaroooo !! Köşe atışında ceza alanına yapılan ortaya iyi yükselen Cannavaro topu ağlara gönderdi ve şimdi skor 3-1..
CANLI ANLATIM !!!
Dk. 55 : GOOOOOLLLLL.. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Cavani kendisinin 2. takımının 4. golünü atıyor ve skoru 4-1'e getiriyor. Napoli artık çok rahat..
Kupa Napoli futbolcularının ellerinde yükseliyor.. Tüm sezonun emeği, alınteri bu kupa ile taçlandı.. İnanmışlık ve isteğin gücünü tüm İtalya gıptayla izliyor.
Gelen şampiyonluğun ardından tüm halk sokaklara döküldü. Yıllar sonra gelen bu zaferden sonra halk sabahlara kadar çılgınca eğlendi..
Şehir turu düzenleyen takım otobüsündeki sevinç görülmeye değerdi..
Öncelikle tebrikleraksilik olmazsa bende sampiyonluga emin adimlarla gidiyorum. 2 maç fazlayla Juventus'la 10 puan farkimiz var. Maçlardan sonra 4'e inebilir.
Sampiyonlar liginde Çeyrek Finaldeyiz ve Zenit'le karsilasacagiz. Yari finale çikabiliriz ama Bayern-Barça eslesmesinin galibini yenmek hayal simdilik.
Devre arasinda Ter Stegen'i 21 milyona getirdim zorla, gözlemci raporunun aksina çok fazla para istiyor ve su anda Cavani'den sonraki en pahali futbolcum, ama Ospina bekleneni verememisti, çok fazla gol yiyorduk. Gerçi halen yiyoruz ama biraz daha toparladik.
Yeni sezonda takımın bazı bölgelerine takviyeler yapacağız ve takımda gençleştirme operasyonu yapacağız. Sürpriz ayrılıklar olabilir takımda.
Bütçemize göre iyi bir defans ve bu sezon Behrami'yi oynattığımız sağ bek bölgesine oyuncu alabiliriz.
Orta sahada Gökhan İnler 30 yaşına geldi ve yavaş yavaş bu bölgede gençleştirme yapmayı düşünüyorum. Devre arasında sezon sonu için bedelsiz anlaştığımız Honda bu bölgede iyi bir alternatif olacaktır ancak bir tane genç oyuncuda alabiliriz.
Sol kanatta Pandev'i değerlendiriyorduk ancak onunda yaşı ilerledi ve sol kanat için sıkı bir araştırmaya gireceğiz. Gerekirse büyük paralar ödeyip İspanyol bir genç oyuncuyu kadromuza katabiliriz.
Alex süper iş yapmış kaç yıldız gözüküyor scout reportta.Bu arada başarılar.
İşlerimin yoğunluğundan dolayı 2-3 gün ara vermek zorundayım. Daha sonra kariyerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz![]()
Yeni sezon başlıyor !!
Sezona yine iyi başladık. Yeni transferler Honda ve Aboubakar takıma iyi katkı sağlıyorlar.