Servet'in yerle bir edilmesini mi bekliyordun? Mesela gecen sene Krasic hemen hemen hic oynamadi, bu sezon da kadroya bile giremiyor diye hemen CA'sini 10-15 puan indirmek mi gerekli?
Bunu yapsaydik, bu sezon Eskisehirspor'a gidip pek de fena oynamayan Servet'in yukseltilmesini konusuyor olmazmiydik? Veya gecen sezon cok cok kotu olan Gokhan Gonul'un fazla dusurulmesini ozellikle ben istemedim cunku toparlanmasini bekliyor, umut ediyordum. Nitekim toparlandi. Nasil yukseltirken elimiz titriyorsa, dusururken de elimiz titriyor. Hatta dusururken elimiz biraz daha fazla titriyor. Bu bir cok ulkedeki arasitmacilar icin gecerli.
Bu arada Stoch'un bu sezon gol sayisi sifir, bitiriciligi 18. Umut'un 11 golu var, bitiriciligi 12. Umut'un CA 132, Stoch'un 140. Hadi bakalim bunun da icinden cikalim. Demek ki Umut'u 140'a cikartip, Stoch'u da 125'e indirmek lazim hemen ilk yamada
Veya belki de degil.
Oyunda Bekir gercektekinden cok daha kotu oynuyor mu ki yukselmeli? Veya Servet oyunda gercektekinden cok daha iyi oynuyor mu ki dusmeli? Hangi ozelligi dusmeli, hangi ozelligi yukselmeli? Bekir konusuna ve Servet konusuna bunlari yazabilir, dusuncelerini paylasabilirsin pekala. Bu basliklar bunun icin var.
Ayni sorular Caner icin de gecerli.