Servet'i ne kadar azaltırsınız bilmem ama Fenerbahçede en iyi sezonunu geçiren Bekir , berbat bir sezon geçiren Servetten daha yüksek bir CA alıyorsa bence sıkıntı vardır. ki bu Bekir sürekli milli takıma seçiliyor. Oyunda bakın Bekir , milli takıma seçilebiliyor mu hiç. genç olduklarından dolayı Semih , Serdarlar hep onun önünde. ayrıca Serdar Kesimalda da gelecek görmüyorum ben. ne olursa olsun seçiliyor milli takıma oyunda. ama ben 1-2 yıla kalmaz bir Anadolu takımında gideceğini düşünüyorum. onun da ca ve paları fazla. Bekir'i oyunda sattım Trabzonspora.
2012-2013 6.92 ort.
2013-2014 6.98 ort.

Servet ise;
2012-2013 7.26 ort.
2013-2014 7.20 ort.

yani Servet , Bekirden iyi oynuyor. ve Bekir milli takıma da seçilmiyor. bence sıkıntı var.

Stoch'un profilinin fazla olduğunu söylemiştim zaten daha önce. ama şutları hala aynı. hala iyi vuruyor. Umut'un da attığı gollere bakarak artması ne gerekiyorsa arttırın. Stoch'un da düşürün o tekniksel özellikler fazla ona.

neyse buraya gelmemizin sebebi ; Egemen'in ca'sını düşürecek bir bir neden olmadığı ve Bekir'in ca'sının artması gerektiğini söylememdi. konu dağıldı, özür dilerim.